Здравейте. Не знам дали са позволени обяви тип "Купувам/Продавам" тук, но след като магазина затвори няма как да се сдобия с това, което търся. Вчера преместих цялата си колекция списания PC Mania на друго място и ги подредих. Да се изфукам - имам всеки брой от януари 2002 до последния. Е, всъщност не всеки - липсват ми 4 броя, очевидно изчезнали някъде. Въпросните броеве са 9/2002 , 12/2002 , 1/2003 и 2/2003. Ако някой може да ми ги продаде ги купувам на момента, стига да са на разумна цена, разбира се. Отделно броеве 10/2002 и 2/2004 са ми в ужасно състояние (без корици, с липсващи страници, етц). Тях също бих ги купил. Живея във Варна, но ако някой може да ми продаде повече от един брой от горепосочените и живее на друго място аз ще покрия разноските и ще ги взема с наложен платеж. И последно - ако някой знае магазин във Варна, откъдето мога да купя тези броеве, ще съм много благодарен.
___________________________________ Тетрадкай си дайката!
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения