Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R. трилогия - на физически носител
Samoth написа:
има ли нек'ва логична причина поради която ти трябва строго неизползвано копие.
Абсолютно не, но все пак е за предпочитане. Нека Мистър каже какво предлага.
Ashkenazi написа:
не знам нищо за играта освен че навремето като пробвах единицата се оказа безумно бъгава и лошо написана.
Но никът ти адски много ме кефи и веднага елиминира необходимостта да позная кой точно е любимият ти анимационен герой!
Начинът на изписване или стила са просто съвпадение. Не съм типаж с афинитет към комикси или все що е анимация.
Що се отнася ситуацията при оригинала, това е наистина така - поне през 2007-ма, вече може да се каже друго яче. Потребителите свършиха недовършената работа по техническата част с някои доста апетитни допълнения след премиерата - Zone Reclamation Project (ZRP) закърпва почти всички пробоини в Shadow of Chernobyl, докато при пролога и продължението са налични "Complete" варианти, отново пакети с поправки. И към момента се намира изобилие от разни добавки, усъвършенстващи различите аспекти - оръжия, ефектите на времето, визуалнния детайл общо взето, и още немалко коренни/обикновени модификации. Цяла работилница се завъртя около серията, все още има на къде - или поне до премиерата на STALKER 2.