малко пропускате един интересен момент. Колите са 10 да речем (хипотетично. Дори не знам за коя промоция говорите). Ако пуснат по равно от всички части ще се появят 23ма души, които ще си търсят колата. В такъв случай какво правим?
Това е далаверата с едната трудна част. Аналогична е ситуацията като с половинките банкноти от една предна промоция (и за нея не знам дори на какво беше). Леви страни колко щеш, ама десни _)_.
Сега друг е въпросът тия ключове колко са. Ако са 10, колкото са и колите какво правим в ситуация като с Оранге. Изхвърлил е човекът ключа, останали са 9 в обръщение. Най-логично е останалата кола да остава в полза на фирмата. И за да не се наложи раздаването на 8 награди и да се дигне вой "Другите две коли де са?" се взимат от подставени лица останалите 2. (Или всички (: ).
Друг вариант е ключовете да са 13-15-20. Така или иначе не всички ще стигнат до промото. Ами ако все пак се появи 11ти?
Въобще тая работа с тия томболи е голяма мафия. От къци и аз съм печелил. Бях на 6 или 7. Обадих се за някакъв въпрос дето зрител отговаря и отговорих, ама не си взех наградата. Не можах да Го видя в плът и кръв