Ами за съжаление съм гледал само кратки откази от това...нещо и мога да го оценя, като анимация, но не и като замисъл и сюжет. Още от как го зърнах по Нова осъзнах, че едно от най-странните неща, които съм гледал. 3 бабки, които свирят на вестник, прахосмукачка и хладилнкик, странно дебело куче, някакви гротескни мускулести типове с огромни носове, които карат статични колелета срещу екран, на който се прожектира път (о.О), още една бабка с дефектен крак...и всичко това не ми е смешно! Самата детайлност на анимацията и особено на движенията е поразителна. Харесва ми как без думи се разбира много и как са изградени личностите на героите. Не казвам, че е най-добрата анимация, но определено ми харесва
П.П. По едно време хващах френски Cartoon Network и даваха едно адски странно филмче, чието име май се прозинасяше "Шадок". Сякаш беше нарисувано от 5-годишно дете и нямаше цвят. Не помня сюжета, но имаше някаква планета, на която живеят гигантски пилета и т.н. Тази картинка ми напомня страшно на него:
![](http://img158.imageshack.us/img158/253/bibli5hm1.gif)