Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

/пцм/-ко неа умре

с 1ния крак в гроба    22%  22%  [ 6 ]
 понамирисва на гнилоч    19%  19%  [ 5 ]
 гавра с труп    59%  59%  [ 16 ]
Общо гласове : 27
Автор Съобщение

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Заглавие: Re: Напускам форума. ( Сериозна тема )
Публикувано на: 05 Сеп 2013 22:08

Дигнах го, край :twisted:

Профил Skype

Публикувано на: 06 Сеп 2013 11:10

не беше лошо едно време

по-късно сериозен пост

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 08 Сеп 2013 00:56

Кралицеееее <3
Макар никога да не сте ме числили към олдфаговете, и аз ще метнам нещичко в темата.
Едва през 2008-ма се зачудих какво е това форум, та рекох да вляза тука да видя. Е, не бях очарован, след като само 2 часа по-късно бях нахранен от “човек” или “хора”, май вторият потребител беше.
Пишех страшни глупости, въобще не четях какво поствам, то и сега не че го правя, де… Яко хейт съм отнасял, ма не ми пукаше. Винаги ми е харесвало да дразня хората и тука намерих доста дълбока почва, за да го правя и се задържах. Писал съм навсякъде, май само в конзолни игри не съм поствал, щото ффс, тва е /пцм/, а не конзолнамания.
Както и да е, преди година се преместих в София и знаете как е. Животът те подхваща, нямаш нет, ядеш само филии, щото в квартирата ти няма с какво да си сготвиш и т.н. Нещата при мене се промениха, накрая даже заработих в един от спортните вестници. И до ден-днешен недоумявам как така ме одобриха, ма казва ли ти човек нещо в тия дни…
Идеята ми беше, че Форумово ми липсва. Ама Истинското. Едно време като се логнах беше яко, макар и вече нещата да отиваха на запАд. Нивга няма да забрaвя идяд, като написа първата си запетайка. Няма да забравя Сентри, дето винаги вадеше от торбата още и още ммо-заглавия, Драксис, който беше мега пича и съм научил не един и два трика от него за Хироус оф Ноуърт. Няма как да пропусна Хами, който много ме е хранил, Ноктурно, който ме е хранил още повече, Гипчо, дето беше напълнил задника на жирафа си със сперма и въпросният жираф беше съхнал една седмица на парното… Дидо и Моридина, дето също са пичове и не ме хранеха много, даже се опитваха да ми налеят акъл по некой път. Бах, над 3 години бях активен потребител и сега ми е гадно като гледам кви лайна са останали сега. След като спряха списанието, форумът съвсем тръгна надолу, първо се напълни с разни пачи, които бяха забавни за хранене, после обаче ни погълнаха, копелета. Отслабна ни джигерът.
Но за разлика от повечето от вас, не искам Форумово да умира. Щото някога беше яко място и не заслужава да пукне, не поне в този си вид...
Пръц.
P.S. - Пу бе, щях да забравя Диста, дето ме запали по Буковски.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 08 Сеп 2013 03:28

баси декстъре, звучиш много помъдряло :D размеквам се, копеле

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 08 Сеп 2013 04:31

Dexter написа:
Гипчо, дето беше напълнил задника на жирафа си със сперма и въпросният жираф беше съхнал една седмица на парното…

Гипо, призовавам те, за да разкажеш тази история! Пропуснал съм я, мамицата му :D :D

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Сеп 2013 01:57

:D :D :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com