Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Це-Се-Ка
Публикувано на: 07 Юни 2008 17:15

Cyrax написа:
denik написа:
@fabric, а според теб червените биха ли направили нещо повече в ШЛ, отколкото Левски? ;)

Ами да, биха. ЦСКА е била, беше и ще си остане най-великият и титулуван български футболен клуб. Последното доказателство беше победата над Ливършуул. Докато "жалките чорбарчета се радваха" на загубите ви, ЦСКА побеждаваше на Анфийлд. И всъщност на никой не му дремеше дали Левски пада със 1,2 или 10 гола (или поне не на повечето) А колкото до сегашната ситуация - първенството тази година отново показа кой е по-добрият отбор и няма да го коментирам. Резултатите говорят по добре от мен. Изказвания от рода на "ЦСКА трябва да ги пратят във В окръжна" пък звучат толкова жалко и отчаяно, че ако ситуацията беше обратната (Левски на мястото на ЦСКА) не бих излагал сам себе си и да ги пиша. Защото наистина точно това е - отчаяние. Щото ви е много яд че не може "2ра поредна година да покажем на чорбарите кой е по добрия отбор и как се играе в ШЛ" Е, в крайна сметка най-вероятно в ШЛ ще играете. А ако ЦСКА отидат във В група съм убеден че самочувствието ви ще се дигне много - като биете Вихрен със 5:0 и станете шампиони на практика без никаква игра. И по Европа ще продължавате да си играете "красив и нападателен футбол" и да ви бутат по 4 гола средно на мач и да си казвате после "Еее кво аз съм горд че ни скъсаха гъза със 20 гола за 4 мача, нали се пак чорбарите са във В група". Което е жалко. Наистина е жалко, но все пак това е ситуацията в България. Жалко е защото Левски ,ща не ща, е голям отбор. И поведението в подобна ситуация на феновете просто не отива на отбор с претенции. Но всъщност не са само феновете - помня как Боримиров псуваше публиката на ЦСКА миналата година. Жалка гледка.. но какво да се прави..
В крайна сметка честито на всички левскари (не използвам говеда, се пак трябва да сме възпитани :D ), че ще играете в Европа. Пожелавам ви успех, пък дано земете някоя точка. Въпреки че ако това стане пак ще се почне с тва колко сте велики и т.н. което чесно казано вече почва да дразни. И все пак - успех.

млъкни бе

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 07 Юни 2008 17:39

Първо, Cyrax, здрасти :) Радвам се че те виждам отново тук ;)

Сега, разбирам гледната ти точка на фен на ЦСКА, но не мислиш ли че с играта, която показаха през сезона (пък и не само те, в момента и Левски са много зле откъм игра, спор няма), биха вкарали дори един гол в предварителния кръг? Те просто бяха отбора който игра по-малко зле от другите.

А, и бтв с потрошените прозорци на централата на БФС, мисля че си подписахте окончателно билета за В-групата. Смешно е дори да си помислим, че това е дело на случайни хулигани ;)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2008 20:43

Till Lindemann написа:

млъкни бе

Леко, шефе

Деник здрасти :) За играта си прав донякъде. Наистина сезона беше доста куц като цяло за всички отбори. Ако трябва да сравняваме този и миналия, определено миналата година беше доста по-добре във всяко едно отношение. И въпреки това надеждата умира последна. Както казах се надявам Левски да направят нещо (чудеса стават), но според мен тази година те не заслужаваха дори да са 2ри. Дано ме опровергаят
А колкото до витрините - аз честно казано очаквах доста по-сериозни проблеми. Но пък ако заминем за В група, вече ще стане страшно -.- Но не вярвам. Ше станат някви далавери и shits и в крайна сметка според мен ще се размине само с УЕФА

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2008 20:44

Български футбол

:lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2008 20:47

Ако ЦСКА отиде във В група ще станат 2 хубави неща.
Левски няма да се набутват за подкуп на съдиите :lol:
И ЦСКА ще се изчисти от всички печки в отбора та най-накрая ще си остане съставен само от българи :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2008 21:38

Ако ЦСКА отиде в В група ще станат 7 хубави неща:

1. ЦСКА ще е в "В" група - АХАХАХААХАаИАИХХАИХАХААХАХАааха
2. Левски ще играе в ШЛ... пак - ХАХАХАХХАИАХИАХАХАХАХАХ
3. Ще има дерби Левски - ЦСКА, което червените ще спечелят честно. Даже май 4 такива ще има, не съм сигурен колко Левски-та има из регионалните :Д
4. Попа ще черпава всички познати и непознати в продължение на седмица
5. Един приятел ми каза, че ще се изкъпе в чест на справедливостта на БФС
6. Ще загубя 20 лева на бас от същия приятел.... но никак няма да съжелявам!
7. Гледайте си Европейското, после ще му мислиме :wink:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2008 21:43

Hitrusha написа:
И ЦСКА ще се изчисти от всички печки в отбора та най-накрая ще си остане съставен само от българи :)

Е, чакай малко сега, те печките са за колорит ( :lol: ), пък и иначе ще вземе да ни обявят за расисти! Нали трябва да имаме някой голям черен африканец да всява смут в противника :lol: накъде сме тръгнали иначе...

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2008 23:50

Cyrax написа:
denik написа:
@fabric, а според теб червените биха ли направили нещо повече в ШЛ, отколкото Левски? ;)

Ами да, биха. ЦСКА е била, беше и ще си остане най-великият и титулуван български футболен клуб. Последното доказателство беше победата над Ливършуул. Докато "жалките чорбарчета се радваха" на загубите ви, ЦСКА побеждаваше на Анфийлд. И всъщност на никой не му дремеше дали Левски пада със 1,2 или 10 гола (или поне не на повечето) А колкото до сегашната ситуация - първенството тази година отново показа кой е по-добрият отбор и няма да го коментирам. Резултатите говорят по добре от мен. Изказвания от рода на "ЦСКА трябва да ги пратят във В окръжна" пък звучат толкова жалко и отчаяно, че ако ситуацията беше обратната (Левски на мястото на ЦСКА) не бих излагал сам себе си и да ги пиша. Защото наистина точно това е - отчаяние. Щото ви е много яд че не може "2ра поредна година да покажем на чорбарите кой е по добрия отбор и как се играе в ШЛ" Е, в крайна сметка най-вероятно в ШЛ ще играете. А ако ЦСКА отидат във В група съм убеден че самочувствието ви ще се дигне много - като биете Вихрен със 5:0 и станете шампиони на практика без никаква игра. И по Европа ще продължавате да си играете "красив и нападателен футбол" и да ви бутат по 4 гола средно на мач и да си казвате после "Еее кво аз съм горд че ни скъсаха гъза със 20 гола за 4 мача, нали се пак чорбарите са във В група". Което е жалко. Наистина е жалко, но все пак това е ситуацията в България...

Едно ще ти кажа друже. Зрителят гледа футбол, а не обръща внимание на банда мишоци, които не могат да си намерят място в собствената половина , за да пазят резултата белкем не им вкарат гол. Левски ,ДА, играят нападетелен футбол, и ДА скъсаха им шортите във ШЛ, но все пак имай предвид срещу какви грандове играят. Отбори с по няколко класи над тяхния. И пак играха със сърце и се опитаха да сторят нещо, да покажат и те на какво са способни, a дали има какво да показват - отделна тема. И стига сте се бутали с тая победа над Liverpool
1) няколко основни играча не участваха в състава
2) от този мач нямаше никакво значение. А искам да те питам дали щяха ЦСКА дори и гол да видят, ако мача беше от значение ? Отговора е НЕ. Просто защото ти и аз и всички други в този форум знаят на какво са способни Liverpool.
И спрете да живеете в миналото с някакви феноменални победи преди времето на майка ви и баща ви, че просто е смешно. К'во като са побеждавали грандове ? Сега като я има тази история нещо променя ли факта, че В група зове ЦСКА. Ми, не. На абсолютно никои не му дреме. Важното е СЕГА и УТРЕ какво ще бъде. Не е ли позорно на 60 годишнината на въпросния отбор да е на една крачка от сбогуване с "А" група?

Надявам се всичко казано и всичко, което ще бъде казано да си остане в рамките на добрия тон :wink:

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com