Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2007 23:24

Интересно ми е сега дали националният отбор "ще тръгне", та да видим дали са били прави всичките тия критици на Стоичков. Според мен той може и да не беше най-добрия вариант за селекционер, но и не беше той причината за слабата ни игра.

Профил ICQ Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 14:24

Четох, че Магат имало шанс да поеме националния отбор (!!?), но не било сигурно (и мен ако питате малко вероятно).. но мисля че Балъков би се справил примерно - понатрупал е опит и като помощник треньор, и като старши.

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 15:45

Съгласен съм, че националният отбор не е силен и е далеч от добрите си години, но ако има дисциплина и добра тактика, недостатъците на футблистите се компенсират. Погледнете гърците - те са доказателството. Пък и толкова млади и талантливи български футболисти има, такива, които с лекота биха се наложили в мъжкия отбор. Жалко обаче, че Сточиков остави една развалина, наречена държавен тим, ще тежат последиците.

Профил

Аватар
Заглавие: Гочето да е
Публикувано на: 11 Апр 2007 16:17

Нека Гочето стане треньор на националния! Заслужил е, а пък и само той не е ставал!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 17:20

Duke написа:
Съгласен съм, че националният отбор не е силен и е далеч от добрите си години, но ако има дисциплина и добра тактика, недостатъците на футблистите се компенсират. Погледнете гърците - те са доказателството. Пък и толкова млади и талантливи български футболисти има, такива, които с лекота биха се наложили в мъжкия отбор. Жалко обаче, че Сточиков остави една развалина, наречена държавен тим, ще тежат последиците.

Тук не съм напълно съгласен. Защото в началото, когато Стоичков пое отбора, си имаше много добра дисциплина и нашите играеха добре (за възможностите им). Тези квалификации обаче нещата не стоят по същия начин, като едва ли проблемът е само в Стоичков, щом е успявал да им вкара дисциплина. За младите талантливи играчи ОТ БЪЛГАРСКОТО ПЪРВЕНСТВО съм напълно съгласен, като повечето от тях въобще не са от ЦСКА и Левски. Уви, доколкото аз разбрах, май са успели и неговия характер да преборят и са започнали да му диктуват отбора "отгоре", както правеха и при Пламен Марков.
Колкото до самите играчи... Въобще не съм съгласен, че имаме играчи от ранга на гърците. Също така те може и да не са много по-добри от нашите, но за разлика от тях, май нашенския манталитет не ни позволява една по-задружна игра (примери - Йовов и Божинов, пълната изолация на Вагнер отляво...). Също така освен Бербатов, Мартин Петров и горе-долу Стенли, всичките ни други играчи са доста зле, не играят в дори средняшки отбори и т.н. Щом, като изключим тези тримата, от всичките халфове и нападатели само Телкийски и пътувалият няколко дни от Китай Янкович въобще се стараха и правеха нещо на терена, то се сещайте за каква "класа" на отбора говорим. Защитата ни е горе-долу, поне за нивото ни е добре.
Просто откъм играчи националният е доста зле. Затова и не е правилно да ги възхваляваме до небесата (както обичаме да правим с "нашите момчета") и да плюем ръководството за всички неуспехи (както също обичаме да правим). Личните ми надежди към националния са Мартин и Стенли да заиграят пак както трябва, да вземат Велизар Димитров (и той също да се разиграе), а Светльо Тодоров да влезе най-сетне във форма и да избяга от този постоянен лош късмет с контузиите. Ако това не стане, и не се появи някой, даже няколко, много големи таланти, въобще не го виждам този национален не само в тези квалификации, ами и за следващите...

Профил ICQ Skype

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 17:34

Duke написа:
И аз искам лееко да не се съглася :>

През '94 когато станахме 4-ти, Димитър Пенев ги оставяше момчетата да правят каквото си искат.. повече плацикане в басейна, забавления и т.н., и по-малко тренировки lol 8)

Според мен имаме класни играчи - всичко опира до отношението треньор-футболисти и футболисти-футболисти. Нека вземем (моля върли фенове не ме нападайте :Р) един обикновен Левски. Колко са играчите от "над-средното ниво" класа? Броят се на пръсти. И как подяволите влязоха в ШЛ - ем отлично се разбират с треньора си, пък те самите по между си нямат караници и т.н.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 17:39

Pantomime написа:
Според мен имаме класни играчи - всичко опира до отношението треньор-футболисти и футболисти-футболисти. Нека вземем (моля върли фенове не ме нападайте :Р) един обикновен Левски. Колко са играчите от "над-средното ниво" класа? Броят се на пръсти. И как подяволите влязоха в ШЛ - ем отлично се разбират с треньора си, пък те самите по между си нямат караници и т.н.

Как влязоха ли? Ами като бяха поставени за жребия и се паднаха със седмия в Италия. Не казвам, че бяха слаби, напротив, за БГ отбор играха доста добре, но пък въобще не мисля, че успеха им се дължи особено на класа на играчите (както сам го каза), нито пък на нещо друго. За мен си беше чист шанс, че в един силен за тях период се паднаха срещу слаб съперник.

п.п. Сега, моля ви се, нека не обръщаме темата отново на "Левски не-знам-си-що, ЦСКА не-знам-си-що". Просто отговарям на поста на Pantomime!

Профил ICQ Skype

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 17:58

MetalGearRex написа:

п.п. Сега, моля ви се, нека не обръщаме темата отново на "Левски не-знам-си-що, ЦСКА не-знам-си-що". Просто отговарям на поста на Pantomime!
Да, най-добре :> Аз просто исках пример да дам :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 18:43

Горките Селта.

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.
And Life is full of Pain.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 18:54

Abdominal Pain написа:
Горките Селта.

Не се знае, Може пък да преуспеят :roll:

To be a wild wolf..
Then, follow me..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2007 21:09

Селта взеха че биха в първия мач на Стоичков (1:0 срещу Ла Коруня).

Колкото и да ме дразнеше като национален треньор, всъщност доста се зарадвах на новината. Нека популяризира България.

And build the strength they need to rule.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2007 21:44

Сега Стоичков ще изкара Селта от калта
Вината за слабите игри на националния не беше негова и сега всички хейтъри ще го видят

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Апр 2007 14:07

Към добрите играчи в националния отбор трябва да прибавим и Игор Томашич.

Не Стоичков беше виновен за слабата игра на националния ни отбор. Проблема е, че футболистите ни не играят в екип.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com