Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

?

Русе    8%  8%  [ 5 ]
 Варна    28%  28%  [ 18 ]
 София    11%  11%  [ 7 ]
 Бургас    8%  8%  [ 5 ]
 Сливен    3%  3%  [ 2 ]
 Перник    3%  3%  [ 2 ]
 Пловдив    13%  13%  [ 8 ]
 Стара Загора    2%  2%  [ 1 ]
 Велико Търново    16%  16%  [ 10 ]
 друг(от село съм)    9%  9%  [ 6 ]
Общо гласове : 64
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие: Re: Най-хубавият град в България
Публикувано на: 05 Юни 2011 19:57

Ама какви разбирачи само.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 06 Юни 2011 00:32

Признавам,че не съм пътувал много из България,но определено като визия Варна най-много ми хареса.

Профил Skype

Публикувано на: 06 Юни 2011 08:19

Долна Рикса къде е бе? :x

Профил

Аватар
В момента играе: dota 3
Публикувано на: 06 Юни 2011 10:58

Serious Sam написа:
Долна Рикса къде е бе? :x

izlez :arrow:

Профил WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 06 Юни 2011 11:00

bulLshi7 написа:
izlez :arrow:

fail

това се казва само по адрес на алминатора

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
В момента играе: dota 3
Публикувано на: 06 Юни 2011 11:03

Боли ме кура на кой се казва. Спама в тая тема тряа да е редуциран до минимум, а тоя бот му вдига количеството.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 06 Юни 2011 20:08

Велико Търново

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Публикувано на: 07 Юни 2011 12:58

Струва ми се, че да се отговори на въпроса "кой град ви харесва най-много за живеене" е много трудно да се отговори, при положение че повечето хора тук не са живели на повече от 2-3 места из България. Аз например съм живял само в Сливен и София. Прекарвал съм по 2-3 седмици в Пловдив и Варна, но като по-малък и съответно "при баба и дядо" и само с брат ми и естествено не оставах чак толкова очарован, особено от престоя си във Варна. Но пък миналото лято ходих за 5-6 дни във Варна с приятели и си изкарах много готино. Мисълта ми е, че доста често свързваме впечатленията си за даден град с хората, с които сме били в него.
Бих казал, че си харесвам родния Сливен и всеки път като се прибера там не усещам колко бързо е минало времето. Разходките през градската градина и главната улица са много приятни, има доста кафенета и други заведения, в които човек може да седне да си поприказва. За съжаление няма качествени, а в последно време май и никакви, дискотеки. Харесва ми да търся дрехи там, понеже след една обиколка на главната си видял практически всичко, а не като в София да обикаляш по хилядите молове и други магазини, да гледаш почти една и съща стока, а накрая да не си видял всичко. А и в крайна сметка е по-евтино. Има и много силен вятър, който е бич за хората, носещи лещи (като мен :( ). Няма обаче разнообразни възможности за работа, да не говорим за програмисти. Действително има много цигани и то точно с цигански характер. Балканът обаче е току до града и ако човек обича, може всеки уикенд да ходи на планина или на разходки с барбекю и т.н. на Карандила. Момичетата действително са хубви, и си имаме дори и кмет-мафиот-футболист-наркоман, така че атракции не липсват! :D
В момента живея в София и бих казал, че почти сигурно ще се устройвам за живот за постоянно тук. Действително възможностите за обучение и работа тук са най-големи в цяла България, малко по-скъпо е, но пък разликата в заплатите е дори още по-голяма. Логично като най-голям град има и най-голямо разнообразие от възможности за развлечение и разходки. Има много музеи, галерии и други интересни места за разглеждане, няколко доста големи парка, интересен зоопарк, хубави кина и още много неща.
Ще засегна и една друга тема, извинявайте, ако мястото ѝ не е тук. Искам да кажа, че е несправедливо почти всички важни и уникални за страната ни сгради, институции, новости и какво ли още не да са винаги и само в София. Може би звучи като оплакване на провинциалист, но пък България не е София и този маниер на работа само вреди на страната ни - в останалите градове се оказва, че има много по-малко, незначително малко неща от национално значение. Получава се така, че всичко интересно е в София и после софиянци негодуват, че хората от цялата страна се изсипват в столицата. В момента се сещам как щяха да затварят операта в Пловдив и някои управници се изказаха в стил "за какво ни е още една опера в Пловдив, нали има в София!" Яд ме е, че националния ни отбор по футбол играе единствено в София, вместо да отиде за някой и друг мач в градове от провинцията - не е като да няма други подходящи стадиони, освен Васил Левски. Яд ме е, че като завършат спортната зала в София и волейболистите ще се пренесат да играят САМО в София, та дори и ще изоставят хубавата си публика във Варна. И мисля, че когато тези думи идват от човек, който живее и смята да живее в София, то може би не са далеч от истината.

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Публикувано на: 07 Юни 2011 14:52

Аз си мисля, че то вече е така - хората от селата се заселват в близките градове, а хората от по-малките градове - в големите. Итерирайте този процес няколко пъти и накрая всички ще живеем само в София, Пловдив, Варна и Бургас! Чия е вината за това? Бих казал стремежът на младите да живеят все по-добре и по-добре, но това може би наистина е второстепенната причина. Нормално е новостите да навлизат първо в най-големите градове, а за България това е и общо взето само София, но поради някаква причина те спират дотам или навлизат в по-малките градове изключително бавно. Във всеки случай вече и една от причините е, че изключително голяма част от населението на страната живее в София и съответно управниците се опитват да угодят най-вече на тях. И все пак смятам, че това е нередно - знаете ли колко пъти съм се дразнил, когато по централните новини ми съобщават, че някакъв си булевард в София е затворен и пет минути ми приказват кои линии от градския транспорт на София са пренасочени и не знам си какво. Извинявайте, но това не са "новини от София и света", това не са градски телевизии. Защо никой не споменава как Лечков е разкопал една от улиците в Сливен и официално е разрешено колите да минават през тротоара там (по ирония на съдбата, това е точно пред нановоотвореното кино!)? А, да, вярно, Сливен е само 100хил. души... :D
И да, в Сливен наскоро са отворили отново едно от кината! Много се зарадвах като чух това, макар че най-вероятно няма да отида да гледам филм там (то и колко често се прибирам де). Не е Арена, но поне има кино, дето се вика, да заведеш приятелката си на кино някоя вечер.

Между другото, някой спомена, че нямало голям град/столица, която да няма проблеми с чистотата. Аз не съм обикалял много по света, но и малкото, където съм ходил, ми стига да посоча такава - Стокхолм! Така че това далеч не е невъзможно. Но проблемът тук е вече в манталитета ни.

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2011 15:35

абе майка ми разправя за абу даби дето има бури и всичко става в някъв дребен пуснинен пясък и пак било по чисто

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 07 Юни 2011 20:10

[quote="MetalGearRex"][/quote]

Тва конкретно за киното, ме подсети, че moota работи там :D
Познайте на кого му е безплатен входа.

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 07 Юни 2011 21:22

И ти също. Особено когато не пишеш :D :D

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 08 Юни 2011 12:42

High_voltage написа:
T_T       

there, there *hug* :D :D

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 08 Юни 2011 23:10

http://www.youtube.com/watch?v=qwg6Q3C7 ... re=related

Новия хит :lol:

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 09 Юни 2011 14:07

типично пернишка гледка.

Профил

Аватар
В момента играе: Severance:Blade Of Darkness
Публикувано на: 17 Юни 2011 15:10

Аджъ Мехмед Ефенди написа:
Руен , Джебел , Якоруда и Кърджали са най-хубавите ...

Я умри а?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com