В тоя форум вече няма даже с кого да се заядеш

Нещата от живота
Аватар
Gipo

Re: В тоя форум вече няма даже с кого да се заядеш

Мнение от Gipo »

varnete titlite!!1
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Kaiser Kar

Мнение от Kaiser Kar »

Фрешчето има ли си гадже?
Аватар
zip0
Обратна връзка:

Мнение от zip0 »

Kaiser Kar написа:Фрешчето има ли си гадже?
Да, JazzJackRabbit.
Аватар
The Tiger

Мнение от The Tiger »

Реакцията ми когато днес влизам да видя дали форума все още го има: "It's aliiive!" :lol:
Повечето участници като гледам са си същите като отпреди двайсетина години, когато все още имаше и списание. :lol:
Аватар
krriiissss
В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City

Мнение от krriiissss »

The Tiger написа:Реакцията ми когато днес влизам да видя дали форума все още го има: "It's aliiive!" :lol:
Повечето участници като гледам са си същите като отпреди двайсетина години, когато все още имаше и списание. :lol:
Шефо написа:бате тебе май са те правили двойка негри педали у психодиспансера на раднево
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

The Tiger написа:Реакцията ми когато днес влизам да видя дали форума все още го има: "It's aliiive!" :lol:
То със спирането на списанието, секна и потока от нови потребители :)
След това времето + невменяеми индивиди прогониха и старите кучета. Останахме ние, хлебарките :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
vanmx

Мнение от vanmx »

Аз пък открих форума като спряха списанието. Бях направо mind blown като го видях, особено твореческия форум... ама имаше и тонове други дискусиии от които си личеше че хората тук са доста разнообразни - вясакви перковци, някои си бяха откачени бих казал в добрия смисъл, имаше много интелигентност и простащина едновременно. Помня различни хора които към днешна дата си ги представям като милионери или академици, както и такива на метадонова програма или умрели в някоя канавка. Всеки имаше един уникален и колоритен образ, всички млади хора и съответно имаше доста разгорешени дискусийки. Това беше някакъв вид интернет експириънс който ми беше непознат преди това и ми трябваше време да разбера какво точно се случва, макар че бях активен и в други форуми преди това, които и до днес нямат нищо общо с ПСМ. Честно казано съжалявам че не открих това място по-рано и че бях достатъчно срамежливо хлапе да не се запозная с никой на живо :oops: :D
Аватар
Kaiser Kar

Мнение от Kaiser Kar »

zip0 написа:
Kaiser Kar написа:Фрешчето има ли си гадже?
Да, JazzJackRabbit.
Ебаси. Много исках да се преместя във Варна и да си станем гаджета, но не ме допуснаха да пиша в частната тема.
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа:Наистина, след ХР този софт FT стана безполезен.

Но човекът не иска оценка на софта, а има конкретно питане.

Не мога да бъда сигурен, но чувах да си говорят, че Виста -та и 7 -цата, имат някакъв изкуствен интелект от нов характер.
Той чувства Флекс Тайп като нещо абсолютно излишно и ще те изчака поне двайсетина пъти, да те види като господар на компа, дали няма да ги забраниш тези излишни кирилизатори.

Демек, след известно време системата сама ще го допусне като част от себе си.
brato vijdam 4e gi 4uva6 ne6tata preinstalirax windos kak dasi sloja flexs teip pls???
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Някой ще коментира ли новия вид на форума или само при мен е така? Като цяло нещо налагаше ли промяната?
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
vanmx

Мнение от vanmx »

Според мен нещо се е преебало и показва някаква default тема
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Liberty написа: 23 Сеп 2025 23:10 Някой ще коментира ли новия вид на форума или само при мен е така? Като цяло нещо налагаше ли промяната?
Няколко дни не можех да коментирам новия вид на форума, защото бях зает да повръщам (като видях тоя му вид). Искам си синята тема.
И във фейсбук страницата положението не е по-добро, защото някой реши да я използва за лична livestream кореспонденция със света.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Какво по дяволите..? Защо форума е наопаки? :roll:
Сякаш сме в арабските страни или Израел, what the
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
The Wolf
В момента играе: Във форума.
Обратна връзка:

Мнение от The Wolf »

И на мен не ми харесва особено новия вид на форума, но погледнато от положителната страна - все още ни има и не сме спрели да влизаме във форума на ПЦ мания!

Искам да ви постна и линк към един нов форум от 2025г. който събира хора от различни форуми и с различни интереси. Има рубрики и класации за кеч, игри, филми, музика и тн. Рядко се откриват нови форуми вече, а този е ок. Ако ви хареса, регнете се. Лично аз ще продължа да влизам и в ПЦ мания, докато съществува. Тук съм намерил немалко приятели и съм изписал дузина мнения все пак :rockon:
Spoiler for :
Публикувай отговор