Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Ное 2007 16:36

slim_k написа:
Blue написа:
slim_k написа:
Blue написа:
Никой.По скоро бих седнал да си поговоря с него и бих му доказал че е жалка отрепка която не заслужава да живее.

Братоооо ... Ноу офенс, ноу нищо, ама ти къв си бе ?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Горния ти коментар засвидетелствува че си : под или около 15, гийк, нърд и още квито думи има за комютърен червей ( сори за грубия израз ) и най-вероятно излизаш само за училище и за хляб .. :lol:

Странно защо, но и повечето хора които ми се водят приятели в истинския живот ме мислят за "странен".И си абсолютно прав - на 14 съм ^_^
Извинявай че не ти се вписвам в стандартите - не знам нищо за заведенията по морето,нито пиша с много емотки :/
И все пак не разбрах какво те боли поста ми.

ПП.Ако ще се правиш на интересен,дай на ЛС,а не в темата,м?

Е кво те боли, дай да пишем тук, така или иначе е настанала анархията вече ... :)

Сори са, действително малко глупаво го написах ... Всеки си има представи за забавление, добре прекарано време и т.н. Но не си мисли че това твоето ще е дълго :) И тебе ще почнат да те интересуват заведението по морето, и ти ще почнеш да заглеждаш жени, и ти ще почнеш да употребяваш алкохол ... И понеже тука яко псувате такива като мен, които нямат постоянен интерес в компютри и целодневно седене на стол - това че обичам социалния живот и пиенето не ме прави глупав приятелю, глупави сте вие които по цял ден седите пред монитора, компенсирайки пълната ви социопатия в рлайфа ... Затова и ми стана смешно като прочетох поста ти - ще седнеш и ще обясняваш на някой че е жалка отрепка и т.н. уот да фак, 14 годишно момче, което повечето хора мислят за странно, без социален живот, ще седне и ще обяснява на някой че не заслужава да живее ? Моята реакция ще е да се насера от смях :lol: Също много смешно ще е как ще тръгнеш да го обясняваш на някой голям и нормален човек тва и на него му писне и ти тегли един токат, а ти ще се свлечеш на земята в несвяст ...

Силно се надявам пич, че твойто състояние е временно, както беше моето когато бях на 14 ...

ПС - И ако тръгнеш сега пак да ми пускаш снимки, пусни и една твоя, да видя кой ще ме отказва от живота :lol:

ПС2 - Хамелеоне - въпрос на личен избор

Blue has been owned
Blue is no more.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Ное 2007 19:04

Arcatraz написа:
slim_k написа:
Blue написа:
slim_k написа:
Blue написа:
Никой.По скоро бих седнал да си поговоря с него и бих му доказал че е жалка отрепка която не заслужава да живее.

Братоооо ... Ноу офенс, ноу нищо, ама ти къв си бе ?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Горния ти коментар засвидетелствува че си : под или около 15, гийк, нърд и още квито думи има за комютърен червей ( сори за грубия израз ) и най-вероятно излизаш само за училище и за хляб .. :lol:

Странно защо, но и повечето хора които ми се водят приятели в истинския живот ме мислят за "странен".И си абсолютно прав - на 14 съм ^_^
Извинявай че не ти се вписвам в стандартите - не знам нищо за заведенията по морето,нито пиша с много емотки :/
И все пак не разбрах какво те боли поста ми.

ПП.Ако ще се правиш на интересен,дай на ЛС,а не в темата,м?

Е кво те боли, дай да пишем тук, така или иначе е настанала анархията вече ... :)

Сори са, действително малко глупаво го написах ... Всеки си има представи за забавление, добре прекарано време и т.н. Но не си мисли че това твоето ще е дълго :) И тебе ще почнат да те интересуват заведението по морето, и ти ще почнеш да заглеждаш жени, и ти ще почнеш да употребяваш алкохол ... И понеже тука яко псувате такива като мен, които нямат постоянен интерес в компютри и целодневно седене на стол - това че обичам социалния живот и пиенето не ме прави глупав приятелю, глупави сте вие които по цял ден седите пред монитора, компенсирайки пълната ви социопатия в рлайфа ... Затова и ми стана смешно като прочетох поста ти - ще седнеш и ще обясняваш на някой че е жалка отрепка и т.н. уот да фак, 14 годишно момче, което повечето хора мислят за странно, без социален живот, ще седне и ще обяснява на някой че не заслужава да живее ? Моята реакция ще е да се насера от смях :lol: Също много смешно ще е как ще тръгнеш да го обясняваш на някой голям и нормален човек тва и на него му писне и ти тегли един токат, а ти ще се свлечеш на земята в несвяст ...

Силно се надявам пич, че твойто състояние е временно, както беше моето когато бях на 14 ...

ПС - И ако тръгнеш сега пак да ми пускаш снимки, пусни и една твоя, да видя кой ще ме отказва от живота :lol:

ПС2 - Хамелеоне - въпрос на личен избор

Blue has been owned
Blue is no more.

Ще цитирам Jorix

Цитат:
Ти па мое ми лапаш патката

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Ное 2007 10:57

Мекицата кефи, ама ще го набия щото е написал Мекица с малка буква! :lol:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Ное 2007 11:03

Arsenal>all,не за друго ;p

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Ное 2007 12:16

Кой е клякаря дето предаде форума и банаха Хамелеона?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Ное 2007 16:14

SteamOfBlood написа:
Кой е клякаря дето предаде форума и банаха Хамелеона?

Да си вдигне ръката. >.> Ето човека, дето искам да набия.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Ное 2007 17:16

Lunacy написа:
... мнение на човек, непознаващ Блу. Като човек, който приблизително го познава (далеч по-добре), бих казала, че мнението ти за него е съвършено невярно. (: Ако седна за два часа на компа, това значи ли, че вечерта не мога да изляза за четири?

П.П.: Бойбойбойбой (в период) ^^

Кхъкхъкхъ ... прочети пак, нещо си недоразбрала. А ти на колко беше - там некъде пак 13-14 ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Ное 2007 17:17

slim_k написа:
Lunacy написа:
... мнение на човек, непознаващ Блу. Като човек, който приблизително го познава (далеч по-добре), бих казала, че мнението ти за него е съвършено невярно. (: Ако седна за два часа на компа, това значи ли, че вечерта не мога да изляза за четири?

Кхъкхъкхъ ... прочети пак, нещо си недоразбрала. А ти на колко беше - там некъде пак 13-14 ?

И това ме прави тъпа? (:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Ное 2007 17:59

Lunacy написа:
slim_k написа:
Lunacy написа:

И това ме прави тъпа? (:

Да, бързоизоставаща си.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Ное 2007 19:22

Lunacy написа:
slim_k написа:
Lunacy написа:

И това ме прави тъпа? (:

Ми колкото и да не ти се вярва и колкото и самонадеяно да е от моя страна да кажа такова нещо - да, прави те тъпа ...

И е точно възрастта - всичките такива, дето сте на по 13-14 се цепите супер много и постоянно, като оная глупост с "Маминото Детенце" у другата тема ... Не сте видели някои неща, не сте разбрали много неща, но си говорите е така за спорта ...

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Ное 2007 19:23

slim_k написа:
Lunacy написа:
slim_k написа:
Lunacy написа:

И това ме прави тъпа? (:

Ми колкото и да не ти се вярва и колкото и самонадеяно да е от моя страна да кажа такова нещо - да, прави те тъпа ...

И е точно възрастта - всичките такива, дето сте на по 13-14 се цепите супер много и постоянно, като оная глупост с "Маминото Детенце" у другата тема ... Не сте видели някои неща, не сте разбрали много неща, но си говорите е така за спорта ...

dude, ожени се за мен ! Рядко са хората, които мислят като мен
{}

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 12 Ное 2007 19:43

Цитат:
[19:40:55] Nattefrost каза: ще ми направиш ли една услуга...
[19:41:04] Nocturno каза: имам херпес, нали знаеш...

:D

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 12 Ное 2007 19:46

Plaguewielder написа:
Цитат:

Като видях това се сетих за Руната,иначе какво стана с Руната?Не смятате ли да се съберем пак?

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 12 Ное 2007 20:00

Vermic написа:
Plaguewielder написа:
Цитат:

Като видях това се сетих за Руната,иначе какво стана с Руната?Не смятате ли да се съберем пак?

Аз съм навит. Даже ми се беше прииграло доста. Ще го навия тоя анален аркадаш да спретнеме пак меле ;р

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Ное 2007 20:04

^ супер.Аз играх там на некви сървъри и ми дотъпя адски много и затова питах :).

Профил Skype

Аватар
В момента играе: League of Legends
Заглавие:
Публикувано на: 14 Ное 2007 13:59

В един друг форум, къдто повечето хора се познаваме лично и има доста повече женски имаше тема "кого от форума бихте опънали". Тук обаче би било леко неуместно :lol:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Ное 2007 14:16

Andrey358 написа:
В един друг форум, къдто повечето хора се познаваме лично и има доста повече женски имаше тема "кого от форума бихте опънали". Тук обаче би било леко неуместно :lol:

Леко е меко казано :Д Тука в момента на линия няма момичета даже не влизат :(

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Ное 2007 15:37

АБе то тука стана спам малко ?
Иначе горещо бих убил направо админа.Вие си знаете защо

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2007 19:31

аз искам да набия БАТ БОИКО!!!!!!!ДА МУ Е%А МА+Т" ЗА ДЕТО САМО СИ СЕДИ НА ОНАЯ ЧАСТ И Е МУТРА

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com