Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2007 01:00

Хермиона написа:
Понеже казах, че се оттеглям, няма да отговарям на поста на Ерик.

Но явно за стипендиите съм единствената, която знае нещо. 600 евро на година за двама човека от випуск. Като ти трябва не само успех 6.00, но и челни места по олимпиади, а дипломите ДЕЛЕ са ти в плюс.

Аз завърших миналата година испанската в Бургас, а тези стипендии идват от министерството на образованието на Испания, мисля.
Тези, които сте от испанска, замислете се и за ВУЗ в Испания, има университети, които са на много високо ниво и си заслужава усилието. Пък и животът е по-евтин от Германия например

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2007 08:19

ObiWan написа:
Хермиона написа:

Но явно за стипендиите съм единствената, която знае нещо. 600 евро на година за двама човека от випуск. Като ти трябва не само успех 6.00, но и челни места по олимпиади, а дипломите ДЕЛЕ са ти в плюс.

Аз завърших миналата година испанската в Бургас, а тези стипендии идват от министерството на образованието на Испания, мисля.
Тези, които сте от испанска, замислете се и за ВУЗ в Испания, има университети, които са на много високо ниво и си заслужава усилието. Пък и животът е по-евтин от Германия например

Ние оставаме в България.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2007 08:21

Точно така.

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2007 09:27

The Grim Reaper написа:
Първо, винаги съм твърдял, че не училището те прави човек. Още по-малко учителския колектив.
Второ, винаги съм могъл да докажа първото, а ако не, самата Велика Испанска го доказва, защото
Трето, с великия ви учителски колектив сте станали такива хора, че явно сте приели генния басейн за обществена тоалетна.

Напълно правилно. Учителите могат да са добри просветители и не добри просветители, но в никакъв случай "създатели" на личности и не бива никой да допуска такава мисъл в съзнанието си, защото е най-малкото страшно глупаво.

ПП
АГ в Русе >>> АГ в другите градове, до колкото съм чувал. Запиши се тук. ;р

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2007 17:21

Е разбира се, всеки си има право на избор, никого не агитирам.
Въпреки, че може да се направи широка дискусия на тази тема.

Извинявай, ако съм ти разбрал грешно твърдото съобщително изречние, ама сякаш усетих нотки, на упрек, ако се учи в чужбина.
Ако е така, само ще кажа, че ученето в чужбина не е никакъв вид бягство от отговорност или предателсто, както често съм чувал да се казва. :wink:
Ако не,извинявай

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юни 2007 00:46

No написа:
ObiWan написа:
Ако е така, само ще кажа, че ученето в чужбина не е никакъв вид бягство от отговорност или предателсто, както често съм чувал да се казва. :wink:

България ти е дала всичко, което имаш. И не заслужава нищо по-малко в замяна. В чужбина - на екскурзия..

Точно така, много си прав!
Да и дадем всичко, което можем, без значение откъде сме получили знанието.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юни 2007 08:19

Големи родолюбци има тук..,но ако си останете в България с нищо повече няма да й помогнете,ако имате шанса да се реализираш в чужбина ;).Пример->Стойчков.Кой знаеше България?България се прочу покрай Стойчков.Според мен това е достатъчно щом си в чужбина и си известен хората да кажат "Той е българин".Всичко това е в + за мила родино ;).

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 22 Юни 2007 09:03

ObiWan написа:
Хермиона написа:

Айде бе.

Аре престанете с това родоотстъпничество ве, не ви ли писна, не живеем по времето на студената война, всеки е свободен да ходи където иска, ебаси мисленето имате честно.

Наречете ме родоотстъпник след като и аз ще замина скоро!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юни 2007 09:07

Друг смисъл съм заложил в пост-а ми,явно не си го разбрал...,а от твойте думи излиза,че некадърниците отиват да се реализират в чужбина,а кадърните остават в България?Ако това си имал в предвид смея да ти кажа,че си в много дълбока заблуда....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юни 2007 09:38

Ем аз искам да завърша в Германия и после да се върна ;),но там следването ще бъде много тежко..Тук важи приказката.Реализираният човек се чувства най-добре,ако се реализира в родината си ;)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 22 Юни 2007 10:11

Да отидеш в чужбина, да учиш и да се върнеш - няма такъв филм.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юни 2007 10:19

Има има :P

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юни 2007 11:21

Ледник написа:
Да отидеш в чужбина, да учиш и да се върнеш - няма такъв филм.

Виж ся, аз лично се сещам за трима мой приятели, завършили в чужбина, които сега започват кариера, и то не от нулата, така че, хора всякакви, интереси всякакви. Разбира се, че биха получавали повече в чужбина, но там са сами, тук имат всичко, семейство, приятели, родна атмосфера и т.н.
Преобладава и друг вид мислене, че който е учил в чужбина и се върне, просто не е могъл да се реализаира извън България. Също мит, факт е, че българите сме ценни кадри в чужбина и се издигаме по-лесно от местните, защо ли, ами ясно е че на запад животът е много по-уреден, по-лесен и нормален, което в някаква степен допринася да я няма в такава степен изобретателността и собствената инициатива в работата.Нещо, което ние получаваме в нашата страна.

Някой по-нагоре написа, който оставал тук да си проправя път в нашето блато. Извинявай, от страни звучиш ето точно така:
"ам, вижте ме къв съм мъченик, че оставам тук, аз съм истински българин"
[/u]

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юни 2007 23:37

КУРО ЗА НЕМСКАТА!!! :)

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юни 2007 08:30

tanasi написа:

Насе това бе голяма глупост,защото така сам потъпкваш твоя избор и труда,който си хвърлил за влизането в нея ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юни 2007 21:25

† iMMortality † написа:
tanasi написа:

Насе това бе голяма глупост,защото така сам потъпкваш твоя избор и труда,който си хвърлил за влизането в нея ;)

:lol:
Смея ти се с глас

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Юни 2007 07:11

Смей се ти :lol: .Животът е смях и тъга :lol: Един ден ти носиш кафето,друг теб те носят :lol:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com