Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2007 21:07

Last Warrior написа:
DMX vs. 2Pac
who is the winner

DMX

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2007 23:07

Много почна да се прави това тъпо сравнение "негрите са американските цигани" (аналогично - рапа е американската чалга) ... Не знам пичове, ама там има работоспособни черни, които не отстъпват по нищо на работоспособния бял ... Има негри директори, има негри мениджъри, има негри съветници на президента ... Когато са ги малтретирали и дискриминирали, негрите са се вдигали на бунт. Уотс, Саут Сентрал, списъка е безкраен ... И не говорим за еднократни глупости, като с нашите виетнамски гета - там черните се борят два века за да ги възприемат нормално - голяма част от тях се образоват, голяма част се измъкват от гетата ... Като казвам голяма част, говоря за поне 30-40%, а дори тези които не се измъкват продължават да се борят за правата си . В България сигурно 2ма на 200 000 цигани взимат висше, 4ма на 200 000 живеят извън гетата и в протестни действия някога са участвали 200 на 200 000 ...

Затова престанете с глупавите ви сравнения и вземете научете малко теорията на расизма, който толкова много обичате. Научете за юг-север, за заобикалящата среда и тогава се опитвайте да се правите на умни.

Специално за "тъпия негър Тупак Шахуй" - човека е завършвал школи по актьорско майсторство, наравно с бели, а за някои от ролите си е бил всепризнат ... Музиката му вдъхновява хора навсякъде по света, а откъм оригиналност на изразяването далеч надминава множеството фалшиви интелектуалци, седнали да го анализират.

И да ви кажа дрисни такива - толкова интересно ми е да слушам за нещо реално съществуващо, като проблемите на негрите в САЩ, колкото ми е интересно да слушам за сатанизъм, любовни дилеми и ширините на Средната Земя ...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Дек 2007 10:55

Негрите може да не са американските цигани, но определено са американската измет. "Тупак Шахуй" не го знам какво точно толкова е правил и не ме интересува особено.
Негри на такива постове има защото закона така казва. Имаше един сериал по ГТВ "Спасителят на плажа" и като търсиха нов спасител много добре го бяха направили един дебел негър дето каза че не може да плува, на въпроса "Защо да те назначим?" отговори: "Защото иначе ще ви същя расистките задници".
Добре че беличките американци и те не са много в час и буквално ги е страх да кажат нещо на негър за да не ги осъдят.
Или ще ми кажеш че 99.9-те процента от негрите в училище, които говорят неща от рода на:
-She don't want this.
-He not goin'
-She crazy
-They is going
-Could of did this
и още такива боклуци, имат някакво бъдеще? А повечето нереалници дори не могат да четат. Сериозно, в първи клас се смяхме на един че сричаше, а тука в 9 клас на никой не му прави впечтление.
Или пък един негър стигна до невероятното заключение че аз не съм бял защото не съм американец...
Имало е работливи, образовани и т.н. негри. Да, ама едно време!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Дек 2007 11:36

Вие сте много интересни хора. Заех се със задачата да видя колко теми за Тупак има, успях да преброя има няма 7 Реших и да погледна колко теми за метъла има. Еми темите на Тупак умножени по2 = теми за метъл (давам този пример за съпоставка, че е ярък и върши работа)
Да питам някой от големите хейтъри където викат Тупак Шанхуй и т.н. Дали ще успеете да достигнете неговата слава, обичта на толкова много фенове по света ???

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Дек 2007 12:01

Mad Hatter написа:
...

/define слава

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Дек 2007 12:03

ХАХА неси бял щото неси американец еми гг просто тьпите негри са си тьпи спортисти и нищо повече и тупак шахуи ськс

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Дек 2007 12:05

Rensing написа:
Или пък един негър стигна до невероятното заключение че аз не съм бял защото не съм американец...

Ти пък какъв си? Last time i checked Bulgarians we're white people O.o

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Дек 2007 12:13

sagara-kun написа:
:doh:
Аз досега незнам някой чалгар да има собствен бронзов паметник, фондация на негово име, център за изкуства и какво ли още не. И орпеделено ти си този, който не знае нищо за музиката му.

Модерния варянт на слава ;). Не го сравнявам със славата на някои от патриотите и т.н

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Дек 2007 13:06

Last Warrior написа:
супер известен и като умреш и президента барабар с папата ти идват на погребението.

Айде научната фантастика...

Last Warrior написа:
Имаше една песен GO FUCK YOURSELF BASTARDS

Точно за това казвам че сте необразовани тъпаци от бедните квартали. И такива ще си останете.

Профил

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Заглавие:
Публикувано на: 23 Дек 2007 16:17

Bartelby написа:
Точно за това казвам че сте необразовани тъпаци от бедните квартали. И такива ще си останете.

Добре де,каквоимаш против бедннте?В БГ ако не с мафиот или политик цял живот ще си беден,ама ти нали си синче на някой "Бос" си викаш "какво ме ебе,че нямат шанс,дай да ги обиждам".

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Дек 2007 00:30

Бартелбай, ти па кво лайненце си ... Мамооо, само си представям пъпчивия ти 11-годишен гъз на стола. Дочитай си там "Колелото на Времето" и си трайкай ...

Рензинг има го и това което казваш, но повярвай ми има и много други ... Разликата обаче е другаде - черния спасител казва "Ще съдя расистките ви задници", а циганина кротичко си тръгва и отива да краде жица ... Това и се опитах да обясня, но метълското остроумие не спря да ме затапва.

Най-интересно е че тук не започнаха да пишат, изявените и интелигентни представители на тази субкултура във форума, а 12 годишните пикльовци дето ще празнуват Нова Година у баба ( а не сори - той щеше да ходи да слуша метАл дискове с двама други приятели, омг ) и трошат черупките на дъждовните охлюви по волята на Черния Господар ..

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 24 Дек 2007 00:36

slim_k написа:
Най-интересно е че тук не започнаха да пишат, изявените и интелигентни представители на тази субкултура във форума, а 12 годишните пикльовци дето ще празнуват Нова Година у баба ( а не сори - той щеше да ходи да слуша метАл дискове с двама други приятели, омг ) и трошат черупките на дъждовните охлюви по волята на Черния Господар ..

стила разбива напред копелееееее хахахаха
хах

напрао се накефих на тая фраза :) .. ма въобще де си тръгнал да им обясняяш нещо което скоро няма да разберат .. особено пича с 12тте 14 годишни какички у тех

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Дек 2007 00:36

наистина няма смисъл да ви обяснявам колко грешите

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Дек 2007 00:53

slim_k написа:
Бартелбай, ти па кво лайненце си ... Мамооо, само си представям пъпчивия ти 11-годишен гъз на стола. а 12 годишните пикльовци дето ще празнуват Нова Година у баба..

Почти си прав, ще празнувам нова година с нашите. Отивам при тях със SkyEurope (NE3203, NE3350), излита на 29.12.2007 11:40 часа от София, каца 12:50 Venice-Treviso.
И не съм на 12 години, нито изглеждам като беден боклук, нито се държа като такъв. Нито слушам музиката на боклуците тройкаджии, чиято единствена надежда за израстване е да станат престъпници. Наздраве. :P

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Дек 2007 00:58

Bartelby написа:

Почти си прав, ще празнувам нова година с нашите. Отивам при тях със SkyEurope (NE3203, NE3350), излита на 29.12.2007 11:40 часа от София, каца 12:50 Venice-Treviso.
И не съм на 12 години, нито изглеждам като беден боклук, нито се държа като такъв. Нито слушам музиката на тъпите деца, чиято единствена надежда за израстване е да станат престъпници. Наздраве. :P

омг ... значи си 13 годишен сноб ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Дек 2007 01:59

slim_k написа:
Мамооо, само си представям пъпчивия ти 11-годишен гъз на стола.
омг ... значи си 13 годишен сноб ;)

Някои хора тук имат въобръжение. Това е хубаво, въобразяват си че си яки пичове, а не лайнарчета. Спасява ги от нерадостната реалност. Проблема става като започнат да си вярват твърде много, да преценяват хората по фантазиите си за тях. Като започнат да губят връзка с реалността. Като започнат да си вярват, че са в един прекрасен свят, в който да си рапърче е прекрасно и дори приемливо.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Дек 2007 02:03

Rensing написа:
Негрите може да не са американските цигани, но определено са американската измет. "Тупак Шахуй" не го знам какво точно толкова е правил и не ме интересува особено.
Негри на такива постове има защото закона така казва. Имаше един сериал по ГТВ "Спасителят на плажа" и като търсиха нов спасител много добре го бяха направили един дебел негър дето каза че не може да плува, на въпроса "Защо да те назначим?" отговори: "Защото иначе ще ви същя расистките задници".
Добре че беличките американци и те не са много в час и буквално ги е страх да кажат нещо на негър за да не ги осъдят.
Или ще ми кажеш че 99.9-те процента от негрите в училище, които говорят неща от рода на:
-She don't want this.
-He not goin'
-She crazy
-They is going
-Could of did this
и още такива боклуци, имат някакво бъдеще? А повечето нереалници дори не могат да четат. Сериозно, в първи клас се смяхме на един че сричаше, а тука в 9 клас на никой не му прави впечтление.
Имало е работливи, образовани и т.н. негри. Да, ама едно време!

ти си негър

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Дек 2007 02:23

Bartelby написа:
Някои хора тук имат въобръжение. Това е хубаво, въобразяват си че си яки пичове, а не лайнарчета. Спасява ги от нерадостната реалност. Проблема става като започнат да си вярват твърде много, да преценяват хората по фантазиите си за тях. Като започнат да губят връзка с реалността. Като започнат да си вярват, че са в един прекрасен свят, в който да си рапърче е прекрасно и дори приемливо.

Кой ти каза че съм рапърче ? :lol: Мислиш че се размъквам с панталони с дъно до коленете, шапка с права козирна на Ню Йорк Янкиис ? :lol: Отмина времето в което можехте да храните всеки който споменава думата "рап" на "Шамара", ограничени путьовци. Знаеш ли колко ме интересува какво мислиш ти, мамин Николчо, за рап музиката ? Аз си я слушам, и това не ми пречи да слушам и други стилове музика, и да си ходя напълно нормално облечен и да излизам с напълно нормални хора :) ( нещо от което мога да се обзаложа че си лишен )

А че си снобче си пролича, с евтините ти приказки за негрите и рап музиката ... Малко хора си позволяват вече да говорят такива глупости. Като се замисля "сноб" е малко силно като за тебе, връщам се на първото си твърдение, като оставям възраста да варира до максимум 16 години ... Ако не съм прав и си по голям, и въпреки това ги говориш тия неща, наистина те съжалявам. Пределно ясно също мисля че стана, каква мишка си в реалния живот ...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Дек 2007 02:38

slim_k написа:
Пределно ясно също мисля че стана, каква мишка си в реалния живот ...

Нито си ме виждал, нито знаеш нещо за мен. Твоят 'реален живот" се състои от измислиците ти. Има си име за това, но не е учтиво да се говори за такива неща извън лекарските кабинети.
Ако не си чувал за думата "учтивост" от родителите си, виж в речника. Ако не си чувал за "речник", в библиотеката има. Ако не си чувал за "библиотека" от родителите си, питай в училището ти. Имат "библиотека" дори в училищата за изоставащи.
Наздраве.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Дек 2007 22:30

Пределно ясно е че си социопат приятелю, няма да го прикриеш с банални забележки ...

Не е учтиво да се обиждат хора заради музикалните им вкусове ... Или може би в твоя "реален живот" всеки който слуша рап е глупав ? Ами представи си някой твой приятел да слуша рап ? Ако родителите ти не са ти обяснили какво значи "приятел", някой път излез навън да разбереш ..

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com