Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Яну 2007 16:08
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
bheil
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Яну 2007 16:34
трябваше ми нещо оригинално. после се сетих за баш гадта от Badurs`gate - Bhaal. промених малко буквичките, получи се истинско име (и малко демоско ) и готово.
___________________________________ и видьх, и ето сив кон,
и върху него ездач,
чието име беше Смърт;
и Адът следваше подире му...
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Яну 2007 22:26
Доста пъти съм си сменял никовете,но сега ще говоря за най-новия.
Е,то какво да се обяснява-Comrade Sniper (Другарю Снайперист).
Който е играл Call of Duty ще каже,че съм джипсил името на една от мисиите.
Истината е,че се чудех какво със Sniper да използвам,че да не е много клишйе.
Та както съм на комунистическа вълна-айде едно Comrade.
А иначе стреляньето открай време си ме влече.
ПП:Сори за безсмисленото съобщение,ама вие ще ми простите,щот сте пичуи
___________________________________ Или имаш, или немаш.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Яну 2007 23:06
Бахти злобаря! Три години дебнал... ти си по-хищен и от най-хищните... :)
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Яну 2007 23:14
Забелязахте ли, как изведнъж една група хипари, настървено нападна Хамелеона? И след това се получи някаква мила ответна реакция...
Случайност? Не мисля така.
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Яну 2007 23:21
Nocturnal Pulse написа: Забелязахте ли, как изведнъж една група хипари, настървено нападна Хамелеона? И след това се получи някаква мила ответна реакция...
На това аз му викам организирана престъпност.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Яну 2007 00:00
Varggoth написа: Nocturnal Pulse написа: Забелязахте ли, как изведнъж една група хипари, настървено нападна Хамелеона? И след това се получи някаква мила ответна реакция...
Случайност? Не мисля така. На това аз му викам организирана престъпност.
В тоя форум му казваме конспирация
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Яну 2007 00:04
хаха... ми пуфката иде от 2 места.
1 - една мацка от копривщица ми го измисли
2 - пуфката некво като пафката иде... и тая мацка дойде и тя...
___________________________________ "The only force capable of transforming an enemy into a freind is love."
Martin Luther King
RIP fo u all black children, may the time not forget u
Respect comes in forn of peace... that's why I do not kill jipsies...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Яну 2007 00:30
Readonly написа: Varggoth написа: Nocturnal Pulse написа: Забелязахте ли, как изведнъж една група хипари, настървено нападна Хамелеона? И след това се получи някаква мила ответна реакция...
Случайност? Не мисля така. На това аз му викам организирана престъпност. В тоя форум му казваме конспирация
Тука на всичко така казваме ^^.
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Яну 2007 13:49
I against I написа: Readonly написа: Varggoth написа: Nocturnal Pulse написа: Забелязахте ли, как изведнъж една група хипари, настървено нападна Хамелеона? И след това се получи някаква мила ответна реакция...
Случайност? Не мисля така. На това аз му викам организирана престъпност. В тоя форум му казваме конспирация Тука на всичко така казваме ^^.
O да, пък дет се вика - спотайваха се в сенките и единия като се показа - другия след него С викове "It's now or never, boys! Sick 'em!"
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Яну 2007 14:55
Two`Smiles написа: The Chameleon написа: «~»DooMDeviL«~» написа: The Chameleon написа: Vortex Nomad написа: Хамелеоне, и паметта, и знанията ми са на място все още (слава Богу!). Бързах, та затова съкратих имената. Шлиферът на момчето с ноктите определено е черен, а дори и в "Пегас 800С" споменава други божества, но ме мързи да търся цитати. Така че - шшшшш... Глупости. Бързането не е извинение. След като ще пишеш пост, пиши го както трябва... , за да не се получават комедии, като този път. Защо трява да виждаш наи-малките грешки на хората и да се заяждаш със всички наоколо я кажи ? Прави ти кеф а? Некадърен ИМБАЦИЛ, кога ще си затвориш устата най-накрая ?!?!!!! ТИ ДОРИ НЯМАШ НАВИКА ДА ОСМИСЛЯШ И ПРЕГЛЕЖДАШ ТЕМАТА И ПОСТОВЕТЕ В НЕЯ, ХЛАПАК ТАКЪВ!!! СЛЕД КАТО ЩЕ СЕ намесТваш ТУК И СЕГА, ПОНЕ БЪДИ В КРАК С ЦЕЛИЯ РАЗГЛЕЖДАЩ СЕ ПРОБЛЕМ ОТ ТВОЯ СТРАНА.... 'Да се заяждам със всички и да гледам най-малките им грешки...' Няма по-точна дума за теб от досаден. Ave hameleone, ti si ebati smotaniq pedal! Samo se zaqjda6 s horata, nqkakyv nenormalen si! Heityr takyv, ne moe6 si jivee6 jivota bez da se opitva6 da hrani6 nqkogo, nali? Ama se pravi6 na golqmata rabota i vij me koi sym, pyk ne6tastnite ti priqtel4eta te za6titavat i si mislqt, 4e sa sy6to tolkova veliki... E PA NE STE! VSI4KITE STE RAZNI PIKLIOVCI, Ama ti Hameleone si nai-glupaviq i grozniq ot tqh, kompleksar4e! Kvo 6te mi kaje6e, 4e ne go poznavam li sq? E pa ne e nujno da go poznava6, kakto i stanalite, za da vidi 4ovek, 4e ste ebati smotanite gadni mazni kompleksari!!!!!!!!!
Обрачения дебил и дебнещия латинец смучат,за да си платят нета
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Яну 2007 21:32
Hierophant написа: Забелязахте ли, как изведнъж една група хипари, настървено нападна Хамелеона? И след това се получи някаква мила ответна реакция...
Няма нищо случайно на този свят, драги..
------------------------------
Пропуск? Никакъв.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|