Автор |
Съобщение |
Undead Dude
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 15 Юли 2011 01:27
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
 |
Undead Dude
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 30 Юли 2011 02:31
Още нови снимки във flickr!
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 06 Авг 2011 20:41
Няколко непретенциозни макрота от планината Едно скакауче  И една пеперуда, която се оказа, че знае законите на вселената и ги изпълнява  
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 19 Дек 2011 14:14
Ъндед, сега поглеждам темата, това с кафето е ефектно. На Деник му е як скакуецът. Иначе, копеленца, ходих до Гърция да поснимам малко пеликани (тия птици са няма такива кретени).   И фламинги. ^^ 
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 19 Дек 2011 14:55
Джунейд написа: Those two look strangely familiar.. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 19 Дек 2011 14:57
пичето под нечовек е доста стабилно
|
|
|
|
 |
Undead Dude
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 11 Юни 2012 17:02
Малък бъмп от мене   Както и още нови и стари снимки http://www.flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 28 Авг 2012 16:24
Айде и от мене един бъмп , че отдавна не се бях вясвал във форума. http://deyan-georgiev.blogspot.com/
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 23 Сеп 2012 14:53
Начи аз отебах фотографията с идването си в София, щото оставих хубавия фотоапарат на сестра ми в Русе да се мъчи да прави снимки. Ма в интерес на истината, под опеката на един от добрите русенски фотографи, в последните години е задобряла адски много и съм горд <333 Ся се готви да ходи да учи в uk да става про
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 23 Сеп 2012 15:00
Малко непретенциозни неща от морето. Апарата е Nikon D40X
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Stonedisus
|
 |
В момента играе: с кьорави катерички
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 23 Сеп 2012 17:47
denik написа: Начи аз отебах фотографията с идването си в София, щото оставих хубавия фотоапарат на сестра ми в Русе да се мъчи да прави снимки. Ма в интерес на истината, под опеката на един от добрите русенски фотографи, в последните години е задобряла адски много и съм горд <333 Ся се готви да ходи да учи в uk да става про Браво ! ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif) Много добри има 
___________________________________ кьорави катерички
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 25 Сеп 2012 16:37
Обичам много да снимам но нямам професионален фотоапарат, но това не ме спира да снимам и всеки път да се опитвам да направя добра снимка с не чак толкова добър апарат. Надявам се обаче скоро да събера пари и да си купя. _____________________________ спам спам спам монтаж врати
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 15 Май 2014 10:42
Сестра ми наскоро ми даде стария си апарат (Canon 450D) и вече дори ми се въртят две идеи. Само че съм адски скептичен 
|
|
|
|
 |
Balerion
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 16 Май 2014 11:34
Супер тема. За жалост по-голямата част от старите снимки не се показват...
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 17 Ное 2021 22:51
Ае я да изровя тая тема. Нещо почва да се събужда в мене след 7-8-годишен сън. Миналото лято направих няколко що-годе сполучливи, но безидейни, опита да снимам звздите и луната, а днеска нещо ме бъгна да си изровя апаратите и да си припомня някои неща... Жалко, че почти нищо не се показва в тая тема и кур за imageshack При млечния път беше доста фън да понауча за схемите при астрофотографията (4-те типа калибриращи кадри, разучаване на софтуера за блендване и стакване на снимките и тн) и със сигурност бих се пробвал отново в даден момент с нещо по-интересно изглеждащо. Естествено, тука и техниката е лимитираща, щото апаратите ми са с доооста стари и износени сензори Освен дслр-ите, ми се подмята една фул фрейм Броника, дето така и не можах да я мастърна навремето, но имам някои мн добри неща от нея. Май направо на нея ми се ще да скоча, ма ше видим... без светломер ще е голяма забава :Д
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 17 Ное 2021 23:02
Винаги съм си падал по астрономията/астрофотографията, но на този етап не мисля че има как да го практикувам освен ако не заживея в къща в покрайнините на града. Иначе, виж https://www.youtube.com/c/AstroBackyardЕдин от любимите ми канали е и много обяснява за апаратурата, за различни похвати и т.н.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 17 Ное 2021 23:08
The Arrow написа: Винаги съм си падал по астрономията/астрофотографията, но на този етап не мисля че има как да го практикувам освен ако не заживея в къща в покрайнините на града. Иначе, виж https://www.youtube.com/c/AstroBackyardЕдин от любимите ми канали е и много обяснява за апаратурата, за различни похвати и т.н. Тъкмо си едитнах горния пост, Arrow  )) Тоя AstroBackyard съм го преслушал целия. Реално, като ги правих тия опити, трябваше да пътувам в 23-00:00 по час-час и половина в посока, докато изляза извън светлинното замърсяване на София (има една много готина карта, която показва... и си бях локализирал разни тъмни селца). Другото е ако просто отидете на хижа с приятели... и няма нужда да шофираш по нощите
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 19 Ное 2021 16:17
Днеска покрай блек фрайдей цял ден браузвам разни фотографски магазини :Д Останах хипер потресен като разбрах, че mirrorless камерите започват да изместват dslr-ите. Първо, не бях чувал за mirrorless камера (в съзнанието ми, това би трябвало да е някаква хипер сапунерка)  Второ, учудването ми беше грандиозно, когато във всяко едно ревю прочитах, че са по-добри от DSLR-ите. Май това е следващата стъпка във фотографията - още един дигитализиран елемент от камерата - явно технологиите са напреднали бая.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|