Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Ще посетите ли?

Сонисфиъра, копеле, мани ги тия треторазрядни групички    41%  41%  [ 12 ]
 Не, нямам пари    17%  17%  [ 5 ]
 Ни Сони, ни Каварна, д*ба вашта рокерска семка    21%  21%  [ 6 ]
 Обезателно, зарязвам Сонисфиъра в полза на Каварна    0%  0%  [ 0 ]
 Отивам и на двате фестивала и ше се почупя, ако ще после да фалирам    21%  21%  [ 6 ]
Общо гласове : 29
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Заглавие: Re: Kavarna Rock Fest 2010
Публикувано на: 07 Апр 2010 00:14

Мо, много глупаво си противоречиш. Не си тьп, но очевидно не умееш да се изразяваш. Прощавай за проповедта ама, казано просто, се замисляй повече кво точно искаш да кажеш с думите си, преди да ги напишеш. :roll:

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 07 Апр 2010 00:27

Цитат:
А как може това да бъде разбрано криво бе?

Досега в общи линии чета колко трудни били нещата на Мегадет за свирене и как аз нямало да се справя с тях. Алоу?
Мислиш ли, че това не го знам? Нито майсторството, нито лекотата, с която той си изпълнява сложните партии, правят концертите му интересни за мен. Мисля, че го казах доста ясно - на концерт ходя, когато искам да гледам някакво зрелище, а все още не съм толкова болен, че да ми е мечта да му видя физиономията наживо - не го смятам за чак такава личност, просто харесвам музиката му. Иначе (и точно затова) Мегадет си слушам постоянно и се кефя максимално, да.

Просто акцентът, ако ще ми отправяш обвинения, би трябвало да падне върху това какво представлява интерес за мен и какво не, това е.

П.П. С което се изразих достатъчно ясно, Рийд?

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Апр 2010 00:40

Ами виж поне според мен най-добрият пеещ китарист е Алекси Лайхо - човека съчетава много бързи рифове и адски трудни сола заедно с много яки вокали - http://www.youtube.com/watch?v=8b4Y7NT3 ... re=related - и в същото време прави страхотно шоу.
Така и не мога да разбера защо много от хората тук го недолюбват :D
Но виж, той е един на колко?Милиард? :lol:
Освен това не се и друса, за разлика от Мъстейн. И е с почти 20 години по-млад.

Целия принос на Мъстейн към музиката и изобщо всичко, което някога е направил през цялата си кариера, говори до такава степен за това кой е той и колко се е доказал, че това дали ще се даде на 100 или 10% на някой концерт едва ли би го направило по-малко велик :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Апр 2010 02:04

абе алми защо се изсра на метеното, тъкмо беше набрал скорост :(

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Апр 2010 09:23

Мъстейн и на ранните концерти си е дръвце, а тоя дето хвърчи наоколо и прави "шоу" е Марти. Ама него го нема ... може би затова сега изглеждат малко статични. Пък Марти наистина е един на 6 милиарда. :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 07 Апр 2010 10:31

Nocturno написа:
абе алми защо се изсра на метеното, тъкмо беше набрал скорост :(

Алекси е луд ве деба! :D

Профил

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 07 Апр 2010 14:11

Еми, Мо, не съм сигурен кое за тебе е зрелище. За мене съм сигурен, че в общоприетия смисъл зрелище правят групи като Kiss, Gwar, Turisas, Slipknot, защо не и Флойд с Pulse.. въобще групите дето покрай музиката вкарват "театър". Пак говорейки за мен, метъли, дето клатят гриви и прибягват като Марадона не са особено зрелищна гледка, още повече че същото в умален мащаб можеш да го видиш примерно в блек лоджа и да го правиш наред с всички останали. Според мен на типичното метъл шоу истинското зрелище го правят феновете. Не знам кой от вас е бил на концерт на родната schweincore гордост Avril In Blood. Който ги е гледал не може да не му е направил впечатление контраста между доста статичната група на сцената (то в The Box и повечето ни клубове а си помръднал на сцената, а си паднал по гъз ама айде) и тоталната касапница, която става в краката и. Зрелище като по Цезарово време. И пак говорейки за мен, да гледам чича ви Дейв, съскащ злобни лирики приведен над микрофона, накривил китарата, косата му покрива лицето плътно.. това за мене е много по надъхваща и живописна гледка от коя да е "пъргава" банда. Всичко е в главата. Аз съм прав като мисля така, тия дето се оживляват от инфантили като Kiss и Manowar също са прави, деба майка им, Моридин също е прав да мисли така ама избърза да раздава топъл хуй под формата на обидни квалификации, затуй се включих. Много angst има в тебе, сине, дано ти мине.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com