Заглавие: Re: има ли ЖЕНИ?!?! Публикувано на: 09 Май 2012 20:07
ехехехе ся ако не бях видял, че и двамата сте на линия, щях да си помисля, че си един и същ. кефите ме батки. единия ми мяза на бацата, другия ше се издаде скоро. поне евала, че ги разбирате- единия с аватар на рони колман 8 пъти мистър олимпия, другия джей кътлър, дето винаги оставаше след рони, когато се отказа имаше шанса и понавакса, последното състезание изтърва от фил хийт, ама пак е доста велик. мене идоли са ми лий прийст и кай грийн принципно. лий прийст, щото както е нисък и като назоби в състезателен период става абсолютно квадратен като някво джудже от уоу. кай грийн доста ме радва, щот има много стабилни блек дженетикс и за неговия ръст си изчиства много добре + има конска опашка и ми е доста забавен като почне да се лигави. като цяло обаче съм привърженик повече на бойните изкуства + фитнес пред бодибилдинга. щото може да си тренираш фитнес за сила и тонус, бойните изкуства те правят гъвкав и пъргав. като тренирахме преди понеделник граблинг, вторника страйк, срядата фитнес, после четвъртъка пак граблинг, петъка страйк, съботата чак фитнес. ей тва с два пъти седмично бяхме мотики. бодибилдинга верно е доста стабилно, ама ако можеш да блъскаш докато остарееш и, на 55 примерно да удариш един хормон на растежа да заприличаш на 30 годишен и тва е. ако не можеш да бухаш, ставаш някъв увиснал чичка и ходиш с огромни размъкнати тениски с дълги ръкави дори през лятото, че да не си личи как си останал кожа и кости. бухайте и бъдете корави, надъхвайте другите около вас, щото спорта е здраве.
|