Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Приятели, помогнете! Опасна реклама
Публикувано на: 04 Ное 2007 23:23

Предварително се извинявам за погрешния раздел, в който създавам тази тема. Просто зная, че ако я направя в Специализирания, то тя ще бъде забелязана след три дни най-малко, а на мен ми трябва бърз отговор. Ако ще бъда линчуван, нека. Но първо ми помогнете, преди да ме нашляпате една хубавата...

И така, проблемът ми е следният. Както си щъках аз из добрия стар пълен с ловки рекламки Интернет, по едно време, ми поиска плъгин, за да ми зареди едно филмче. Добре, викам аз, давам му да се инсталира и по едно време разбирам, че това е хитър ход от някаква скапана компания с цел да им купя антивирусната програма. Е, да, по принцип може да се правят такива работи, ако са само като банерче в някой уебсайт, а не да се инсталира рекламата на компютъра ти и да ти прекъсва работата със досадни минимизации. Ето и иконката, за която говоря, тази с кръстосания щит:

Ако някой знае как бих могъл да елиминирам този досаден процес, или поне му говори нещо, бих му бил изключително благодарен. Разберете, въобще не е приятно както си играеш, или пишеш във форума, изведнъж да ти се минимизира прозореца и да ти се изпше невероятното съобщение "Купи ни програмата, 'щот имаш вируси. Купи ни програмата, или няма да спрем да те тормозим". Предварително и горещо ви благодаря.

За линчуването ще си говорим после, де...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2007 23:28

И аз имах такъв проблем.
Много досадно наистина.
Изтрих вирусите с Spyware Doctor и се оправи.
Пробвай - има го в Zamunda.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2007 23:30

Пробвай да го махнеш с последната ъпдейтната версия на SpyBot - Search & Destroy , виж и в Task Manager-а за името на процеса.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2007 23:34

Ами аз веднъж бях хванал някъв спайуер дифендър. През 2 минути ми отваряше да го купувам, сменяше ми десктопа с оня ядрения знак и т.н. Ужасно ми забави компа. Направих следното - влязох от safe mode, защото беше супер бавно от нормален режим. След това start button->programs->accessories->system tools->system restore и ресторвам последната дата, в което има бекъп и помня, че нямаше проблем. Оправи се и беше идеално. Не мога да обясня какво прави, но при мен премахна гадната програма и запази нещата които съм теглил след датата на рестора. Там някви регистри бърка, но при мен свърши работа. Айде пробвай и кажи ако има резултат. Надявам се да съм помогнал.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2007 23:35

http://stiv.data.bg/Programs/SpyBot Search and Destroy ver. 1.4 Final Release.exe

100% ще го махне.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 08:32

Пу, махна се това чудо. Най-накрая!

Благодаря на всички за бързите отговори, направо не знам какво щях да правя без вас...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 17:34

Така става като си нууб по отношение компютърна сигурност и не знайш къде ровиш. После що 80% от процесора или рама се използва при положение че няма пуснати програми и процеси, примерно. Земи да прочетеш няколко книжки на тая тематика

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 17:35

Arcatraz

Ти си фурера на форума :lol: :lol: :lol: Скоро банана ще те успокои.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 17:38

Vermic написа:
Arcatraz

Ти си фурера на форума :lol: :lol: :lol: Скоро банана ще те успокои.

Няма да ме бананизира защото съм развивал яко талантите за резист към бан магии. в момента резиста ми е 666 и мога да имам още точки с енчантове

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 17:53

...разбирача...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: