Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Фев 2007 13:17
†Soul Hunter† написа: Хамелеоне, почвам да губя уважението си към тебе, бе човек! Къв е тоя дебилизъм от тебе?!?!
Ама пък като се замисля, постъпката е била адски забавна, ако го погледнеш в правилната светлина.
Не може 24/7 да сме все сериозни, приятелю..
Трябва да позволяваме да идват моменти, в които да релаксираме с някоя и друга дебилска шега! Иначе ще се превърнем с мрачни и нацупени Петковци. ( Сърдитко Петко - празна му торбата... ) От друга страна хич не е лошо често да си изпразваш таз торба. О.О Нов смисъл в поговорката, ставам по-сериозен и от бат Бойко!!! Той затова е толкоз сериозен брееееееее....
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Sparhawk
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Фев 2007 13:53
Ще отговоря с една пословица: "Единствения начин да не полудееш е вече да си малко луд." Така и с фентъзи феновете - лудички сме си, но се гордеем с това
___________________________________ http://www.citadelata.com - сайт за фентъзи и фантастика
|
|
|
|
|
angelvr911
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Фев 2007 16:44
Защо няма отговор "Не знам"?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Фев 2007 16:59
Защото след като не знаеш, няма да вземаш страна.
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Фев 2007 17:05
Всеки червей да си знае почвата
БГ поговорка.
|
|
|
|
|
[FFF]Flaming One
|
|
|
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Фев 2007 23:29
Хм според мен не зависи от фентази книгите,а от човека.Аз лично съм голям почитател на този жанр,но чета тея книги,само за да се "отдалеча" временно от реалността,нещо по-приказно и различно да прочета от поредното убийство или глупави политически кавги.Има хора обаче,които са по срамежливи,не създават повече контакти ,имат много малко приятели и ги базикат в даскало.Този тип хора търсят във фентазито свят,в които да избягат от реалността,но уви не са много тея,които се връщат.Чист пример за този тип хора си е и романа "Дон Кихот де Ла Манча",в която за незнаещите става въпрос за 1 беден идалго разочарован от опорочаването на моралното и ценностната система и намира своя "бряг" спасение в тези рицарски романи(време на достойнство,дженталментство,честност и благородство),които го довеждат и до неговата трагична лудост.Та много се отклоних от темата,пак казвам хора,по-ограничени в контактите си,по-срамежливи,неуверени и които ги ебават по 1 или друга тема,намират този "бряг" спасение във фентазито,където те стават част от епично приключение,но за жалост както скъпия ни Дон Кихот,така и те се загубват в тази иреална действителност.За мен фентазито си е хубав жанр,който ме вълнува,но си имам и други по-приятни занимания .В крайна сметка отговорът ми,дали читателите на фентази са дебили или не е:Зависи от самия тип човек,а не от книгата!
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
Мнения: 828 Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 14:08
Аз съм фен на фентъзито.
Не съм дебил =>
=> Отговора на въпроса "Всички фенове на фентъзито ли са дебили" е не.
Hard Evidence.
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 14:54
Да, дебили са. Кой нормален човек би чел фентъзи, вместо да играе с приятели D&D?
Иначее... 2ма от моя клас са запалени по фентъзито и са дебили. В смисъл... изръсват някакъв тъп лаф от фентъзи книга и не спират да се хилят до края на деня. Или се обиждат на фентъзи създания цяла вечност. Или обсъждат циците на фентъзи мацки. Бля
Сега друг въпрос: Does a fantasy addicted gets laid by a humanoid?
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 14:56
Undead Dude написа: Да, дебили са. Кой нормален човек би чел фентъзи, вместо да играе с приятели D&D? :)
Иначее... 2ма от моя клас са запалени по фентъзито и са дебили. В смисъл... изръсват някакъв тъп лаф от фентъзи книга и не спират да се хилят до края на деня. Или се обиждат на фентъзи създания цяла вечност. Или обсъждат циците на фентъзи мацки. Бля :)
Сега друг въпрос: Does a fantasy addicted gets laid by a humanoid? :wink:
Well, he does get laid, yes. By an elf, named Nev in my case.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 22:11
По въпроса - да
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 22:16
ReCoNNeCt написа: Undead Dude написа: Да, дебили са. Кой нормален човек би чел фентъзи, вместо да играе с приятели D&D? Иначее... 2ма от моя клас са запалени по фентъзито и са дебили. В смисъл... изръсват някакъв тъп лаф от фентъзи книга и не спират да се хилят до края на деня. Или се обиждат на фентъзи създания цяла вечност. Или обсъждат циците на фентъзи мацки. Бля Сега друг въпрос: Does a fantasy addicted gets laid by a humanoid? Като 2мата ти съоченици , за задръстени комплексари и четат фентъзи , коментиарт цици на фентъзи мацките , това незначи че всички са такива !!!
|
|
|
|
|
[FFF]Flaming One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 22:25
ReCoNNeCt написа: Undead Dude написа: Да, дебили са. Кой нормален човек би чел фентъзи, вместо да играе с приятели D&D? Иначее... 2ма от моя клас са запалени по фентъзито и са дебили. В смисъл... изръсват някакъв тъп лаф от фентъзи книга и не спират да се хилят до края на деня. Или се обиждат на фентъзи създания цяла вечност. Или обсъждат циците на фентъзи мацки. Бля Сега друг въпрос: Does a fantasy addicted gets laid by a humanoid? Като 2мата ти съоченици , за задръстени комплексари и четат фентъзи , коментиарт цици на фентъзи мацките , това незначи че всички са такива !!!
(Darth Vader): (speaks with a low-pitched voice interrupted only by the whispers of his breathing apparatus) "The Force Is Growing Inside HIM, Lord NIXON!"
|
|
|
Phantom
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 23:17
Според мен фентъзито е мноу яку. Не съм дебил.
Иначе по темата - не разбрах въпроса. Какво ще рече да се лигави? Да говори глупости, да преиграва, да се отрича от фентъзито? Не ми е ясно. Както и да е. Ще отговоря малко повече за себе си. Пък вие ще ми кажете дали съм дебил, ок? Не съм чел много фентъзи книги. Изчел съм всичко около средната земя(писано от Толкин) и според мен това е най-доброто. Но не съм чел доста други книги, затова не натяквам мнение. Но от фентъзито и като цяло от книгите, които съм чел, Властелина е единствената книга, която ме кара да мечтая, да се забавлявам истински и да се радвам докато чета. Друга книга не поражда такива усещания у мен - предимно са ми ... интересни. Доколко фентъзито ме привлича като свят? Много обичам да играя фентъзи игри. До толкова, че ги играя и наживо. Сигурно един-двама от вас са чували за нещото наречено ЛАРП. Участвал съм в над 15 такива събития, даже и белези и контузии имам оттам. Но това не ме е отказало. Отказа ме липсата на време през 12-ти клас. На ларповете съм изкарал едни от любимите си моменти. Няма такова усещане като да хванеш меч и да се сбиеш с няколко души. Естествено мечовете не са метални и не са остри, но тръпката е много голяма. Особено като се събрахме 50 човека - и Багатур пристигнаха ... и ни е*аха маата, ама тва е друг въпрос - накрая ги надвихме с числено превъзходство 3:1, но май това не се брои... Та както и да е това са ми фентъзи наклонностите. Ще серадвам да ми кажете дебил ли съм и какво точно значи това с прости думи. И евентуално да отговорим най-накрая на този толкова належал въпрос.
___________________________________ "Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 23:29
Phantom написа: ...и Багатур пристигнаха ... и ни е*аха маата, ама тва е друг въпрос - накрая ги надвихме с числено превъзходство 3:1, но май това не се брои...
Багатур да не е клуб за Таекуон-До?
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Phantom
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 23:41
†Soul Hunter† написа: Phantom написа: ...и Багатур пристигнаха ... и ни е*аха маата, ама тва е друг въпрос - накрая ги надвихме с числено превъзходство 3:1, но май това не се брои... Багатур да не е клуб за Таекуон-До?
Те са две части - едното е за Таекуон-До, другото е прабългарската школа - тренират езда, стрелба с лък, бой с меч и т.н. Уж е с прабългарски бойни изкуства. Абе добри са.
___________________________________ "Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Фев 2007 00:28
Phantom написа: †Soul Hunter† написа: Phantom написа: ...и Багатур пристигнаха ... и ни е*аха маата, ама тва е друг въпрос - накрая ги надвихме с числено превъзходство 3:1, но май това не се брои... Багатур да не е клуб за Таекуон-До? Те са две части - едното е за Таекуон-До, другото е прабългарската школа - тренират езда, стрелба с лък, бой с меч и т.н. Уж е с прабългарски бойни изкуства. Абе добри са.
Аз тренирам Таекуон-До в Багатур.А пък прабългарската школа, е, какво да ти кажа - за мен е просто хоби, отколкото сериозна занимавка.Брат'чеда ходи в прабългарето, и на една негова презентация, когато се биха с пластмасови брадви, ръкоплясках учтиво с всички останали зрители.А вътрешно се боях да не си пукна ребрата от скрих смях, просто...
Поне Багатур си знаем работата, отидем на състезание, вземем първо място и се върнем.Абе добър си ми е клуба.Лошото е, че все повече хора се отказват, заради ежедневните проблеми и напрежение, а новодошлите малчугани си бъркат в носа и блеят към стената...Малко останахме сериозните багатурци.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Фев 2007 23:49
Phantom написа: Според мен фентъзито е мноу яку. Не съм дебил.
Иначе по темата - не разбрах въпроса. Какво ще рече да се лигави? Да говори глупости, да преиграва, да се отрича от фентъзито? Не ми е ясно. Както и да е. Ще отговоря малко повече за себе си. Пък вие ще ми кажете дали съм дебил, ок? Не съм чел много фентъзи книги. Изчел съм всичко около средната земя(писано от Толкин) и според мен това е най-доброто. Но не съм чел доста други книги, затова не натяквам мнение. Но от фентъзито и като цяло от книгите, които съм чел, Властелина е единствената книга, която ме кара да мечтая, да се забавлявам истински и да се радвам докато чета. Друга книга не поражда такива усещания у мен - предимно са ми ... интересни. Доколко фентъзито ме привлича като свят? Много обичам да играя фентъзи игри. До толкова, че ги играя и наживо. Сигурно един-двама от вас са чували за нещото наречено ЛАРП. Участвал съм в над 15 такива събития, даже и белези и контузии имам оттам. Но това не ме е отказало. Отказа ме липсата на време през 12-ти клас. На ларповете съм изкарал едни от любимите си моменти. Няма такова усещане като да хванеш меч и да се сбиеш с няколко души. Естествено мечовете не са метални и не са остри, но тръпката е много голяма. Особено като се събрахме 50 човека - и Багатур пристигнаха ... и ни е*аха маата, ама тва е друг въпрос - накрая ги надвихме с числено превъзходство 3:1, но май това не се брои... Та както и да е това са ми фентъзи наклонностите. Ще серадвам да ми кажете дебил ли съм и какво точно значи това с прости думи. И евентуално да отговорим най-накрая на този толкова належал въпрос.
Прочети и "Спомен,Печал и Трън"..Тази фентази история за мен е редом до "Властелина на пръстените".Просто много добра е ,но за това си е и доста дългичка
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Фев 2007 12:37
Phantom написа: Според мен фентъзито е мноу яку. Не съм дебил.
Phantom - самата истина думаш. На Толкиновата Средна Земя никой не може да й стъпи и на малкия пръст - единственото, което може поне да се приближи малко до нея е света на Мартин в "Песен за Огън и Лед". Всичко останало е прях във вятъра.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|