Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Продава се Gigabyte U60 UMPC
Публикувано на: 09 Дек 2007 22:36

Продавам си UMPC-то. Единствената причина е, че VIA интегрираните логики, поне в тази машина имат ужасни проблеми с подкарването на Линукс. Все още не мога да изплувам от 640х480.

На 9 дни е. Купен е за 1320лв. Има 2 години (без 9 дена) гаранция към Vali. Гаранцията не е поименна, така че си става направо ваша, заедно с фактурата, която ми е издадена при закупуване (отново не поименна).

Пълен пакет е, в кашончето както идва от магазина.

Включва се:
1бр Gigabyte U60
1бр 3900mAh батерия
2бр стилус
1бр адаптер
1бр калъф
1бр лиценз за Windows XP Home.
1бр кашонче (амбалаж :-D )

С две думи за машината:
WebCamera-та буквално ме изуми, макар и 0.3Mpx има невероятна наситеност на цветовете и минимална назърненост.

Процесорът е VIA C7-M 1Ghz. В началото малко се бях притеснил, но е напълно удовлетворителен за нормална работа. ICQ, Skype, Opera Browser, Explorer ги понася достойно.

WiFi a/b/g, сигналът е силен, при всички положения по-силен от MSI PCI WiFi карта.

QWERTY клавиатурата е с озадачаващ в началото layout но се свиква и дори се пише удобно с нея.

Има си и Touchpad, до някаква степен ми се струва поне толкова удобен, колкото и стилуса.

Събира се спокойно в джоб на яке, не прегрява, само се затопля леко.750гр с батерията, за мен поне не е проблем да го разнасям насам натам. Батерията изкарва4 часа някъде. Онзи ден я омаломощих до край, разбивката е 35минути МР3 свирене с угасен екран, 45минути StarCraft, 70 минути WiFi и после още 10-15МР3.

Цената, която му търся е 1150BGN.
Аз не бих пратил такава техника по куриер. Идвате, гледате и преценявате на място. Тоест само за София.

PHOTO

ICQ 238705701
Skype moridinbg
Mobile 0878117732

P.S. В момента на HDD-то няма работещ bootloader, но това ще се оправи в момента, в който се сдобия с USB Floppy, т.е. утре най-вероятно.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com