Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Фев 2007 19:01

А чалгарите се отегчават от герои-хейтъри. Учете английски. :D

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 12 Фев 2007 22:18

И аз се откзах,оказа се,че е пълно със свестни хора.Явно тъпите чалгарине пшат по форуми...за разлика от тъпите геймъри...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Фев 2007 08:28

ScooBy написа:
И аз се откзах,оказа се,че е пълно със свестни хора.Явно тъпите чалгарине пшат по форуми...за разлика от тъпите геймъри...

Не бяха ли чалгарите тъпите и прости хора,заради които за нас пише,че си падаме по турските ритми?Не са ли чалгарите,тия които танцуват по масите и трошат чашите в заведенията като некви варвари?Какво мислите че ще каже немец,който е дошъл да се полюбува на шопската ни салата,когато види такава гледка?Досега абсолютно всички ги плюехте,а когато започнахме да спамим в техния форум,ни нарекохте тъпаци и комплексари.Да ти имам и обединението.
"Играя ЦС и слу6ам 4алга" не беше ли символа на простащината и дебилщината на хората от кибер пространството?Нали всеки,който казваше "даите ми хакоже за ЦС" или нещо подобно,бе оплюван жестоко от форумците?Колко теми бяха пуснати от всеобщото възмущение,от поведението на групата индивиди наречени "чалгари"?
@ОбреченДебил,от тебе няма да стане човек,батка.Както ти казах вече,носиш глава на раменете си.Нали?

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com