Ебати малоумниците, честно
Някви супер нелогични изводи, които да се утвърдят в главата на малоумниците. Някви приказки за загуби, грабене на данъкоплатци, че и забавяне на растежа на икономиката... я да се шибат бе.
Няма никакви загуби. Има пропуснати ползи. Никой не ти ДЪЛЖИ пари щото не ти е гледал филма на кино. Освен това тия хора които са го изтеглили, поне половината не биха дали парите за кино. Наскоро бях на един семинар с Ники Илиев, след като изгледахме "Чужденецът". 75% от приходите от филма отиват в кината. Преди да затворят по-долнопробните кина, фалирало кино видяхте ли? Заради торентите, или щото се пренасити с кина които са по-луксозни и предлагат по-добра услуга. И как можело, хората давали пари като цъкали по торентите щото те правели пари от банери... ма аз за техните банери нищо не съм дал, тва че печелят от моето посещение мен кво ме ебе, да не излиза от моя джоб?
И големия шок - в най-бедната страна в ЕС имало най-високо пиратство. Ми има и най-висока престъпност и най-висока корупция. Ако народа имаше пари нямаше да краде. Ми ядат кура.