Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2007 20:20

Тоя Хамилтън отде се взе незнам, ама имам добро предчувствие за него :wink:

To be a wild wolf..
Then, follow me..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2007 21:00

аз по принцип съм фен на Ферари но от както Шуми напусна спрях да гледам формулата някак си без него не е същото

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2007 21:31

Pantomime написа:
Brian написа:
Аз си викам за Макларън още от времето, когато Мика Хакинен караше за тях. Той ми е любимия пилот.
Същото е и при мене. Аз всъщност не гледам пилотите - просто с които и да е пилоти винаги съм за Макларън! :Р

btw Аертон Сена е владеел, копелета!

И аз съм така. По принцип само за Макларън ама покрай Макларън Кими ми стана любимец (също както и Култард) и си му симпатизирам дори вече да не е в отбора. А и много жалко, че Макларън направиха конкурентноспособна кола точно когато Райконен си отиде :(

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2007 09:22

Аз от дълги години подкрепям Макларън-Мерцедес . Но най-неприятният,дори откровенно омразен , пилот ( даже вобще спортист ) е (г)Алфонсо . Сега когато дойде в Мерцедес , се развам когато печели точки за отбора , но си гася телевизора като излезе на стълвичката на победителите , за да не му гледам тъпата мутра . С това темпо , което показва Хамилтън , вярвам че ще си изгради позиции на първи пилот и Галфонсо ще си търси нов отбор ( предлагам Спайкър ). Тъпо е да го казвам , обаче ако Хамилтън не беше негър , щеще да е идеален пилот за Макларън . Целите които поставям , като фен на Макларън-Мерцедес , пред отбора за този сезон : N:1 - Спечелване на шампионата при пилотите от Луис Хамилтън , както и на титлата при конструктурите . N2 - Връщане на Кими в отбора и депортирането на Галфонсо в тима на Спайкър ( като тест пилот :twisted: ) N:3 - Привличането на Майкъл Джексън в отбора , поради незаменимият му опит в сферата на ... пластичните операции , с цел след поредица от хирургически намеси , под зокият погледна специалистите на Макларън , както и с незаменимите напътствия на Майкъл Джексън , който се явява един вид тест "пилот" , да превърнат с общи усилия Хамилтън от негър в порядъчно бял човек . Тук много важно е да не се допусне грубата грешка която направиха в миналото отбора хирурзи на Майкъл Джексън , за да не падне носа и на Луис Хамилтън , не че ще е грозен или нещо , просто ще е лошо за аеродинамиката !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2007 11:53

O6im написа:
аз по принцип съм фен на Ферари но от както Шуми напусна спрях да гледам формулата някак си без него не е същото

Същия перфектен екип са... Болидите на Ферари все едно са сраснати с пистата - перфектен баланс.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2007 12:26

O6im написа:

Тогава след смърта на незабравимия Айртон Сена също трябваше да забравя Ф1, но какво
стана тогава изгря звездата на Шумахер, така че не разсъждавайте по този начин. Според мен
голямата нова звезда, въпреки че съм от дете голям фен на Ферари е Люис Хамилтън.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2007 21:15

Кими Райконен!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2007 10:11

Gastly написа:
...на батко печката :)

:19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2007 22:00

След отказването на Шумахер, Ф-1 изгуби част от чара си, но пък шаранчетата се надскачат - глейте сега трима човека водят, а още двама им дишат във врата.
Иначе мисля, че е време Кими да стане шампион :D

Профил WWW

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2007 22:01

Sparhawk написа:
След отказването на Шумахер, Ф-1 изгуби част от чара си, но пък шаранчетата се надскачат - глейте сега трима човека водят, а още двама им дишат във врата.
Иначе мисля, че е време Кими да стане шампион :D

Agreed. ;p

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Апр 2007 21:49

АЗ съм голям фен на Ф1 :wink:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми