Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 21 Фев 2021 23:17
covid2012 написа: ми някво цигане се опекло разправят Време е да си избереш как искаш да те третираме - като нормален стар член на форума, какъвто си бил или като някакъв недоебан и твърде видимо недоволен от живота си в момента трол.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 27 Фев 2021 17:35
Императора написа: ебати как изведнъж форумът просто УМРЯ.... кво става бе, момци, живи ли сте? Ми, наслаждавам се на времето, в южния парк е фрашкано с хора.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 27 Фев 2021 21:14
Днес наистина не можеш да се разминеш по улиците от хора. Иначе и мен ме кефи тоя период дето от зима отива на пролет и после лято.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 01 Мар 2021 23:12
Маце Борко написа: covid2012 написа: ми някво цигане се опекло разправят Време е да си избереш как искаш да те третираме - като нормален стар член на форума, какъвто си бил или като някакъв недоебан и твърде видимо недоволен от живота си в момента трол. Не ми пука ква роля играе тоя лайнар, достатъчно се е осрал вече. След такъв коментар квото и да каже, остава просто говно!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 02 Мар 2021 09:21
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 02 Мар 2021 13:33
Колеги, някой мое ли да ме светне как да получа регистрация за сайта? Или за момента работят само мигрираните потребители от не-толкова-доброто старо време?
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 16 Мар 2021 17:28
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
krriiissss
|
|
В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 14 Апр 2021 15:59
Императора написа: Помогнете ми малко набързо, че брейнфартнах:
Бял + Негър = Мулат Бял + Индианец = Местис
Негър + Индианец = ? Самбо или Кафузу.
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 15 Апр 2021 20:23
Императора написа: Помогнете ми малко набързо, че брейнфартнах:
Бял + Негър = Мулат Бял + Индианец = Местис
Негър + Индианец = ? Метис, не "местис".
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 17 Апр 2021 14:20
Сетих се за Монстър манията на Волтажа от едно време: https://9gag.com/gag/aP3Awzg
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 17 Апр 2021 22:25
Ще си призная едно нещо - някъде 2015-2018-та и аз пих по 3 монстъра на ден като понякога ги заменях с HELL, ама знам повечето хора какво отношение имат към тия неща, както и в този форум, затова реших да си замълча Спрях да ги пия щото ми омръзнаха а и от това количество кофеин всеки ден в един момент непрекъснато ти е умряло. Пак ги пия ама да е 2-3 пъти в месеца. Смятам че тия напитки са безопасни или поне не по опасни от всичките там безалкохолни напитки със захар
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 03 Май 2021 14:52
Бях си в Хасково тоя Великден тъй като миналата година не пътувахме заради блокадите. Вчера беше ебати жегата. По принцип харесвам жегите, ама това ми дойде толкова изведнъж, изобщо не го очаквах. Сега тука в София се кефя на прохладното и яко време.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 03 Май 2021 15:16
Императора написа: random showerthought: Илон Мъск прилича на Пол Пот. Хахахахаха, добро! Верно има нещо --- Аз съм ок с жегите иначе. Обаче и мен ме хванаха неподготвен и вчера успях да изгоря и сега леко страдам
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 03 Май 2021 17:40
За тия дето са събирали мачбокс колички Виждали ли сте тая със задният капак някога на живо
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 03 Май 2021 18:13
Никога
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 03 Май 2021 19:42
Това е Tanzara, модел на Siva S160 Spyder. Сините са произвеждани в България, оригиналните мачбокс от Англия са оранжеви и бели.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Май 2021 20:22
Разходихме се до Банкя и околностите. Надявах се да видя Морко и къщата на ББ, ама не ги видяхме.
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Май 2021 20:36
Мене ме е яд че за пореден път пропускам парада за Гергьовден понеже пътувам, тази година дори няма да мога да хвана парада на руснаците по первый канал...
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Май 2021 20:44
Gen.Toast написа: Мене ме е яд че за пореден път пропускам парада за Гергьовден понеже пътувам, тази година дори няма да мога да хвана парада на руснаците по первый канал... Аз вчера видях изтребителите и транспортните самолети от вкъщи,беше яко, но да, яко ще е на място да ида някой път.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 10 Май 2021 22:12
Gen.Toast написа: За тия дето са събирали мачбокс колички Виждали ли сте тая със задният капак някога на живо Имам я тази количка в абсолютно същия цвят. Защо питаш?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|