slim_k написа:
Ноториъс, серем ти на остроумните коментари...
Те са много... ще вземеш да си прецакаш я стомаха я червата... по-добре недей
slim_k написа:
Боклука ще намалее, защото ще намалее изкуствения прираст и боклука няма да се увеличава с такива темпове ... Освен това ще може да му се обърне цялостно внимание, предвид липса на други проблеми ( между другото, боклука беше просто пример, възприеми каквото написах и за други належащи проблеми в София, като например жилищното пространство )
Аз продължавам да твърдя че "изкуствения прираст" няма да намалее
Обори ме, недей да повтаряш едно и също
slim_k написа:
Очевидно не знаеш нищо за Австралия, и това че си чул по телевизията имената Камбера и Сидни и сега си решил да ги споменеш, няма да го прикрие.
Много ми е интересно как стигна до тоя извод...
slim_k написа:
Както и да е, ест. че в София ще идват хора, както продължават да идват и хора в Бургас от околностите му да речем, става въпрос че ЩЕ НАМАЛЕЯТ...
ЗАЩО СИ ВЪОБРАЗЯВАШ ЧЕ ЩЕ НАМАЛЕЯТ?!
16 пъти те питах и ти продължаваш да пишеш колкото да отбиеш номера
slim_k написа:
И повярвай ми - положението на държавните структури влияе на бизнеса.
Че има известно влияние - има
Но не е много голямо
slim_k написа:
Знаеш ли кое още по добре влияе на бизнеса - многото евтина и свободна земя, за които се взимат и допълнителни преференции, защото "се гради столица"
Евтината земя може и да привлече някой да си направи вила но човек няма да започне бизнес на майната си където няма къде да си продава продукта (независимо какъв е той) само защото земята е евтина
Най-много да се построят заводи но надали това ще спре прираста на София
slim_k написа:
И пак повтарям - колектива от хора които са ги мислели тия неща, смятам че са малко по умни от мен или теб, или може би греша ?
Нито теб познавам нито тях
Трудно бих могъл да преценя кой е по-умен