Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 26 Мар 2007 19:40


Оооо, гневен си сине - няма любов в твоите постове, само омраза.
И то без да е провокирана, и обиди.
Но нищо, като дойдеш в джамията или общата баня, ще онодя греховността ти.

аз си мисля че си турчин.



Аватар
Регистриран на:
11 Юли 2002 21:30
Мнения: 611
Местоположение: 666
Заглавие:
Публикувано на: 26 Мар 2007 19:49


Сокола написа:
Zero-Blade написа:
Да, за некомерсиални цели. А ползването й в списание си е чисто комерсиална цел.


Дай сега да те светна и теб по темата, пиле - ако PC Mania, бяха сложили картинката на една от 4те корици, двд-то, плакат, или на всяка страница - това не е с комерсиална цел. освен ако не продават отделно всеки един от тези елемнти - капиш?

Като сте толкови анти пиратско настроени - вземете напишете по един извинителен мейл на всеки от кредитс на всяка игра, която се изцицали от нета, както и на всеки филм.

Някакъв, идва тук защитавайки нещо си, и на всичкото отгоре има наглостта да държи сметка и да [b/]заплашва[/b] РСМ, бе я се осъзнайте!

Най-странно ми стана, че Петар се е вързал. Ако бях модератор ехеее...


П.С. Всички сте ми в евро листата

Хаха, добре че ме светна, че аз нали съм изкопан от земята и нищо не разбирам, а ти си създаден от, о, всевищният и мъдър, и дарен си ти с неговото знание и мъдрост...

Първо, искам да те "светна", че нито съм анти-пиратско настроен, нито ме интересува дали са ползвали тази негова творба, без да му искат разрешението, от гледна точка на PCm. Изобщо даже не ме засяга, отдавна съм се отказал да си взимам списанието.

Но, ти, разбира се, дори не се опитваш и да се поставиш на мястото на артиста, който е вложил толкова много от себе си в творбата си. Разбира се, нека някакви си там супер надарени хора да си рисуват/моделират/създават смачкващи от кеф неща и после да ги предоставят безплатно на масите, и нека ние, понеже сме по-визши и няма смисъл да го питаме дори за разрешение, да си ползваме тези негови творби без дори името да му сложим като създател..

Също, аз лично не видях точно, къде сме заплашили PCm? И никак не е странно че Петър се е вързал, явно на човека не му е през **** за феновете на списанието, за което работи и взима в предвид мненията им.

И, моля те, не се изказвай ако нямаш компетентно мнение. Капиш?

___________________________________
Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.


Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 26 Мар 2007 20:38


Супер надарените хора не постват в Девиант арт - а си връткат бизнес с дарбата.


А като отдавна си се отказал и не си купуваш списанието (по собствените си думи), чий изобщо го дириш във форума за препоръки и теми КЪМ СПИСАНИЕТО, бе лешперче сладичко, рахат лукумче мое, ща скъсам!

П.С. Е Петре, виждаш ли на какви хора слушаш словопразненията, кои най-гръмко веят байрака? Тези които дори не са клиенти на продукта ти. Еееех, защо не съм аз модератор.



Аватар
Регистриран на:
25 Авг 2001 19:17
Мнения: 45
Местоположение: Sofia
Заглавие:
Публикувано на: 27 Мар 2007 11:42


Стана една каша тука, но да се опитаме да я подредим.
Първо "лицензът" Creative Commons (CC) е пределно ясен - с него авторът на едно произведение дава на правото всички останали граждани правото да го изпозлват и интерпретират, както намерят за добре, но с условието да посочват неговото авторство. В този регламент има изключително много логика и здрав разум - без подобни взаимоотношения съвременната култура, такава каквато я познаваме, нямаше да съществува.
Принципно, този регламент е лесен за нарушаване, защото преследването на авторските права е сложен процес, особено ако авторът не изкарва пари от тях, които да инвестира в защитата им. Но дали е морално да нарушаваш нечии права, защото е малко вероятно да бъдеш санкциониран? Не смятам.
Второ, дори и да няма никакъв лиценз, в рамките на добрия тон е да се признава авторство - дори и да е на някой второкласник.
Използването на всяка илюстрация е с комерсиална цел, дори и на вътрешните страници. Всички списания, които се продават, представляват комерсиални предприятия. Смейте се на всеки, който ви уверява в обратното.
И последно - специално за "старите кучета". Научете се най-после да четете форуми. В тях има страшно много информация, сигурно всичко, което ви интересува, напълно безплатно е, но трябва Селекция. Ако ви мързи - хартиените издания на 24 часа и Труд ви очакват.

___________________________________
Join the tastiest club on the planet Spam.com


Профил

Заглавие:
Публикувано на: 28 Мар 2007 19:04


Resident написа:
п.с.Бях забравил колко плиткоумни потребители се навъртат в този форум.Благодаря че ми го напомнихте ...сега се сещам защо спрях да го чета.


:lol:


Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:
 
Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com