Автор |
Съобщение |
SweetDream
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=9739.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 15:53
I against I - а защо мислиш,че съм курве?ми да,възмутена сам,че 5-ници пуша (но не сам изненадана)!!!
___________________________________ Там където взорът не стига, фантазията танцува.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sarge`
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=9730.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 16:55
Аз съм 7 клас...не толкова отдавна за мев беше времето когато правех бази и прочее.Нито пуша,нито пия,нямам желание.Но тия малките,които са 98-99 поколения...ОМГ...нищо общо с нас...
___________________________________ The Reason of War is not to die for your country,but to make the other bastard,die for his!
Bulgarian
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 16:57
LACRIMOSA написа: I against I - а защо мислиш,че съм курве?ми да,възмутена сам,че 5-ници пуша (но не сам изненадана)!!!
Курветата пушат в 7ми клас , така се имат за по- интересни и се вписват в аморфайтърската компания.
Ебати философията за живота имам ..
И курве да си , и да не си .. смешно е да го коментираш , тъй като самата ти си прекалено малка за тва , което правиш
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
SweetDream
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=9739.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 18:22
I against I - не сам курве,а тва,че пуша си е моя работа.Знам,че сам малка,но не пуша като кумин!!! Просто когато си имам проблеми ми е хубаво да запаля цигара.
___________________________________ Там където взорът не стига, фантазията танцува.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sarge`
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=9730.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 18:43
Аре оставете я бе!Като иска да пуши момичето-да пуши!И на мен понякога някой даскал кат ме е нервил ми се е допушвало...
Айде сега!Бъдете либерални,всеки има право на избор!Нали не пушите вие?Тогава какъв ви е проблема!?
___________________________________ The Reason of War is not to die for your country,but to make the other bastard,die for his!
Bulgarian
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Rensing
|
![Аватар](http://funnyasduck.net/wp-content/uploads/2012/10/funny-emo-llama-alpacca-hair-style-pics-150x150.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 19:02
Ба ли ги малките ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Никакво уважение!
Отивам да си взема нещо за гризене и нещо ми беше хубаво, та не се предредих. Та стигам аз почти до така желаната храна и по едно време едно момиченце (най-много 4 клас) застава пред мене. След няколко секунди седене като пън с очи като палачинки успях да я попитам "ВТФ? Ма ти кво правиш". А тя с най-голямо нахалство се обърна, погледна ме и пак си се обърна, все едно съм досадник ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Почнах да я ръчкам и след още няколко такива въпроса почнах в яростта си да повтарям само "чиба", "марш" и "беги уе", а тя само ми буташе ръката, все едно ще я изнасилвам...
Ба ги тия малки... ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 19:04
Sarge` написа: Аре оставете я бе!Като иска да пуши момичето-да пуши!И на мен понякога някой даскал кат ме е нервил ми се е допушвало... Айде сега!Бъдете либерални,всеки има право на избор!Нали не пушите вие?Тогава какъв ви е проблема!?
През кура ми е дали пуши или не , просто съди децата , които са с 1 или 2 години по - малки от нея .. а не осъзнава , че тя е същата ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) .
Нек' се трови , ако не трови и мене , не ми пречи.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Asriel
|
![Аватар](http://imageshack.com/a/img924/9116/O2TwNQ.jpg) |
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 19:08
I against I написа: Sarge` написа: Аре оставете я бе!Като иска да пуши момичето-да пуши!И на мен понякога някой даскал кат ме е нервил ми се е допушвало... Айде сега!Бъдете либерални,всеки има право на избор!Нали не пушите вие?Тогава какъв ви е проблема!? През кура ми е дали пуши или не , просто съди децата , които са с 1 или 2 години по - малки от нея .. а не осъзнава , че тя е същата ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) . Нек' се трови , ако не трови и мене , не ми пречи.
Дарк, дюд, не е, познавам я (:
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
---
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=7817_1218619424.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 19:12
I against I написа: аморфайтърската компания
Това не го разбрах?
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 19:14
мини руло написа: I against I написа: аморфайтърската компания Това не го разбрах?
Аморфайтър = фешън = чалгар = задръстеняк = етц = етц =етц .
Окей , нека не е.
И все пак за мен не е нормално 7мокласничките да пушат.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Asriel
|
![Аватар](http://imageshack.com/a/img924/9116/O2TwNQ.jpg) |
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 19:19
I against I написа: мини руло написа: I against I написа: аморфайтърската компания Това не го разбрах? ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Аморфайтър = фешън = чалгар = задръстеняк = етц = етц =етц . Окей , нека не е. И все пак за мен не е нормално 7мокласничките да пушат. ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Еми, и аз миналата година бях 7ми клас, а си пушех.. И не, не съм гъзар (:
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 19:28
Fenriz написа: I against I написа: мини руло написа: I against I написа: аморфайтърската компания Това не го разбрах? ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Аморфайтър = фешън = чалгар = задръстеняк = етц = етц =етц . Окей , нека не е. И все пак за мен не е нормално 7мокласничките да пушат. ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Еми, и аз миналата година бях 7ми клас, а си пушех.. И не, не съм гъзар (:
Твоя работа , щом не си аморфайтър ти разрешавам :Ь.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/Mutant.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 19:30
И аз пуша от 7ми клас, а от 2 години слушам чалга. Аморфайтър ли съм?
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Predator-S
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3690.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 19:33
Деградейшън.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 19:33
Lost in the Light написа: И аз пуша от 7ми клас, а от 2 години слушам чалга. Аморфайтър ли съм?
Разбира се , докато си тъп безмозъчен фешън без лично мнение и склонност към надуване на чалга от 340левовия ДЖСМ , а като в плюс при заплаха от бой любимата ти реплика е "Да викам ли момчетата ? ".
Ако не отговаряш на описанието , не си аморфайтър.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 19:35
Грешки : Фешъна не ме привлича, като стил, имам мнение по повечето въпроси засягащи мен, GSM-a ми е 400лв(но има чалга:), и не викам момчетата, викам "G класите". и DV rlz!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 19:40
Той не е аморфайтър. Тя е аморфайтър. На него е позволено да пуши. На нея не е позволено да пуши. Дискриминация? ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) В 7 клас не е нормално да се пуши независимо дали си аморфайтър или не си, но зависи защо си започнал да пушиш. Ако си започнал за да се докажеш пред някой, да се издигнеш в очите му то ти си идиот. Иначе ако си почнал просто, защото искаш нямам нищо против и никой не би трябвало да има.
П.П.Тва не го приемайте на серизно, просто исках да напиша нещо за пушенето. Ко ми стаа копиле? ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 19:42
Lost in the Light написа: Грешки : Фешъна не ме привлича, като стил, имам мнение по повечето въпроси засягащи мен, GSM-a ми е 400лв(но има чалга:), и не викам момчетата, викам "G класите". и DV rlz!!! Къде отиваш ти бе..
Ти си ДВфайтър , що не каза по рано ? лол тт
> Не съм ли Фройд младши , зааеби ..
Да не ми се изпообидите сички файтъри , има свестни и от двете раси!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 19:44
рофл, всъщност харесам "БИАД" и Най Клуб, ако искам релакс ходя в Дали:)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 19:48
Lost in the Light написа: рофл, всъщност харесам "БИАД" и Най Клуб, ако искам релакс ходя в Дали:) Тогава не си истински файтър , енд оф топик.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|