Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Съвети как да оцелеем по време на митинг
Публикувано на: 09 Авг 2008 10:57

Да, пускал съм си го (телевизора) с тази нагласа. Говори срещу ДПС, не срещу турчина. Не оспорваш, нали? :wink: Аз лоша дума за някой помак или турчин не съм чул. Ако ти си, цитирай дори по памет, може и да го приема, ако е така.
За СДС и ДПС няма да коментирам, защото знаеш как мина там мандата. Едва ли ти се говори на тази тема на теб лично. :)
Не искам да почваме старата песен, но тези неща горе явно трябва да се повтарят по много пъти, за да станат достатъчно ясни за разбиране.

За завършек ще добавя, че АТАКА като парламентарно представена партия е една от малкото, която защитава националните интереси. Малко или много - истина е.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Авг 2008 21:18

Ми то остава да се води война със сериозни жертви и нищожни резултати, било то и в почти-демократична страна, и протестите да не спрат нищо (моля те не споменавай Сталин, не ми се повтаря всичко отначало)

А какво ще кажеш сега, когато Америка напада държави заради горива, и очите на обществото се затварят с несъществуващи оръжия за масово унищожение и "налагане на демокрация" ... Не знам дали си гледал репортажи от Ирак преди войната, но на мен някак си не ми се струваше като за война положението. В следващия момент ЦРУ подкрепяло Контрите в Централна Америка и бившите кокаинови капиталистически системи във Венецуела, Перу и Боливия и бившите военните режими в Бразилия и Чили. Допуска се в страни като тези да се налагат каквито и да е репресии (разстрелите на стадиона в Сантяго, целевото разпределяне на капитала във Венецуала само сред буржоазните фамилии и др.) стига правителствата да се отчитат на САЩ със занижени цени на нужни стоки.

И това е само на собствения им континент ... Да не говорим за страни като Нигерия, които за няколко мизерни кашона които получават като помощи от САЩ, продават въглища и металургични материали на безценица.

Проблема на САЩ с комунизма - не прави каквото му се нареди от Чичо Сам.

Време е Андрейчо, хора като теб да започнат да ги осъзнават тези неща и да спрат да вярват сляпо в американската демокрация. Соцрежимите разбира се са били къде къде по лоши и заблуждаващи, но не прощавай задкулисните игри само защото можеш да си поръчаш 20 вида хамбургери.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 10 Авг 2008 19:47

Не е вярно Duke не можеш да отречеш, че Волен Сидеров държи агресивна позиция спрямо турците и не само срещу ДПС. Естествено че не може да го каже направо но ще ти дам пример. Вървя си точно преди около седмица покрай президентството където Атака бяха разпънали шатри и самият Волен говореше по мегафон. Това което ме издразни супер много, бе изречението "...джамийте никнат като гъби...". Ето за това си говорим. От това изречение следва, че в строенето на Джамий само по себе си има нещо лошо. А това принципно не е така, тъй като България е страна със свобода на вероизповеданията и всяка една законна и рагистрирана религия има право да си строи колкото си иска храмове. Позицията на Волен обаче е обидна, ако си мюсюлманин, не мислиш ли? Има и десетки други примери, но сега не ми се преглеждат записи на Волен Сидеров специално за да давам примери.

Slim_k не знам кой трябва да се събужда. Никога не съм твърдял че САЩ са перфектни, всъщност знам истинските им недостатъци за разлика от тебе, който разправяш прокомунистическа пропаганда.

В латинска Америка се води война с наркокартелите. Доказателство е че много от държавите имат договор за екстрадиция и съдене на заловените наркобароните директно в САЩ.

Профил ICQ

Публикувано на: 10 Авг 2008 21:15

Пак говориш, без да мислиш, Андрей! Какво е антитурското да се спре презастрояването на джамии? Те не са ли достатъчно. Във всеки град има по една и дори повече! В София ще правят най-малко още една-две. Всяка една от тях издава един много характерен проглушителен шум, който пречи на хората в нейна близост. Значи личното спокойствие е по-маловажно от това да има още един храм?! Той (Волен) самият беше казал, че трябва да има подходящо място за тях.

Ясно, видях кое е "антитурското". :)

Ето ти една неатакистка статия да си свериш часовника: http://e-vestnik.bg/1955
Ако волен ти се струва антимюсюлмански насочен и расист, ето: http://e-vestnik.bg/1956

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 12 Авг 2008 11:07

Aми не не говоря без да мисля. Факта, че използваш изрази като "Проглушителен шум" говорят, че вероятно никога не си минавал покрай тази джамия по време на молитвата. Аз лично съм минавал много пъти и спокойно мога да кажа, че ако не си ксенофобски настроен звукът не би трябвало да ти прави впечатление. А що се отнася до строежите, в София има една джамия. Както пише в линкът който си пуснал, в столицата има повече мюсюлмани отколкото джамията може да побере, следователно не виждам какъв е проблема да се построи нова. Ти как би се почувствал ако те огранчат откъм строеж на църкви примерно. Едно ограничение само би дало повод на турците да твърдят (и то с основание) че правата им се нарушават.

Що се отнася до вторият линк, крайно десни партий винаги е имало в западна Европа. Бих казал дори, че етническата и верска толерантност характерна (поне до скоро) за българина е едно от малкото неща, с които можем да кажем че превъзхождаме повечето европейци, но уви в последните години явно възприехме и ксенофобията подобно на футболното хулиганство. Жалко че не възприемаме добрите им черти..

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 14 Авг 2008 19:56

Със голямо закъснение ...

Андрейчо Всезнайнии, светни ме какви са по-големите недостатъци на САЩ от факта че имат най-корумпираната външна политика в света. За да може Дик Чейни да строи петролопроводи отнесоха две страни. Ако комунистическа пропаганда наричаш реалните факти които изброявам, не знам какво перде трябва да имаш пред очите. А относно картелите - ако латинските престъпници се съдеха както трябва, а не се пращаха в американските затвори, където се заиграват отново игрите на ЦРУ, може би нямаше колумбийски кокаин да достига в колосални количества до България.

Ама иначе си вервай, няма лошо. Хубаво е да си затваряш очите за някои неща, по щастливо се живее ;)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com