Заглавие: Re: Абе форуме... бил ли си щастливо влюбен някога ?
Моридин написа:
Млъквай, безмозъчно.
Всеки път като вляза тук с намерението да прочета нещо намирам едва-едва по един шибан смислен пост, докато всички други, ей такива лайномети като тебе, си изливат безконечната диария в непрестанен поток от безпаметно тъпи, плоски, лишени от всякаква форма на мисъл, изречения, навързани по някакъв непонятен на логиката начин, опорочаващ желанието на всеки що-годе нормален да напише два реда.
Майките ви, дето са ви раждали такива безумно и анималистично разсъждаващи путчици, заслужават един здрав тупаник - и утеха не идва от това, че редовно го получават от бащите ви, пияни и лъхащи на мизерия в цялата си посредствена безпросветност на евтини чиновници, дето наместо хляб носят вкъщи шамари. Споко, един ден и вие ще бъдете такива.
Тука - хора няма. Има животни. Една голяма, мазна и грозна оргия. С животни. И не е като да няма потенциал за нещо малко по-човешко - просто се цикли като във виртуален еквивалент на подвоница, направена в кенефа на някой гимназист - всичките безбожно неадекватни, до полуда затъпели и омазани с лайна, влачещи се по пода, хилещи се на собствената си жалкост и простотия, дърпайки се един друг за краката и поваляйки се в мръсотията.
Нищо чудно, че Зубрев напусна.
Култовият статус на форума е затънал в своята собствена гадна, пиклива тиня - дето има стари потребители - затъпели са, или поради прекомерно високо самочувствие, или поради мързел, дето има нови - никога не са притежавали остър ум или поне елементарна съобразителност, за да не заливат със самоцелно желание за признание целия форум.
Спасение няма. Всичко, като по предсказанията, води до една заветна дата - 2012-тата година от появата на Месията. И по-добре, че е така.
Не ми се мисли докъде може да се стигне, ако това не бъде прекратено...
Иначе, по темата - да. Аз съм. И ще бъда. Завинаги.
Too long ; Didn't read.