Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Enrique Iglesias Concert
Публикувано на: 30 Сеп 2010 01:12

Така бях там и аз виках и аз пях по въпроса с организацията на любимата компания на всички в последния 1 месец мтел РАЗДАВАЛИ ДЪЖДОБРАНИ ДРУГ ПЪТ ДА ИМ ЕБ.. НА МТЕЛ БЯХ ТАМ В 14ч. И ОЩЕ ТОГАВА ПОЧНА ДА ВАЛИ ТРЯБВАШЕ ДА СИ ВЗЕМА ЗА 3 ЛВ ДЪЖДОБРАН ОТ ЕДИН ЦИГАНИН !!!!!!!!!!!!!!!! Бях реално до самата сцена по лош концерт небяха правили мтел и сити нямаше погряващи групи бяха само Соник и Енрике, а чакането беше много на моменти повече от дъждът и калта ( те вярвайте ми бяха много ). Сега за изпълнителите Соник беше супер вдигна настроението и с най - големите си хитове и вдъхна малко сили на премръзналата и отчаяна група хора. Енрике въпреки, че не очаквах много останах наистина приятно изненадан. Човека не излезна просто да си изпее песните наистина направи шоу и вложи много сърце просто публиката беше страхотна и той ни остави без дъх и глас. И не е вярно, че е измало само 14г. фенки имаше хора от всякаква възраст вярвайте ми зад мен имаше едно бабе на поне 60г. имаше много хора на 20 - 30г.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Сеп 2010 15:30

бях там в 7 и взех около 8 дъждобрана..определено раздаваха :)

Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Сеп 2010 16:09

Reflect написа:
бях там в 7 и взех около 8 дъждобрана..определено раздаваха :)

Може ама твърде късно са почнали до колкото ги познавам сигурно чак като по голяма част от хората са влезнали, но какво друго да очакваш от хора, които немогат да си оправят системата цял месец жалка работа.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com