Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Dj Cat strikes again
Публикувано на: 15 Яну 2013 00:25

Цитат:
Другите ги храниш на лично, а мен ме пропускаш, бива ли така?

Цитат:
Брилянтното ми чувство за хумор и изключителния шекспиров почерк в писанията ми са в огромни количества, но все пак не са безкрайни, а човешката глупост както знаем е безкрайна, така че всичко си има край. Лебедовата ми песен са последните съвършени послания към няколко отбрани най-прости и гнусни потребителни сред най-простите и гнусните потребители в световното интернет пространство. Оставям ви да си тънете в лайната и да затъвате все повече, ей го единия катастрофирам барем умре, че да сте с 1 по-малко. Теб не изпитвам нужда да те псувам, защото си един от многото глупаци тук, които продължавам да смятам, че сте подбирани с кастинг и няма как да сте такива фрийкове, ненормалници, бавноразвиващи се и всевъзможни закърнели и изперкали мозъци ,които макар и на хубави години в житейския си път, са толкова заспали и ограничени и праволинейни че си е ебало майката. Тва че ви изтърпях да ви храня известно време ми прави чест, защото 2-3ма да се замислите само колко сте пропаднали е постижение. Не мога да проумея как някой ще е толкова забил, че да не вижда каква утайка има в тоя форум. Аз вече не пиша тук, а след това съобщение, няма и да влизам дори за 2мин както го направих днес.

Чувствай се горд че четеш това съобщение, само ще ти спомена нещо, от което ако не си направиш заключенията, няма какво да ти обяснявам каквото и да е. От както не влизам всевъзможни путьовци и шматки са ми оставили различни лични съобщения. Кой иска конфигурация, кой ми връща хранилката, обаче всичките задръстеняци си осмислят съществуването с това да ме обсъждат, да ми пишат лични и да правят теми за мен, като коментират и анализират, до колкото фъстъка сиво вещество им позволява. Просто те се събуждат и влизат във форума да видят дж кат кво е направил и дали ще могат да му смогнат да го надцакат, но не им се получава и ги е яд и ме затрупали със съобщения. Познати и непознати ми пишат та се късат, а дългосрочните потребители анонимници си висят тука и си прекараха целия живот в една дупка на мишоци. Вече даже нямам желание да смеля някой от тук, защото то е по-лошо от това да удариш момиче наистина. На данте педераса му писах и той направо се усра, блокира ме във врагове ме вкарал и ми вика че нямало начин да се срещнем. Що за дрисльовци. Стой в посредствеността.

Няма нужда да ми благодарите! :D 8) аз си мислех, че даже няма да ми види съобщението, а пък с един ред съм го накарал да изпише десетки редове. епик уин просто :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Яну 2013 00:26

бахти дабъл поста

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Яну 2013 01:02

DJ Cat написа:
Ако хората бяха като мен в момента всички щяха да ни целуват краката.

Профил

Аватар
В момента играе: с кьорави катерички
Публикувано на: 15 Яну 2013 01:10

^ :shock: :D :D :D

kvoto i da govorite, dj cat si e forumno bogatstvo

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 15 Яну 2013 13:06

Ебати жалкаря. Кефи се смотльото че се прави на идиот в интернет и получава много лични съобщения :lol: Абсолютен atention whore. To e не е трудно да привлечеш внимание ама въпроса е как и с какво.

Цитат:
всичките задръстеняци си осмислят съществуването с това да ме обсъждат

По-точното е да се каже, че ти си осмисляш съществуването като караш хората да те обсъждат в интернет форум :lol: Смятай колко трябва да си зле :D

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 15 Яну 2013 15:10

Между другото, котката не ми е предложил, но ако иска нямам нищо против да се видим наживо, да го видим дали е толкова смел на колкото се прави. Дано да е от София, лекенцето.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 15 Яну 2013 15:34

На мен единсвтено някакъв форумен анонимник ми е предлагал някога да се бием на Л.С.
marto6269 написа:
iska6 li da si napravim edna sre6ta sopol4e malko, 4e v internet si ne6to mnogo otvoren

И след като му отговорих това, така и не ми писа повече :(
Gipo написа:
Няма проблем да се срещнем, обаче искам да знаеш, че не правя секс на първа среща.

Може и друг път да е имало, ама изобщо не помня... това са 10 години...

Профил

Аватар
В момента играе: скачам на въже
Публикувано на: 15 Яну 2013 15:54

Ахахаххахаха GIP тва беше много добро !

Профил WWW

Аватар
В момента играе: with your brain
Публикувано на: 15 Яну 2013 17:22

Вярвате или не, независимо, че това нещо изглежда като след 100 бири и цяла нощ дискотека ще размаже всички ви. А сега сериозно. Тези мании да избивате всичко комплекси, да се псувате и показвате мускули винаги са ми били неразбираеми. Отнася се за всички.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Яну 2013 19:49

а на мене сте ми интересни всичките дето непрекъснато намилате кой как бил показвал мускули, как не сте можели да разберете, колко странно ви било, че ще избиваме нечии зъби

ние, простите баничари, дето само за бой приказваме, бутаме ли се в интелигентните ви занимания да четете, да пишете и да се занимавате с наука 25/8?

никой не ми е виновен примерно конкретно на мене че съм израснал в ебах тая пробита среда и съм се научил да псувам като каруцар на всяка втора дума, което, ако се замислите, КОЕТО НЕ ПРАВИТЕ, не означава че си лягам и ставам с псувня на уста, с комплексирано съзнание, с идеята че ако срещна dj cat, примерно, ще му пръсна панаира; колкото ми е било сополиво, селско, циганско и тъпанарско детството, толкова после съм се опитвал да се самовъзпитавам, продължавам да го правя и няма да спра; некви тука бате всичките бътхъртнати, както правилно омегата отбеляза, не им стиска да праснат рандъм простотия, не могат да схванат че когато някой те заплашва как ще те убие с лопатата и ще пикае на майка ти на гроба, просто му е кеф да напише нещо на рандъм, без тва да осмисля целия му живот. тва ви убягва, струва ми се, драги бътхъртовци, дето веднъж не сте направили забележка на Гипо, че на секи обяснява как ще му пръсне гъза от ебане и иска целия форум да му прай свирки

ма и аз не съм, щото виждам колко му е през кура като напише нещо такова; нещо, което едва ли на другия ден (разбирайте - след половин час) си спомня, че е написал

не моете ли да разберете, че освен таа форумна фасада, дето секи сам и сички около него в такъв форум създават, оттатък аватара има цел един човек-вселена, който некога може дори да срещнете, па що да не се и изненадате, че даже и да го харесате тоя човек

вместо да правите на всяка стъпка поучителни забележчици като некви даскали с изпито чувство за хумор, седнете си на насраните пробити гъзченца и веднъж помислете, че нещата не са само такива каквито изглеждат и каквито на вас ви се струват от инкубатора на мъдростта, знанието и книгите, където смърт, болести, гротеска, ужас, злоба и ПСУВНИ не съществуват

честно, като некви тамън прохождащи в реалността сте понякога с измислените си и изкуствени морални съвети и забележки

тва беше насочено към всички тия, дето все остават неразбрали за мускулите, ако все още беше неясно

Профил

Аватар
В момента играе: с кьорави катерички
Публикувано на: 15 Яну 2013 20:18

iskam da laikvam komentarite vi :oops:

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Яну 2013 22:20

Nocturno написа:
...веднъж не сте направили забележка на Гипо, че на секи обяснява как ще му пръсне гъза от ебане и иска целия форум да му прай свирки
...

Ами виж сега, не си съвсем прав :). Във форума съм простак, в реалния живот също съм простак. Пиша глупости, бълвам глупости, най-редовно съм шута на компанията.
Но не съм заплашвал с боища и подобни чудесии, защото не съм селтак. И явно комплексите са ми в някоя друга сфера и не ми е гот да пиша по форуми как ще бия някакви непознати хора понеже за пореден ден съм крив като гъз и някой не е споделил мнението ми :lol:
И та така

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Яну 2013 00:07

Gipo написа:
Nocturno написа:
...веднъж не сте направили забележка на Гипо, че на секи обяснява как ще му пръсне гъза от ебане и иска целия форум да му прай свирки
...

Ами виж сега, не си съвсем прав :). Във форума съм простак, в реалния живот също съм простак. Пиша глупости, бълвам глупости, най-редовно съм шута на компанията.
Но не съм заплашвал с боища и подобни чудесии, защото не съм селтак. И явно комплексите са ми в някоя друга сфера и не ми е гот да пиша по форуми как ще бия някакви непознати хора понеже за пореден ден съм крив като гъз и някой не е споделил мнението ми :lol:
И та така

Не е верно.... във форума си мил с мен, а на живо ме заплашваш, даже бой съм ял от теб...хулиган!

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 16 Яну 2013 08:43

Онова не беше бой, ние просто кръстосахме мечове :oops:

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Яну 2013 15:00

Gipo написа:
Онова не беше бой, ние просто кръстосахме мечове :oops:

Да... ама моя нещо се счупи :D ножника се скъса...:/

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 18 Яну 2013 17:48

Dj cat е някъв самотник. Скучно му е, тъжно му е и си е измислил някъв образ да практикува из интернет

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Яну 2013 19:42

Depraved написа:
ае сички да нахраним котката на лс

:rockon:

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Яну 2013 19:45

thewhitestig написа:
ДиЖей Котка отдавна си е скапано лайненце избивайки си комплексите по форумите. Много заплахи, много обиди, много нещо. Брей брей... Винаги е бил толкова надъхан, но е въздух под налягане. Свикнал съм да гледам сеир в PC Mania, и повечето свади даже не ми правят впечатление. Интересното при ДиЖей Котка е че не е трол по желание, просто е тъп на копеле. Аз немога да разбера, колко трябва да е отчаян, че да да търси одобрението на хората във форум? Айде ок, ако спори по някаква тема, и иска да си докаже твърденията и т.н. да го интересува мнението на другите, нормално е да изпитва желание да се докаже. При него обаче ситуацията е различна. Той просто иска да надговори противника си, да го "нахрани" все едно се опитва да се докаже пред някаква квартална компания че много му знае устата, и колко е пич. Жалка история общо взето.

О гледайте ме, колко съм велик и силен! Мога да смажа от бой всички в този форум, следователно всичко което казвам е правилно, и всеки трябва да ми се кланя. А който посмее да ми се опълчи, ще отправя заплаха към него която няма да изпълня!

Изключително много си прав. :rockon:

Профил

Аватар
В момента играе: diablo 2, s.t.a.l.k.e.r. cop
Публикувано на: 20 Яну 2013 01:43

ДЖ КОТКА VS. WIDOWMAKER
ТРЯБВА ДА СЕ ВИДИ НА ЖИВО

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми