Автор |
Съобщение |
newcomer
|
|
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Zamunda.se не се отваря? Публикувано на: 31 Юли 2015 19:41
Днес изпаднах в шок - не мога да вляза в замунда(.се)! Като опитам да вляза ме препраща към thepiratebay. Някой има ли този проблем? И да, знам, че замунда.нет работи, но след разделянето преди две години всички пишеха, че тия зад замунда.нет били мошеници, били откраднали данните на честните си колеги и т.н., което много ясно ме кара да не искам да ползвам услугите на "стария" сайт.
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Zamunda.se не се отваря? Публикувано на: 31 Юли 2015 20:04
Аз замунда вече от 2 години не съм ползвал. Кикасс и пиратебай имат много повече торенти.
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Zamunda.se не се отваря? Публикувано на: 31 Юли 2015 21:29
Аз я отварям.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zamunda.se не се отваря? Публикувано на: 31 Юли 2015 22:40
Liberty написа: Аз я отварям. Zamunda.se не Zamunda.net... Но да не е болка за умиране докато го има Kickass- а.к.а kat.ph ... Да не говорим че след голямото разделениe на замундите по свестните неща останаха в .net
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zamunda.se не се отваря? Публикувано на: 01 Авг 2015 01:06
^Аз пък не съм останал с такова впечатление. Примерно за музика, ако става въпрос за някакви стари торенти, в .се има повече сийдъри. Другото нещо, което следя - кеч, също е по-добре изразено в .се, много повече шоута качват. За игри и филми май и 2-те са добре.
Иначе и аз по идеологически причини ползвам на първо място .се и само ако дадения торент който търся го няма/няма сийдъри в .се, тогава прибягвам до .нет
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zamunda.se не се отваря? Публикувано на: 01 Авг 2015 01:50
Der Meister написа: ^Аз пък не съм останал с такова впечатление. Примерно за музика ако става въпрос за някакви стари торенти, в .се повече сийдъри. Другото нещо, което следя - кеч, също е по-добре изразено в .се, много повече шоута качват. За игри и филми май и 2-те са добре.
Иначе и аз по идеологически причини ползвам на първо място .се и само ако дадения торент който търся го няма/няма сийдъри в .се, тогава прибягвам до .нет За кеч и мма най-добре се регни в XWT като всеки нормален.
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Zamunda.se не се отваря? Публикувано на: 01 Авг 2015 09:30
аз ползвам .нет, но само ако нещо не мога да хвана хубав сийд в Кикаса
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zamunda.se не се отваря? Публикувано на: 01 Авг 2015 09:44
Kirilicata написа: Der Meister написа: ^Аз пък не съм останал с такова впечатление. Примерно за музика ако става въпрос за някакви стари торенти, в .се повече сийдъри. Другото нещо, което следя - кеч, също е по-добре изразено в .се, много повече шоута качват. За игри и филми май и 2-те са добре.
Иначе и аз по идеологически причини ползвам на първо място .се и само ако дадения торент който търся го няма/няма сийдъри в .се, тогава прибягвам до .нет За кеч и мма най-добре се регни в XWT като всеки нормален. Не мога да поддържам добри коефициенти там. А и аз следя само WWE. Абсолютно всички техни шоута се качват в пайрът бей и кик ас с всякакви видове качество. В замунда.се се качват почти всички техни шоута. Т.е. не ми е нужен XWT, няма смисъл да се мъча да поддържам добър коефициент там.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zamunda.se не се отваря? Публикувано на: 01 Авг 2015 09:55
Бтв, вече се отваря. Стига сте се шашкали и изпадали в паника. 1 ден няма замунда и вече теми правите
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: Zamunda.se не се отваря? Публикувано на: 01 Авг 2015 10:37
Обикновено не се стряскам, но замунда винаги е била желязна, от не помня колко години ползвам сайта и никакъв проблем. Затова и не ползвам и други сайтове, освен ако конкретното нещо го няма в замунда. Ако не беше великата SW: Empire at War, която не можах да подкарам от замунда, нямаше и да знам за други сайтове.
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zamunda.se не се отваря? Публикувано на: 01 Авг 2015 12:36
Искам да използвам темата да питам дали някой помни старото име на замунда. Онзи ден се опитах да си спомня, но неуспешно.
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Zamunda.se не се отваря? Публикувано на: 01 Авг 2015 13:03
Kirilicata написа: Искам да използвам темата да питам дали някой помни старото име на замунда. Онзи ден се опитах да си спомня, но неуспешно. Линкос. По темата: Още не се отваря замунда.се, но това изобщо не е повод за притеснение, тъй като често стават жертви на хакерски атаки и се възстановяват след няколко дни. Няма да затворят тази замунда, печелят добре от реклами и специални привилегии. Аз си ползвам замунда.нет, защото там останаха тримата човека, които качват най-качествените торенти и са най-активни, плюс това сайта се разви и се отвориха много нови секции в каталози, които страшно улесниха търсенето. Вярно, че и от замунда.се като видяха нововъведенията се опитаха да подражават и отвориха свои, без каталог музика(поне допреди два месеца последно като влизах нямаше), а на всичко отгоре даваха акъл как хората зад замунда.нет не знаят какво правят и отварят кутията на Пандора с тези нови неща в сайта, пък в крайна сметка какво излезе - те не се сринаха нито веднъж, докато замунда.се почти всеки месец пада за два-три дни. В заключение - не ги мързеше новите собственици на замунда.нет да обновят здраво сайта и да го направят по лесен за ползване, а също и да премахнат разни небивалици от време оно, така че на практика те свършиха това, което старите шефове само обещаваха, но ги мързеше да сторят. А сантименти към отявлени крадци няма как да имам, мога само да им се смея като се опитват да се измамят и изядат помежду си. Една стока са
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zamunda.se не се отваря? Публикувано на: 01 Авг 2015 14:19
Не знам защо при вас не се отваря, при мен се отваря без проблеми
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zamunda.se не се отваря? Публикувано на: 01 Авг 2015 14:23
да
фдсфсд
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zamunda.se не се отваря? Публикувано на: 01 Авг 2015 14:40
Се'то не се отваря, но вече и не ме праща към пиратите. Важното е, че НЕТ се отваря.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zamunda.se не се отваря? Публикувано на: 01 Авг 2015 16:12
не мога да разбера как така на никой не се отваря, а на мен се отваря
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Zamunda.se не се отваря? Публикувано на: 01 Авг 2015 16:18
Kirilicata написа: Искам да използвам темата да питам дали някой помни старото име на замунда. Онзи ден се опитах да си спомня, но неуспешно. torrents.linkos.bg едно от малкото преименувания, дето се оказаха ок всъщност, то тогава адски много провайдъри и хостинг компании имаха разни сървъри и торент тракери мн смях... то това самото линкос явно още го има (може да видиш сайта му) но съм доволен, че избраха замунда, за да остане името на това велико дуо и да се помни, пък било то и като торент тракер - добър tribute e
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zamunda.se не се отваря? Публикувано на: 01 Авг 2015 18:38
Мда аз си спомням имаш един warez или нещо подобно, което го предлагаха за торенти.
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|