Money™ написа:
God of Gods написа:
Давам всичко, че да съм пак там. Супер много ми липсва.
Бтв, забелязвате ли нещо? Тези, които го 'мразят' са само ученици/твърди аутсайдери. Тези, на които им липсва са от завършили нагоре. Да виждате врътката?
Еми "аутсайдери" сме,защото ако искаме да сме "сплотени и да се обичаме с класа си" и т.н.(фъшкии демек) трябва да се слеем със сивата маса,с простаците и снобарите(към,които ти,явно,принадлежиш).Трябва да се кефим н и да танцуваме на чалга и някакви шибани кючеци.
Туй като повечето хора от този форум не искат да са като теб,както каза Хамелеона,сами са избрали да бъдат "аутсайдери".
От класа ще ми липсват точно 3ма.Те не слушат метъл,но поне не слушат и чалга.С тях мога да проведа нормален разговор,който да не включва кога скъсали еди-коя-си и еди-кой-си или кога ще им идва менструацията(и такива неща си споделят в класа и то по време на час
)
Мразя да противореча на хора, които не са съгласни с Омегата, още повече че много те уважавам, Money™, но все пак. На мен ми липсва училището, обичам си класа, но това не значи, че "танцувам на шибана чалга и кючеци", т.е. не се водя по хората от моя клас (е, голяма част не са чалгари слава богу, а тези, които са, не ми го натрапват). И мога да водя със съучениците си нормален разговор (с изключение на двама-трима). Така че не говори, че всички, на които им липсва училището през ваканцията, са "простаци и снобари".