Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Война в Катуница
Публикувано на: 28 Сеп 2011 18:51

мацка, англия и франция могат да си позволят да разрешат такъв проблем със сила

тука не мое стане, сеш съ

помня във Франция преди няколко години студентските протести на малцинствата, като запалиха париж. еми майна, за две седмици на два пъти видях спира камиончето жандармерията, илизат робокопите бой бой бой негри и араби, и си ходят :arrow: няма човек, няма проблем

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 29 Сеп 2011 00:47

На мача от ШЛ между Зенит и Порто :o

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Публикувано на: 29 Сеп 2011 01:03

Мада Раша е с нас :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2011 05:03

Strain написа:
vanmx написа:
Незнам какво се оплакват някои хора от тези хулигански изпълнения, ама ако тука беше примерно Франция или Англия, сигурно всички цигански квартали сега щяха да горят :D

Ако тука беше Франция или Англия, нищо чудно най-добрият ти приятел да беше циганин или пък жена ти да беше циганка.

Ма мозък, мозък, сеш ли се...

Какво ми пречи и в България най-добрия ми приятел да е циганин или жена ми - циганка. Не схващам логиката. Сигурно ще да е заради липсата на мозък :D

Въпросът е там, че тук има скинари и ултраси, и там също ги има. Разликата е че там са много повече, много по-крайни и агресивни. Без да съм напускал България, знам че родината на тези футболни хулигани и скинхеди е именно Англия. Все пак гледам телевизия и разни сайтове. А пък за черните да не говорим - ако се почувстват дискриминирани стават мелетата, които пък са добро прикритие, където крадците да изпразват магазинчета на воля :D . Нали скоро точно това стана в Лондон, пак по повод някакво убийство. Подобно нещо се случи преди години и във Франция

Случаят тука е аналогичен, само че в много по-малки размери. Въпреки това се вдигна ебаси шума. Просто скинарите и ултрасите искат да се изявят и тези случки са добър повод. Едва ли им пука за убитото момче. Това са тъпи безделници хлапета, зомбирани от някаква криво разбрана идеология и избиват комплекси чрез насилие. Тяхната страст е да създават безредици, действат импулсивно, водени от някаква страст. Те не мислят кое е правилно или грешно, дали е справедливо или не. Тези размисли са работа на нърдовете пред компютрите, циклещи по цял ден в разни форуми за компютърни игри :D

Профил

Аватар
В момента играе: Според теб?
Публикувано на: 29 Сеп 2011 15:16

Ами ванмс земи си за жена циганка бе :!:
Това, че винаги стават такива простотии когато се намесят футболните агитки е повече от ясно. То такива простотии се изляха, че няма накъде повече и както винаги няма да стане нищо съществено, за първи път аз да съм съгласен с Волен Сидеров. С постъпката му от рано тази сутрин.

Профил

Аватар
В момента играе: LoL
Публикувано на: 02 Окт 2011 07:06

http://www.youtube.com/watch?v=zZ7qdG2kcIc&feature=related

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2011 10:38

Чорапи и роза имало в сейфа на Цар Киро
Вместо злато и скъпоценности, Цар Киро държи чорапите си в таен сейф в дома си. :lol:

Я някой да сложи един troll фейс на тази снимка:

:lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Окт 2011 21:24

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения