Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Какво инжектират...
Публикувано на: 07 Дек 2007 01:02

...на осъдените на смърт чрез инжекция?

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Дек 2007 01:05

http://en.wikipedia.org/wiki/Lethal_inj ... tion_drugs

Много неприятна тематика. За какво ти е?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Дек 2007 01:07

Някой ако може да каже с 2 думи на български какви вещества се инжектират :)

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Дек 2007 01:32

Според Уикипедия, обикновено използват едно от тези трите:

1. Натриев тиопентал (натриев пентотал, ползва се за упойка по 3-5 милиграма на килограм телесно тегло, и по 2-5 грама за смъртоносната инжекция);

2. Панкурониев бромид (Павулон) - мускулен релаксант, паралитичен газ. При инжектирани 100 милиграма, парализацията отнема 15-30 секунди. Ако се инжектира в дихателните мускули, води до далеч по-бърза смърт;

3. Калиев хлорид;

Ако ме питаш как точно се получават тези вещества, ще ти отговоря, че едва ли са от неща, които ще намериш в долапа. Ако не разбираш от химия, прецакан си.

Профил

Аватар
В момента играе: С на майка ти Цензурата си играя...
Заглавие:
Публикувано на: 07 Дек 2007 01:33

Ледник фир Болг написа:
http://en.wikipedia.org/wiki/Lethal_injection#Lethal_injection_drugs

Много неприятна тематика. За какво ти е?

Deadman walking :(

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Дек 2007 01:34

Ледник фир Болг написа:

1. Натриев тиопентал (натриев пентотал, ползва се за упойка по 3-5 mg/kg за 91-килограмов човек, и по 2-5 грама за смъртоносната инжекция);

2. Панкурониев бромид (Павулон) - мускулен релаксант, паралитичен газ. При инжектирани 100 милиграма, парализацията отнема 15-30 секунди. Ако се инжектира в дихателните мускули, води до далеч по-бърза смърт;

3. Калиев хлорид;

Ако ме питаш как точно се получават тези вещества, ще ти отговоря, че едва ли са от неща, които ще намериш в долапа. Ако не разбираш от химия, прецакан си.

Мерси много!
Спокойно, не ми трябва да приготвям подобна инжекция. Просто ми беше интересно :)

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Местоположение: I am the Architect. I created the Matrix. I've been waiting for you.
Заглавие:
Публикувано на: 07 Дек 2007 03:45

Ледник фир Болг написа:

Вкарват всички 3 неща, а не само 1 от тях.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Заглавие:
Публикувано на: 07 Дек 2007 11:36

Ебаси депресантската тема, иначе и аз знам че им инжектират три неща, едното то които е упойка.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Дек 2007 12:50

Andrey358 написа:
Ебаси депресантската тема, иначе и аз знам че им инжектират три неща, едното то които е упойка.

Не бих казал че темата е депресантска,на мене лично ми е доста интересна.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Дек 2007 15:13

Както Tarnum каза инжекцията е коктеил от химии. И всъщност са няколко последователни. За безсъзнание, спиране на мускулите и спиране на сърцето.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Дек 2007 15:16

Не са били "инжекции", а система, като в болниците.

Според мен това са некви извращения. Българския начин за екзекуция при социализма е бил много по-добър - казват му да си сложи главата в една рамка "да го снимат", в рамката имало скрито монтирани 2-3 пистолета, които се задействат от сензор и човека на практика се самозастрелва. Никой не му е дръпнал спусъка, за да се чувства виновен после.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Дек 2007 15:21

Bartelby написа:
Не са били "инжекции", а система, като в болниците.

Според мен това са некви извращения. Българския начин за екзекуция при социализма е бил много по-добър - казват му да си сложи главата в една рамка "да го снимат", в рамката имало скрито монтирани 2-3 пистолета, които се задействат от сензор и човека на практика се самозастрелва. Никой не му е дръпнал спусъка, за да се чувства виновен после.

Откъде тази информация? Много не-комунистически ми изглежда. Имай предвид че за три месеца "народен съд" са избити около 30 000 души - да са минавали всички през такава "хуманна" процедура звучи абсурдно. Доколкото аз знам, разстрелвали са ги масово. И това за вината също е недостоверно, защото за комунист е било чест да убие "слуга на монархофашизма".

По-късно вече са затваряли мислещите (неудобните) в концентрационни лагери, където са ги скъсвали от работа, морили са ги с глад, биели са ги, застрелвали са ги. Никога не съм чувал за твоята сензорна джаджа. Разбираш ли ме? РАЗБИРАШ ЛИ МЕ?! Откъде е информацията ти?! ОТГОВАРЯЙ!

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Дек 2007 15:26

LordOfDarkness написа:
Както Tarnum каза инжекцията е коктеил от химии. И всъщност са няколко последователни. За безсъзнание, спиране на мускулите и спиране на сърцето.

Деаба, имало човечност на тая земя...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 07 Дек 2007 16:05

Бахти злетата тия от затвора ще хабят матряла за някакъв черен беззъб изнасилвач :doh: Защо само не го ударят с палката в сгъвката на крака айде долу вадят патлака бум в главата по къщята ? Тей се прай не химии,упойки,лайана като се мре да се мре ние сме маже по сякакъв начин можем да умрем а не като някви женски с упойка беги :die:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 07 Дек 2007 16:11

Frosty написа:
Бахти злетата тия от затвора ще хабят матряла за някакъв черен беззъб изнасилвач :doh: Защо само не го ударят с палката в сгъвката на крака айде долу вадят патлака бум в главата по къщята ? Тей се прай не химии,упойки,лайана като се мре да се мре ние сме маже по сякакъв начин можем да умрем а не като някви женски с упойка беги :die:

Прави се така, защото се цели изпъкването на хуманността в правораздаването, независимо какво животно ще бъде умъртвено със съответната инжекция.

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Дек 2007 16:14

Тоя батенце пак е гледал съдията Дред :lol:

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 07 Дек 2007 16:59

Bartelby написа:
Българския начин за екзекуция при социализма е бил много по-добър - казват му да си сложи главата в една рамка "да го снимат", в рамката имало скрито монтирани 2-3 пистолета, които се задействат от сензор и човека на практика се самозастрелва. Никой не му е дръпнал спусъка, за да се чувства виновен после.

И после тези, които са му казали да го направи, са се чувствали супер, защото не са дръпнали спусъка, а защото са го накарали сам да го направи. И как не са се чувствали виновни? Защото са комунисти ли?

Едит: Аз пък съм чел някъде, че на някои са им вадили вътрешностите, докато са били живи. Не знам дали е истина, не искам и да си го представям, но от такива хора всичко може да се очаква.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Дек 2007 17:20

Господарят Ли. Трета част. Първа глава. Имперският палач.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Дек 2007 17:34

Ледник фир Болг написа:
По-късно вече са затваряли мислещите (неудобните) в концентрационни лагери, където са ги скъсвали от работа, морили са ги с глад, биели са ги, застрелвали са ги. Никога не съм чувал за твоята сензорна джаджа. Разбираш ли ме? РАЗБИРАШ ЛИ МЕ?! Откъде е информацията ти?! ОТГОВАРЯЙ!

Леко с ентусиазма. Знам за Скравена и Белене и за останалите комунистически извращения. Въобще не ги оправдавам. Самия факт, че останаха ненаказани е доказателство че същата групичка престъпници са още на власт.
Говорех за екзекуциите на престъпници през 1980-те. А информацията ми е от 2-ра ръка, която я е получила от 1-ва ръка.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com