В момента играе: с чурка
Заглавие: Re: По колко пъти на ден ядете?
Публикувано на: 25 Юни 2008 16:40
Не мога да се сдържа да не вметна: Горчивият ми студентски опит показа, че е смешно да се правиш на голяма работа в Големия град. Личен пример: в началото на студенсткото ми порене и рязане в София давах сума пари за фитнес карти, скъпа храна и т.н. смисъл не бях аз. На три пъти ми се случи да нямам пари последните седем дни (на Ледник му дължа няколко сребърника) и да не мога да се прибера вкъщи (от тамо съм), камо ли да ям здравословно. Така изяждах по цял хляб на ден с пастет или лютеница (Sirius ме светна:) и евтини вафли. И какво стана с тренировките - почти нищо. И после си намерих шибаната златна среда.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Vermic
09 Авг 2005 20:59 Мнения: 11346 Местоположение: Rousse
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 25 Юни 2008 19:51
Кофти момчета аз ям по 2,5 пъти на ден :С
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
botlik3
29 Дек 2005 17:41 Мнения: 1829 Местоположение: The City of Ruse
Публикувано на: 25 Юни 2008 20:04
опитвам се да ям колкото мога повече пъти на ден
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Vermic
09 Авг 2005 20:59 Мнения: 11346 Местоположение: Rousse
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 25 Юни 2008 20:08
bOtLik3 написа:
опитвам се да ям колкото мога повече пъти на ден
омг как може такова нещо!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-Stormrаge-
Публикувано на: 25 Юни 2008 20:18
creator написа:
И какво стана с тренировките - почти нищо. И после си намерих шибаната златна среда.
Я раздуи ...че и азе съм на твоите проблеми...Да не говорим че съм от тия с ускорения метаболизъм... Тъпча се като луд без да подбирам...резултати никви... ектоморф ...
___________________________________ --Gort!Klaatu barada nikto!--
Gipo
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10955 Местоположение: София
Публикувано на: 25 Юни 2008 20:23
Към тези, които написаха, че ядат 1-1,5 пъти на ден - вие как живеете бе . Едно на ръка, че е вредно, второ не ви ли се яде???
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения