Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Кой ще ми помогне с един проблем? (Решен)
Публикувано на: 11 Ное 2008 23:50

Имат хляб рендерите, браво. :) Най ми харесаха писалката и часовника. И един съвет за по-здрави рендери на колите, че при тях може още и е грехота да не се избичи нещо по-така - пробвай студиен сетъп, в някакво помещение, с различни светлинни източници. Изстискай го докрай. Това разбира се, като му насвикнеш. То при прехвърляне на нов рендер винаги е малко трудно. Аз лично затова не искам и да чувам за прехвърляне на друг. Като си спомня вирей в началото и ме е срам чак. :oops:

И един въпрос по в страни, тъй като моделите са екстра - на коя програма ги правиш?

Профил

Аватар
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Заглавие: Re: Кой ще ми помогне с един проблем? (Решен)
Публикувано на: 12 Ное 2008 11:40

Радвам се, че ти харесват рендерите и моделите. Самите модели ги правя със Скетчъп (SketcUp), програма, която се използва и е създадена най-вече като помощно средство за архитекти и инжинери. Първоначално се считеше, че не може да се направи нещо по-интересно от сграда или кухненско обзавеждане с нея, но съвсем скромно мога да заявя, че аз бях от първите потребители, които започнаха да разбиват тази представа с модели, като тези:

Програмата е много лесна за моделиране, а от скоро благодарения на някои изключително полезни плъг-ина (които не съм използвал в горните два модела, тогава още ги нямаше) стана и многофункционална. Е, все още се счита, че е почти невъзможно да се моделира човешко лице, например, но скоро възнамерявам да разбия и тази представа с това:

(За по-младите, които не са гледали филма, тоз юнак е Робокоп :-) )

Между другото, Дюк, щом работиш в сферата на моделиране на сгради имам да те питам нещо. Вчера се свърза с мен един човек, който желае да му моделирам един блок, и ме пита колко би му струвало. Тъй като си нямам ни най-малка представа колко се заплаща за подобна услуга, се надявам да можеш да ме посъветваш. Сградата е някакъв 11-етажен жилищен комплекс, нищо сложно, не би ми отнело повече от 3-4 часа работа със Скетчъп.

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com