Naah, предния път когато минах 1000 мнения (не че стигнах много повече) не се сетих да драсна благодарствен пост (или, както е в случая, да направя тема), но сега времената са други. Пък и имам няколко недовършени неща, така че ще си отнеса псувните вероятно.. (:
Преди повече от 5 години (датата на рег да не лъже, и преди това дебнех из форума) се присъединих към "синьото форумче" не очаквах да развия някаква привързаност към него или към хората вътре. Сега, няколко години по-късно, не мога да си мисля какво щеше да е ако не бях тук. ПЦМ ме запали по форумите, по уеб-чатовете и прочее, благодарение на което се запознах с едни от най-готините типове и мадами (не говоря само за ПЦМ форума :Р) и с които и до ден днешен поддържам добри отношения.
От началото насам минах през какви ли не неща. От първите ми форумни срещи, през голямата "Руски паметник инвазия" (доживотен спомен от там е как
Paradox (къде е този човечец бе?) седи до мен и ми обяснява "Сега чакаме само КъНъ (лол!) и ще се съберем"), та чак до ходенето ми в Русе и срещата с емблематичните
Маргаритка, Coder, Хамелеон, Шейн, Княз и компания. И в Пловдив съм бил, с
RIP бира съм пил. (е не помня бира ли беше, де..). За Сф-групата мога да говоря много, като ги започна от
Хитруша, мина през старата четворка "
Хънт, Поп, Зло и Дюд", прословутия
Neji,
Зубро (който надали помни форумните срещи), авто-транс
фена от с. Владая,
Томи, OM(e)G(a). Трябва да спомена двамата Радовци -
Cyrax & horde, да не говорим за
Екса, с който споделях дом през първата си година като студент :Р
Сириус и новогодишното ни "парти" също е интересен и дълготраен спомен в съзнанието ми. Благодарности много дължа и на
Xayzer, с когото сме осъществили неедин или два проекта (: Изгубената душа
Fresh също заслужава да бъде спомената. От познанството ми с
брат ми и Di-ann съдя, че и в Перник има сума ти готини типове (:
Все още не съм успял да се срщена с няколко емблематични фигури от форума, но някой ден и това ще стане -
Soul Hunter-a,
Активния, Трупо, creator (с теб особено много трябва да се видим :Р),
Рийд, Gastly, Дади и други (:
Като второ искам да благодаря за темата за рождения ден, която много ме разчувства (: На всички писали там преди месец и нещо - да ви съпътства радост и здраве, френдове!
Не на последно място, искам да изразя възхищението си от някои неща, през които форума мина.
- Първото ми форумно RPG, космическото - беше велико! Жалко, че проекта така и не стигна до край.
- Времето на големия хейт (това е почти перманентно, но началото бе силно). Remember pirat и останалите..
- EviL vs. Де-що-има-хора, това го помня добре защото и аз изядох тогава някоя и друга критика (:
- Фреш-неволите :}
- Турския (tithack?) на форума, голямо шоу. Както и след това, когато всички бяха рангирани "анадолски манафи" I love that part
- Форумната игра с нациите и ядрената война, която си спретнахме. The future was ours (:
- Преминаването към phpbb3 - също емблематичен момент
- ТКЗС (тия младежи ме радват всеки път щом видя нещо тяхно :Р
- И много много още..
Като за последно искам да отдада уважение към потребителите и да ги поздравя за духа и мечтите им (личи си, че тук има всякакви хора с всякакви интереси (: ) и да пожелая на всички да се реализират и в професионален (каквото и да си говорим - растем!) и в личен план. И да се видим скоро с вас, лято е - да се похвалим кой докъде и какво. Бъдете и пре-бъдете!
Благодарност!Поне 1000 пъти -
Ваш: KNSpiritp.s. Планирах тази тема доста отдавна, така че моля да ме извините ако на някого не му се нрави идеята за нея (:
p.s.2. Special Thanks and greetings to
PCM Team, в частност Сандро и Лили - стари мои приятели!