Автор |
Съобщение |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2006 02:13
Imoras написа: Suender написа: П.П. А властелина, колко е гей...имам чувството, че е малко по-гей от Harry !!!!!!!ROFL Браво бе Много обичам такива изказвания Направо ми пълнят душата Ще взема да си го лепна това в подписа и ще напиша че е твой бисер че да знаят хората кой титан на мисълта го е изръсил това
А ти да можеш да кажеш, че не е така?
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2006 22:09
Започнах "Хрониките на Амбър" малко отначалото,засега не видях никкаво фентъзи,но имам предчуствие какво ще стане
А оназ РПГ книга дет писах-rapidshare sux0rz.Койот може да вземе downlaod линка,да го праи,на мне нищо не се получава след избиране за показване на линка http://ul3l3.rapidshare.com/cgi-bin/upl ... 960923839#
А разполагам с 10 части на Амбър(нз дали са различни книги или просто глави/раздели),мога и тях да кача,ако някой ги иска
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
AxXeSs
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2006 22:13
M3thodMan написа: Започнах "Хрониките на Амбър" малко отначалото,засега не видях никкаво фентъзи,но имам предчуствие какво ще стане А оназ РПГ книга дет писах-rapidshare sux0rz.Койот може да вземе downlaod линка,да го праи,на мне нищо не се получава след избиране за показване на линка http://ul3l3.rapidshare.com/cgi-bin/upl ... 960923839#А разполагам с 10 части на Амбър(нз дали са различни книги или просто глави/раздели),мога и тях да кача,ако някой ги иска
Пич можеш ли да качиш Пръстена на мрака 3тата книга плссс
___________________________________ " Ще ти обгоря чарковете, хипар !! " - каза Хамелеона и го направи.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Дек 2006 22:02
Един леко нуубски въпрос, леко отклоняващ се от темата, но преди няколко страници си обсъждаше Magic The Gathering....знам къде мога да си купя Меджик дек, но къде мога да го продам(малко кеш за празниците, спешна нужда от пари за подаръци)?
В района София става въпрос...
___________________________________ Click!
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2006 18:16
Ми от тея изброените като им гледам имената маи верно Хари Потър е наи готина
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2006 18:19
Gastly написа: Определено "Колелото на времето"... Тъпотия.Чудя се как съм загубил толко много време да ги чета сичките.В началото беше готина,ма след 5тата книга ти писва.
|
|
|
|
|
Sparhawk
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2006 18:27
Wheel of Time започна чудесно, като "Ерагон" примерно, но Джордан я удави с толкова много думи.
___________________________________ http://www.citadelata.com - сайт за фентъзи и фантастика
|
|
|
|
|
Fearless to fly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 10:02
WannaBe написа: Ми от тея изброените като им гледам имената маи верно Хари Потър е наи готина
"Хари Потър" е супер детски измислено фентъзи, даже не заслужава да бъде в тази категория, по-скоро трябва да се сложи в "приказки" (:
От тези в анкетата три не съм чела, но Хрониките на Амбър като че ли са най-добри... Все пак автор е Роджър Зелазни ^^
Колкото до Пратчет - не съм го чела и по някои определени причини съм доста скептично настроена (Тоест точно тази причина, че всички го хвалят... И Толкин го хвалят непрекъснато, ама.. нъц, не ми хареса.). (:
___________________________________ Призрачната сянка надолу полита, пламъкът се стапя в нощта, вълните поемат снагата извита и остава само пепелта...
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 10:59
Fearless to fly написа: WannaBe написа: Ми от тея изброените като им гледам имената маи верно Хари Потър е наи готина "Хари Потър" е супер детски измислено фентъзи, даже не заслужава да бъде в тази категория, по-скоро трябва да се сложи в "приказки" (: От тези в анкетата три не съм чела, но Хрониките на Амбър като че ли са най-добри... Все пак автор е Роджър Зелазни ^^ Колкото до Пратчет - не съм го чела и по някои определени причини съм доста скептично настроена (Тоест точно тази причина, че всички го хвалят... И Толкин го хвалят непрекъснато, ама.. нъц, не ми хареса.). (:
Ъъъъ.... каква е манията да миньорстваме?
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|