В момента играе: с чурка
Заглавие: Историята на книгата-игра
Публикувано на: 06 Ное 2010 17:52
Понеже редовно тук се появяват постинги и теми по темата, моят приятел Дамян "Yann" Христов е намерил и с обща помощ превел една университетска работа за историята на книгата-игра от шведски студент. В момента момчетата подготвят сайт за любителите на книги-игри и се очаква този файл да бъде качен там, за да добие по-голяма популярност.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Заглавие: Re: Историята на книгата-игра
Публикувано на: 06 Ное 2010 17:58
А има ли някакъв сайт където са качени книги игри, Български нали, в txt или pdf формат няма значение.
___________________________________ a.k.a Frosty
AcTivE
The King of Kings
Публикувано на: 06 Ное 2010 20:22
Много интересно, ще го прочета. Не виждам от първа ръка обаче нищо споменато за схемите на битка, точно което ми трябваше Трябва да се видим някой ден на по шкембе-чорба, когато си свободен тези дни.
Цар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 07 Ное 2010 12:35
На този файл съм превел само уводната част, като имам и някои забележки - например не съм съгласен, че книгите-игри са 'абсолютно нелинейни'. Това е лъжа и измама :Д А качени БГ книги има в нета по принцип. За люто шкембе - четвъртък? :Д
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
AcTivE
The King of Kings
Публикувано на: 07 Ное 2010 18:09
Четвъртък е чудесно, ще се чуем към сряда. Сетих се, че някъде в chitanka.info имаше десетина книжки в онлайн вариант.