Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Call Of Duty 1 на живо на Пампорово, 2 и 3 август
Публикувано на: 10 Юли 2008 10:05

Кире_Гръчата написа:
Абе айде бе, за пръв път било :lol:

Много съм млад за склероза ве аре стига... :D

who will excell in what I do.
I will give it all I got.
I was bred to never quit.

~American Pit Bull Terrier

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 10 Юли 2008 10:45

AcTivE написа:
Да бе, какво се е завайкал... Да си хване влака за морето 2 дни по-късно. Това ми напомня за един уанаби форум, пълен с 14 годишни, на пръв поглед даващи живота си за тая група и облечени в неимоверно много аксесоари на Любимата група, а когато дойде концерта на Blind Guardian (Любимата група) се почнаха жалби от типа:
"о0о0о0о0о жалко че съм на село тогава"
"нееЕееЕее ще умраааа, имам контролното по биология"
"басиии касмета, наще няма да ме пускааат"
"еей какъв резил, приятелката има рожден ден"
"аа закво не беше пролетта тогава имах кинти сега си купих плейстейшан и ся не мога уааа"
и т.н.

Жалко е. От всички страни и смисъли погледнато.

Онтопик: Като казах, че идеята е комерс, нямах предвид, че е кофти, а просто организаторите са решили да изцакат малко лесни кинти :) Ако не беше толкова комерсиална с по-ниски такси (да кажем нещо от сорта на 35-40 лв, в които влизат нощувката, екипировката и топчетата) щеше да има според мен далеч по-голям интерес. А най-смешното е, че сурово опитоментите "войници" ще спат в петзвезден хотел (wtf). :shock: Но все пак успех в начинанието и нека този, който има финансовата възможност да участва и да направи снимки на събитието :)

Ми батка, тва е 5 звезди хотел все пак. И в ниския сезон дори е невъзможно да са му толкова ниски цените на нощувките. Пък и кат е спонсор тоз хотел трябва да си направи реклама някакси, за да си възвърне инвестициите.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Юли 2008 11:34

Другата седмица отивам на бачкане в Пампорово, нищо чудно да дойда :)

Профил

Аватар
В момента играе: MEDAL OF HONOR 2010
Публикувано на: 22 Юли 2008 19:11

Записани доброволци към днешна дата:

А твоя войник светна ли...?

Профил WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
Online Онлайн
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 24 Юли 2008 10:56

AcTivE написа:
Онтопик: Като казах, че идеята е комерс, нямах предвид, че е кофти, а просто организаторите са решили да изцакат малко лесни кинти :) Ако не беше толкова комерсиална с по-ниски такси (да кажем нещо от сорта на 35-40 лв, в които влизат нощувката, екипировката и топчетата) щеше да има според мен далеч по-голям интерес. А най-смешното е, че сурово опитоментите "войници" ще спат в петзвезден хотел (wtf). :shock: Но все пак успех в начинанието и нека този, който има финансовата възможност да участва и да направи снимки на събитието :)

Прав си. Организаторите са решили да изцакат малко лесни кинти. Защото до момента организирането на какъвто и да било пейнтбол ивент в България е било изцяло от добра воля, и прекалено малко от желание да се изкарат някакви пари. В случая печалбата на организаторите далеч няма да е толкова голяма. При положение, че цената на топчетата, с които получаваш толкова много неща е абсолютно същата, каквато и в магазина. С разликата, че тук няма да получиш нищо.

А 35-40 лева не стигат и за топчетата, които би изстрелял един играч. Нито пък за нощувка във 5 звезден хотел, само по себе си. Хах, дори и в 3 звезден хотел трудно ще намериш такива цени за нощувка.
Идеята е комерсиална единствено, за да се привлекат нови играчи и да се развие пейнтболът в България. Защото е много по-лесно да запалиш толкова хора, като ги поканиш на нещо толкова красиво и идейно. А шанса да се запалят, като отидат с приятели да се попуцат, е минимален. Така че комерсиалността не е за да си набутат хората парите в джобовете и да се радват. Целта е на всички да им е кеф. И вярвай, този ивент е далеч от определението win-win situation. Тук печелят играчите. Организаторите могат само да се гордеят, че са организирали нещо такова, ако се получи, и да се кефят с играчите. За момента, колкото и да е тъжно, в българския пейнтбол няма пари. :)

И туй не ти го говоря, щот' се правя, че знам. И аз със пейнтбол се занимавам. С Bravo Six се познаваме и лично. И точно щот' ги познавам тез' хора, смея да кажа, че ако можеше това да се направи на смешните цени, които ти си предложил, то щеше да е така. :)

Съжалявам само, че в момента нямам финансовата възможност да присъствам. И съжалявам много. Но които има, нека отиде. Няма да съжалява. :)

Профил ICQ

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 24 Юли 2008 11:16

Прав си, приятелю, от твоя гледна точка е напълно така. Аз говоря обаче от гледна точка, че не говорим за 20 души, за +300 и също така, че мероприятието е организано не от частно лице като теб, мен или някой друг, а от голяма и доказана фирма (предполагам, не съм запознат). Не съм много компетентен в областта на пейнтбола, но имам някакви базови познания по икономика. Тоест, според теб, всички борси за плодове трябва фалират, защото продават плодовете на 30% от цената на същите тези плодове в магазините? Работата става "на едро" и с неголеми инвестиции. :D Колкото до нощувката - съмнявам се за играчите дали има значение къде ще спат - на палатки или в луксозен хотел, който разбира се, както всеки хотел, не е ангажиран с кой знае какви разходи. Надявам се разбра какво искам да кажа, цената за участие НЕ Е скъпа, просто тя може да се оптимизира така, че да бъде доста по-достъпна, дори за теб, защото заедно с транспорт и други разходи реалната цена ще е между 200 и 250лв на участник. Иначе и аз подкрепям мероприятието и се надявам в бъдеще да има повече такива. :D

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 28 Юли 2008 15:17

Важното е да имаш желание, време и Финанси. 8)
Цената е нищо в сравнение с това, което ще получиш. И Пампорово не е далече.
Понеже темата предизвика интерес ще споделя какво преживях наскоро:
На 10.05.2008 година бях в Army Park, Бърно, Чехия и участвах в 7-та поред сценарийна игра - "Orechov 1945" организирана от Painball Club Brno. Играта е по-повод провежданите сражения в края на Втората световна война край град Бърно в Чехия, където се сблъскват руски и румънски части срещу силите на Вермахта.
Сценария е доста мащабен и включва бронирана техника. Участниците тази година бяха намалени до 140 играча (миналата са били 170), като игрите продължиха целия ден с една почивка за обяд.
Аз заедно с още 15 българи играхме от Вермахта и обърнахме колелото на историята! :punk: 8 изпълнени мисии, 2 равни и 1 загуба. Разцепихме се от пейнтбол и чешка бира. (2 дни вода и/или други течности не съм приемал освен бира!) :icq26:

Всичко това за 450 лева и хиляди пропътувани километри през Румъния... Бррр! :wink:
Но в замяна получих това:

Снимки:
http://paintball-brno.cz/?idm=fotogaler ... d=20080510
Видео:
http://paintball-brno.cz/_videogalerie/20080510.wmv

БТВ Записването за "Операция Чикаго" продължава. :mrgreen:
Още по темата тук!

Профил WWW

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 02 Авг 2008 00:38

Който отишъл - спечелил, който не (като мен) - лапа мадата :Р Пейнтболът не струва 30-40 лева. За 30-40 лева може да се попуцаш, но за да си изкараш както трябва - трябват и солидни сумички. Между другото, на 09.08.08 предстои турнир в Банско. Ама не сценариен, а турнирен :Р Който включва и безплатен турнир 3-man. http://www.playpaintballseries.com/ Никой дошъл няма да съжалява. Поздравления на Криндо, Алекс и целият екип на Пейнтбол България, че успяха тази година да направят колосални събития на българска територия (Балканската купа, сега Чикаго-то...), аплодираме и продължаваме да подкрепяме :)

П.П. Duke, заеби го тоя еърсофт, пейнтболът е бая по-адреналинов :Р

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Авг 2008 20:29

Ето малко снимки от "Операция Чикаго":

http://picasaweb.google.com/valltonn/Op ... eparations

http://www.paintballbg.org/gall2/main.p ... emId=57253

http://www.paintballbg.org/gall2/main.p ... emId=58109

Очаквайте доклад. :rockon:

Warbringer Благодарим за всичко. Да събереш 90 пушки от цяла България + отряди с гърци и сърби по това време на Пампорово си е истински успех.
Идемо дале. Както казват сърбите. :wink:

Профил WWW

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 12 Авг 2008 22:23

Това само в 5 ***** български хотел може да го има.

http://www.paintballbg.org/gall2/main.p ... alNumber=4

Забележете чаршафите.

Иначе по снимките изглежда супер готино, с участници между 30 и 40 годишна възраст. Тоест, нищо необичайно, хора със стабилна и улегнала работа могат да си позволят подобно мероприятие като финанси/време.
Браво!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие: Готов е филма от „Операция Чикаго“!
Публикувано на: 30 Окт 2008 20:01

Дългочакваната премиера на филма от битките в горите около Пампорово ще се състои на 1 ноември в град Плевен в новото игрище на Пейнтбол клуб OUTPOST. Повече инфо за игрището тук!

Отпада идеята да се пусне филма за продажба на DVD, включващо рекламните клипове и всички непубликувани снимки от „Операция Чикаго“ в ограничен тираж от 111 копия. От 3 ноември филма и снимките ще могат да се свалят свободно от сайта на Пейнтбол България - секция Медия/Клипове.

Гледайте новия трейлър от „Операция Чикаго“ тук!

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com