Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие: Re: PC MANIA ДА ПРОЧЕТАТ ТОВА
Публикувано на: 06 Авг 2013 00:02

Dante написа:
Admiral General Hero написа:
само че съм 100% убеден, че ше се засерат някакви блогърски помии
дето във вашите главички са "журналистика"
но отворихте по един посещаван от ботове блог и сте големи писачи всичките

едва ли някой от вас може да напише нещо по-читаво от изцепките в подмоста
а нивото там е в пъти под това на pcm ревютата, предполагам и пишещите там си го знаят

Ерик, като човек с който съм си пил ракията искам да те попитам нещо. Колко пъти си отворил сайта и какво знаеш за него, че се изказваш така? Или си хейтиш просто наизуст.
Защото да, имаме някои особено глупави материали, но с какво право ти и някои други хора започвате да вземате на мезе сайта и хората, които пишат в него. Млад сайт, които пише изцяло авторски материали, който се опитва да стане по-добър с всеки изминал ден и който със сигурност се влияе и вслушва от градивната критика.
Иначе е много лесно да си прочел произволно избрана тъпа статия (два абзаца от нея) от 100 други, да видиш, че го прави "оня педал дантето" и да започнеш да сереш.
Щото разликата между PCM и Под Моста знаеш ли каква е? Че първите имат десет + години повече опит и правят това, което правят за пари. Вторите го правят за кеф, без заплащане и с някакви цели. Сравнението ти е абсолютно неуместно.

аз ако исках да ти храня сайта дали нямаше да го направя малко по-усърдно?
сам говориш какви са разликите между вас и пцм, а аз съм ти крив, че казвам че нивото ви е по-ниско от тукашното?
ми естествено, точно щото първите имат 10+ години повече опит, са и по-добри в това, което правят
факт признат от двама ни
не виждам мнения в опозиция
както не виждам и хейт
че имате изцепки - имате, примери да ти дам?
пише ти се, правиш си сайт, пишеш си
евала
получава се, не се получава, така е, младоци сте, имате още много хляб да ядете
както и честно казано много проекти да започнете
какъвто е и този сайт
квото и да стане, опитали сте, ако не друго - придобили сте някакъв опит
пък ако стане - браво

ква е разликата между това като ти се пише да си сформираш екипче от дружки, да дигнете сайтче и да си щракате на воля
и това да влезеш у форум на гейм списание и да обясняваш как имаш да плюеш по списанието с 10+ годишна история ако не те пусне да правиш ревюта, понеже си имаш личен блог и вече си ДОБЪР
МА КЪВ СИ ТИ ВЕ

как и да е, тва е по темата
иначе гледам си ми цитирал два абзаца, първия от които май си решил, че е отнесен към теб
върни страница назад и забележи кой говори за блогове с ревюта на DARK
та нужно ли е да ми се впрегаш така за глупости
и нужно ли е да ти се обяснявам за глупости
още повече, аз им обяснявам как не биха могли да пишат по-добре от вас, а ти ми се засягаш
недей така тънкообидно, не е сериозно :wink:

пък ако и ти се имаш за блогър
сори брат
ти сера в устата :oops:

и да се върна на темата

newcomer, келеш, дай го тва ревю на DARK да го видим бе

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Футбол, ама навън
Публикувано на: 06 Авг 2013 13:56

От гневните ти реплики и от неграмотните ти писания стигам до две заключения:
1: Не можеш да пишеш, следователно не ставаш за блогър.
2:Обиждаш блогърите и Под Моста, като по този начин се показваш много прост.
Няма пък да ти доставя удоволствието да копирам статията тук. Ще си влезеш в блога и там ще четеш. Айде аман от агресивни люде. Не обиждай хората, които знаят как се пише и не се излагай, като пишеш неграмотно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Авг 2013 14:47

newcomer написа:
2:Обиждаш блогърите и Под Моста

под моста колкото и да ги "обижда", те там си имат редактор(и) и статиите им в краен вид са на ниво, няма да си позволят чак такава немарливост, а и не виждам с кво и кого е обидил

като знам боби (БОРИСЛАВЕ) /който пише под моста/, че е грамотно дете, да не кажа най-грамотното от сички там, едва ли има кой знае кви изцепки, не съм им чел прилежно всичките писаници

а тва "Не можеш да пишеш, следователно не ставаш за блогър." не знам дали осъзнаваш колко превзето и префърцунено звучи :lol: ще речеш, че само най-грамотните са "блогъри"

и ако искаш да не станеш за смях, недей да се пънеш в мисли кой колко бил грамотен, щот баш тоя над когото се присмиваш ше те сгъне на шес
даже и аз ако щем че те сгънем

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Авг 2013 14:53

Fatality написа:
newcomer написа:
2:Обиждаш блогърите и Под Моста

под моста колкото и да ги "обижда", те там си имат редактор(и) и статиите им в краен вид са на ниво, няма да си позволят чак такава немарливост, а и не виждам с кво и кого е обидил

като знам боби (БОРИСЛАВЕ) /който пише под моста/, че е грамотно дете, да не кажа най-грамотното от сички там, едва ли има кой знае кви изцепки, не съм им чел прилежно всичките писаници

а тва "Не можеш да пишеш, следователно не ставаш за блогър." не знам дали осъзнаваш колко превзето и префърцунено звучи :lol: ще речеш, че само най-грамотните са "блогъри"

и ако искаш да не станеш за смях, недей да се пънеш в мисли кой колко бил грамотен, щот баш тоя над когото се присмиваш ше те сгъне на шес
даже и аз ако щем че те сгънем

ЧОВЕК ДА НЕ НАПИШЕ НЕЩО!! Стига анализирахте всичко, което пиша! В момента сайтът е на нивото на, ако не и по-зле от Под Моста. И ще обясня защо. В Под Моста няма статии 50 реда, в които не се казва НИЩО съществено за играта. Това го може само Манията. В Под Моста пишат за кеф, което логично води до приятни за четене, аргументирани статии. В PC Mania си броят пенсиите, пардон, хонорарите в шепа и това ги кара да пишат абсолютни глупости. Не се смятам за критик и не съм. Но имам право на мнение и това е то. Не ми защитавайте този сайт с думите, че имало история, защото "хубавата" история е в миналото. Сега всичко е глупост тука. Само дето редакторът е добър. Е, БРАВО! За Под Моста е ОБИДНО да се сравнява с този сайт. Затова често използвах тази дума.
И понеже сега някой идиот ще напише:"Е нали нямаше да обиждаш сайта повече?". отговарям му: Провокиран съм от такива кретенски коментари на псевдофилософчета, дето се мислят за голяма работа. Да не се обидите нещо, ама според мен е така.

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 06 Авг 2013 16:16

Е аре бе, дека са тоновете фенски ревюта? Чакам аз от два-три дена на главната страница... Чакай си ако си нямаш друга работа...

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 06 Авг 2013 20:29

сладур

аз много искам да видя ревюто ти на ДАРК, не държа да ми го копираш тук, но как да вляза в блога ти?
боб ли да фърлим че да разбера?

блогърченце
изказа ти е нескопосан и слаб
не ставаш за писач
като гледам последните ти два поста, нямаш място дори в под моста
граматическата ти коректност не компенсира абсолютната ти невъзможност да изразиш писмено мислите си

нека съм неграмотен за теб
не държа да изпъква с друго
но не е един тоя, който би могъл да те предупреди, че не точно на мен можеш да ми налиташ за грамотност
не струваш напъна за главните букви

искрено се надявам да си невръстен
щото друго оправдание за твоето "показване много прост" би могло да бъде само
че си тъп на гьон
напусни

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 06 Авг 2013 23:36

спри да пишеш бе дайба сопола ти

5 човека му обясняват, че е тъп, той пак. както си newcomer, тъй викам бързо си ходи

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 07 Авг 2013 08:22

Е тва е баш тролене.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 07 Авг 2013 10:44

До Адмирал Генерал Хиро: Уважаемий, неведнъж съм поствал линк тука, та да видят хората как пиша и вярно е, не останаха удовлетворени. Може да не мога да пиша, ама пиша активно (напоследък не) и се уча. Учим се, докато сме живи. За да видиш сам, влез в Авторския форум и в темата с блоговете ще намериш блога ми. Неграмотен наричам всеки, който не зачита елементарни правила, в твоя случай - нежеланието ти да пишеш с главни букви. Разбирам, че по някаква неизвестна причина го намираш за яко и няма да те критикувам повече за това. Имаш и доста свестни коментари.
До другия Генерал Адмирал: Много искаш да напусна, бе. Ама няма. И знаеш ли защо? Защото ме обиди. Само ако ми се примолиш на колене ще обмисля това.
До Equality: Човек, тука сте по-дълго от мен и не разбирате какво е тролене. Ако отговорям на критика (да се чете агресивни псувни с мирис на критика), значи троля, така ли? Нещо сте много назад с материала.

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 07 Авг 2013 11:04

kopele tup si. napusni sam. bezbojno tup dori, are u levo.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Авг 2013 11:14

Omega-x написа:
kopele tup si. napusni sam. bezbojno tup dori, are u levo.

STFU! I'M THE ONE WITH THE FUCKING DICK!

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Авг 2013 11:18

newcomer написа:
Авторския форум

newcomer написа:
Неграмотен - нежеланието ти да пишеш с главни букви.

newcomer написа:
Много искаш да напусна, бе. Ама няма. И знаеш ли защо? Защото ме обиди.

newcomer написа:
не разбирате какво е тролене.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com