Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 13 Дек 2008 23:56
Аз пък скоро ще съм 9к. Бтв, сега забелязах, че поста на Дади не ми разтяга страницата, щото монитора ми е достатъчно голям. -- Господи натъпкан съм! 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 13 Дек 2008 23:59
The Chameleon написа: Господи натъпкан съм!  И АЗ очаквайте снимки на планината от пържени картофи
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 14 Дек 2008 00:00
The Chameleon написа: Бтв, сега забелязах, че поста на Дади не ми разтяга страницата, щото монитора ми е достатъчно голям. А СЕГА РАЗТЯГА ЛИ ТИ ГООООООООООООООООООООООООО ? Утре ще едитна, убещавам!  Едит: едитнах! ыД
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 14 Дек 2008 00:12
Дади написа: The Chameleon написа: Бтв, сега забелязах, че поста на Дади не ми разтяга страницата, щото монитора ми е достатъчно голям. А СЕГА РАЗТЯГА ЛИ ТИ ГО ? Не? 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 14 Дек 2008 00:21
 Ще едитна утре! И, между другото, нов епизод на Yu-Gi-Oh! Abridged 
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 14 Дек 2008 03:47
Т'ва не съм го гледал откакто му изпозатриха епизодите в ютуб.. >> Изгледахме SW IV . ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) Сега мисля да тупна малко JA single. 
|
|
|
|
 |
Хърф
|
 |
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 14 Дек 2008 03:59
Пак стана 4... Лека нощ, Съфорумци.
___________________________________ If it's not a signature, shoot it.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 14 Дек 2008 04:01
Лека Хърф, and may the Schwarcz be with you -- Ок, аз още не съм почвал JA играта..  Almost theeere... 
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 14 Дек 2008 11:35
The Chameleon написа: Т'ва не съм го гледал откакто му изпозатриха епизодите в ютуб.. >>
http://www.yugiohtheabridgedseries.com/Enjoy  Впрочем, сега твоят пост разтяга страницата 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 14 Дек 2008 11:37
Скоро ще умра от ядене!
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 14 Дек 2008 22:28
Честити 9К постове на Хамелеона ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 14 Дек 2008 22:30
хамелеона да го духа.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 14 Дек 2008 22:38
Всички да го духаме.
|
|
|
|
 |
IceQueen
|
 |
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 14 Дек 2008 22:38
Бех си на село! Искам пак! Видях се с 1 човек, който не бех виждала от 2 години, ако имам поне малко късмет в сряда ще го видя пак за няколко дни ( До петък). Пркарах най-незабравимите си събота и неделя, че и петък. Унищожиха се добри количества червено вино и се изприказв3аха тонове приказки. Вече знам, че за нищо на света няма да си сложа обица на езика и повече няма да слагам, на който и да било обица там! Просто е гадно. Ужасно много мразя в момента университета, защото заради него се наложи да се прибера, но пък Жоро ми обеща да му ида на гости в Италия и ме увери, че нема се загубя С 1 дума - ИСКАМ НА СЕЛО! СЕГА!
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 14 Дек 2008 22:52
Когато Хами направи 10000 поста, ще отворя шампанско по случая.
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 15 Дек 2008 11:19
Omega-x написа: хамелеона да го духа. Ти да го духаш! -Хамелеона
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 15 Дек 2008 18:50
Dumped ):
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 15 Дек 2008 20:13
Морт написа: Dumped ): Shiiiiit. 
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 15 Дек 2008 20:44
Я ти дай снимка на майка ти бе, келеш.
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|