[FFF]Flaming One написа:
по темата...
Завчера пред мен и един мой приятел трима наркомани взеха телефона на едно момче... Дебнели ги от училище и чак на "попа" се осмелили и ги пресрещнали... Не знам кое училище, но ги следвали от него до къде... Патриарх Евтимий, "попа". На ъгъла с мимас му взеха телефона и избягаха... Да си направим този извод...
1) От кое да е училище в центъра на София до попа се стига за 20 минути грубо
2) За 20 минути по кои да е улици в центъра на софия в 19:30 вечерта няма един свестен, който да се осмели да ти помогне
3) Места с близост до заложни къщи са опасни
4) Момчето беше с приятелката си и още един приятел => ако излизаш някъде или се прибираш от училище, най-добре да си сам, за да можеш да се биеш спокойно
5) Телефона беше среден ценови клас => да се купуват само тухли стил Нокиа 1100
6) Не подценявайте ситуации, в които две момчета се гушкат - може "активното" да обира "пасивното"
7) Бийте си шута от България или се подгответе психически да научите малкия си дечко на пет години да стреля с воден пистолет, на шест - с газов, а на седем му подарете огнехвъргачка...
Я тука да взема да направя някои неща
Та поред на номерата както се казваше
1)Мда, прав си, с тия задръствания се върнахме назад с добрия стар кракомобил
2)Ми няма бе, ти кво очакваш, в България си
. то ако не стане нещо по така за полиция-ЗАБРАВИ!
3)Ми то и самите заложни къщи са българска глупост. Я виж на запад къде ще видиш заложни къщи. За секънд хенд и ефтини глупости си има Ибей, ама България все пак.
4)Мхм, и да ти изкочат 3 горили и ти кат си сам-после оборот на Пирогов
5)Точно така, Нокиа 1100 рулз, държалива батерия, ударо и водоустойчив и можеш да си говориш спокойно
6)Тва не беше много по темата
7)Бийте си шута от България колкото се може по рано, другото само ще си дойде на мястото
.
А относно кампанията-еми ако са кадърни тия които я правят може да има успех, демокрация дет се вика