Автор |
Съобщение |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 20 Авг 2012 04:12
Някой пробвал ли е небанкова кредитна институция?
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 20 Авг 2012 10:02
Warbringer написа: Ако не си мъртъв - животът продължава.
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 20 Авг 2012 10:02
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 20 Авг 2012 10:04
гугугу
що е с такива малки ушета и такива големи бузки?
сиг е няква спец порода
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 20 Авг 2012 10:06
отрезали му са ги като на питбулче ^^ http://thenewcivilrightsmovement.com/us ... 8/19/46974MURRICA! btw, като ми се допие, ше ти се обадА. мн бач напоследък мн нещо.
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 20 Авг 2012 10:39
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 20 Авг 2012 11:31
The Chameleon написа: Ограничи се в една тема с кеша плс твойто мами 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 20 Авг 2012 11:38
Тя е сестрата на ЗАЛГОООООООООООООООО
Q̨̹̼͍͙͓̹̹̲͇̗̞̥͕̪̪̱͖̃͒̾̇͂͊̈́̊͝A̢̮̣͇̗̝͚̼̤ͫ̐̈ͧ̇ͯ͌̀͜X̡̳͚̘̰̭̮̻̳͚̹̭̟̱̭̣̠̂͌͛̎̒̒ͬͥͯ̈̏̒̃̅̀͑͋ͯ͛́H̢̺̩̦͕̖͍̰̹̫͇̗͚̤̗͔̪͓̻̻̾̾̿͂̈̓̌̊̓͗̃̈́̔͂̉̾̒ͭ͂̕Qͫ̇̄͂ͨ͒͛͊͆̔͏̴͚͖̝̦̬̗̖̣͉͍̜͖͔̣̯̖͓ͅͅX̵͒ͯ̃ͫͭͥ͂́̑̅̾͌͒͐͐ͨͤ҉̯̮̘̮̙̰̖̞͚͓̤̜̙̗ͅH͓̻̮̠̹̮̐͗ͤ̋͛͑̐ͨ͟͠ͅQ̉͋͒͆̔ͪ̇ͨ̽̑̑̚҉̳͓͓̝̲̞̪̺̪̞̙́͞A̶̛ͧ̎̌̇̎̂͘͏̮̯͍̹̥̙͍̜̝̮͎X̵̨̻̟̺̳̮̭̭̲̺̝͕̻̗̜̯̗̱̙̪ͤ͑̊̉ͤ͐ͦͧ́ͣ͐̐̆͒ͮ̔̿̅͜͢Ḩ̠̻̭͇̺̭̣͈͈̮̗͔̒͊ͭ̍̈̓̿̓́̎̅́͠ͅÅ̸̉ͤͮ̂ͤͭ̊ͨͫ̄͗͊ͨͯ̄̇͛҉̟͎͇͓̯̘̤͕̠̙̱͔͍͈̣̙̘͇Q̷̨͎̱̞͉̈́ͮͥX̙̖͉͇̳̥̞̭̟̜̖̫̅̌̂ͥ̊̓ͬͮ̏̐́ͨ̐̃ͦ̒̾̚͜͡H̴̯͙͍̪̻̼̣̼̯ͭ͆̉ͪ̓̔̓͑͂̈͋̈́̓̑͘͢Q̸̢ͥ̿͒ͯ͆̂̈̋͒ͪ̄ͫͤͯ̔͡҉̸̮̠̩̻͍̱̤̜Ẍ̌͛ͪͬ͊̋ͨ͊͡͏̢̬̪͓͈̩̭̬͈H̵̹̙̜̻̗̞̰̝̤̖ͭ̒͐͋ͭ̌̄̈́̎̒ͧ͊̓ͣ͆̄ͯ̕͢͞A̸̗͎̗̦̗̬͗̾̾ͬ͘͟ͅQ̸̸̢͖̣̯̟̹̻̞̱̱̝̥̗̄̑̉ͤ͜͝X̷̹͚̳͇̯̘̥̹̜͌̎͆ͮ̋ͨ͌̍̋ͦ͑ͪ͐ͥͭ̚̚̕͟͢͠H̡̭̱̳̘̖̳̹͖͙̲͍ͯ̈́ͭͮͯ̑ͯ̊̓̉͋͑̈͢͡Q̷̨̢̮̟̰͉̫̭͍͕͇̌ͮ̿ͪ͑͋ͪ̎͑ͬ́̾̓͐͛͘͡X̵̶̧͓̱̟̞̰͔̝͕̗̳̖̰͌ͫ̊̿ͯ͛̌ͣͩͧ̃̿̈́̔͆̄̉͑̅Ḩ̢̭͖̺̱̦͔̻͍̭̦̔̑̌̈́͌̈ͦ̃ͮ̉̚Q̴̽ͤ͊̂̉̅ͪ̌̋̇̈ͨ̽ͧ̾͐̾̔͜͏͎̻͖̫̣̹͙ͅÃ̴͇͈̳̠̪̳̜͑ͬ͐͋ͫ̋̍̌̓̇ͩ̚̕͟͟ͅX̸͎̻̻̦͕͉̼̱̝̣̜̭͎̏̂̈ͨͭ̅ͤͤH̸̴̖̝͚̳̼̥͙̗̝͎̲̱͓͔͕͋ͭ̆ͨͅQ̴͔̻̺̪̦̼̦̠̲̤͉̹̠̣͔̟̝͇̔͆̎̂̿̐̓́͘͜͡͡A͆͐̀ͮͭ̅̓̄̇̃̅̈́̒̒҉̨̨̣͕̰͙̘̙̱͙͔͓̣̺̦̯̙̹͜͝X̶̷̸̬̺̤͓̘̪ͥ̑͋͐̾̈̎̚Hͦ̄͛̋̊̎ͦ͗ͪ́̒̆͛ͮ̏͆̕͡͝͏̶̟͓̖̠͍̯͍̣̦̼̜̰̰͈̼̹͈̜Q͒ͬ̏̄͑̿̎̌ͭͤ̽ͩ̉͆̂ͦ̃͏̣̜͓̳͕̟̬̩ͅͅ ̢̙̟̬̜͓͕͕̲͑͆͆̓ͥ͑̆ͧ̊͒̿̅͠Q̷͈̲͉͍̭̫̥͈̯̲̮̫̘̜̭ͬ̀͗͑̈̏̎͋ͤͥ̚̕H̴̡͔̲͚̠͔͖̫̏̇ͤ̑̇ͭ̽̾̊͊͑ͬͮ̚͜͠Ȧ̴̢̛̮̠͙͖͍͔̦͖̻̩͎͇̔͛̅́̚X̵̢͉̬̜͇͔̼̞̗͔̤̣̌̈́͐ͧͯ́͢͢Q̴̨̨̦̤͖͈̭̜̣ͪ̏ͪ͂͐̄̆͂ͮ̈ͪ̂̍͐ͥ̃͂͢H̶̥͉͈͚̺̝̞͚̘̞͖̰̤̤̀ͥ̈́͛ͦ͋ͨ̈́͐̄̿̓̀̚͜͠ͅͅẊ̵̷̖̩̟̙̳̼̰̗̝͉̪̬͕̃̊̿ͤ͗͛̎̅ͮͮͫͥ͌̍ͥ̃̀̚ͅQ̴̊ͤ̃͂͌ͪ̂̇҉̜͎̬̺̟Ḧ̸̷̐̎̀̓͆̌̒̅̿͑̽͊͐͋̚͢҉̡͚̪̗̺̫̤̣̬̦̯̥̤̪͇ͅÀ̵̧̛̻̞̙̗̺͖͙͍̭̻̭̊̓̃͋ͯͥ̊ͦ̌̔́͋̿ͯ͋̚X̸̛̆̏̃̿ͭ͡͏͔͇͓̩͓̘̖͔̞̠̳̪̗̲̲̬̬ͅͅH̶̵̡̯͉͙͈͓̘͖̤̩͖̘̍̑̈̊ͫ̔ͬ̽̎̌͜͠Q̷̶̵̣͇͔̰͎̤͛̐ͮ̅̊̔̂ͣ̎́ ̨̫̣̰̝͉̠̹̟̳̖̆̍̉̅̾͊ͨ́ͬ͌ͥ͐͟͝ͅQ̢̛̙͎̤̹͕̲̦͙͇͖̻̞̫̣͋͗̃̀ͫ̇ͯ͌͆̏ͦ̅͒ͤ̉̒̍̚H̴͆͗̊ͣ̊̓̄̊̍͂̌͊͑ͥ͏̷̩͉̫͈͈͈̘͎͓̫̝̭͚͘ͅX͂̓̊̓̎͑ͧͥ҉̢͏̮͇̱̘͙̫̘͎Ą͆ͥͦ͛͢҉̟̘̹͈͎̣͖̻H̨̠͚͇̤͇̙ͯͨ̄͂̐̔ͣ̓̒̂̿́̎ͪ̍̕͢͞Q̧̠̲̩̯̻̥̯̺̱̥̦̟̙̫̝̞̰ͥ̓̍̂ͥ̔̌́͜͞X̴̷̢͇̣̖̪͚̽͛̔̔̉Q̸̧̹̗̖̺̙̽ͨͭ̈́͋̚ͅḦ̵̴̡͍̗̦͚̯̝̫̣͔̗͊̀̊̄͞ͅQ̷̡ͧ̈̓́̆̉̿ͥͭͯͫ̀҉̧̩̼͈̠̼̩̳͎̻̯̖̠͓̘͔̼̭̳ͅH̼̲̗͇̯̃̌͑̆ͨ͊̀͑̆̓̾̍ͮͤͣ̓ͧ́̚͞X̫̱̪̘̗͍̞͙̣̠͛̔̋͆ͩ̈́̑̿͐̀͛̉͝Q̻̟̠̙̣̝̹̘̥̗̘͛ͮ̑̓̑̎͂ͩ̒̏̌̉̓̊̂̚̕͟͞H͗͛̀̓̿̓ͮ̑̚҉̷̴̵͙͙̗̼͕̠̹̭͙̮͎͇̰̦̕ͅĄ̵̧̢̛͇̥̝͙̥̳͕̜̜͉̱̠͙̟̟̐ͧͯ̽̍̀̓̂͛̔̿̅ͦ̏̾ͥ́̚ͅH͕͔͉̦̮͍̮̙̠̹̖̪̱̀͒ͤ̈́̊ͥͪͤͦ͌̅͑ͬ͒̊̓͆͘Q̡͖͇̟̹̫͈͈̣̅̇͛̄͆̌̈̿̓̅ͫ̅͑ͮ̑̔̑̾ͫ͡A͗̎͊ͦ͆͂̉ͭͦͤ̃̀̚͠҉̶͓̼̥͎̗͕͇͚͖͎̹̀̀X̂̌̅̈͛ͧ̓҉̘̘͔̲̰͍͙͈́H͆͗̈́̇̔̊ͮ͌̑͋̊̿̀҉̷̛̬̥̝͈̠̳̫͍̙̞̼́Q̧̰̯͎̤̦̖͖̲̜̖̖͈̋̌ͮ̐͋̓̇͜Ȟ̶̓̐ͨ͑̉̓ͫͯ̒͑ͤ̒́͡҉̦̥̜͓̘̲̠̟̥̘̼̫̼͚͙͔͇͓͢ ̴̘̟͈̘͍͍̪̹̻̟͙̠͎̗̂̿̊͋̀Q̸̶̛̥̝̬͖̣͖͚͖̙̺͚̣̺̣͈̮͙̗͗̔ͫ͗ͧ͡A̢ͮ̍͂́ͧ͒̽͐ͯ̄̈ͦ̈̋̓̓ͭ̆́҉̢̟̱͚͚͎͓͈̱̯X̢̙̳̼̙̼̊͆ͥ͌̌̓̇̌̓ͩ̕H̨̨͐̈͛̃̒̒̓͛͏̡̪̘̤̭͈X̶̶̨̳̟͎̘͎̗̬̤̰͈̟͉̞̩̻͕̫ͪ̇̈́͛ͬ̾̐ͣ͒̋͝ͅH̷̹̳͚̥̘̭̜̼̥̲̦̯͙̻̪ͤͫͯͮͯͪͪ̀͆́̐̃͋͑Q̵̗̪̣̝̱̝̺̪̮̘̗́̄̒͂͛̎̍̆͝A̧̬̺͖̤̞̼ͣ͗ͥ̐̇̈̐͂̽̎ͩ̐̐̿̇͘͡͞͝H̢̧̛͖͖̩̣̟̝̟̱̗͓̯͚̝͔̪̯̰̥̬ͨͧ̏ͩ͆ͧ͌ͭ͞X̶̛̛̪̘̬̭̙̌̊̌͛ͪ͒ͨ͠ ̷̡̯̯͇̙̪̙̩̰͓̹̹̪ͩ̈̏͗̑̔͢Q̴̴̠̬̘̝̙̫̙̾̈́̍̀̋̈́͛́ͭ͂͑ͬ̕͜A̡̹̱͓̗̥̣͔͉̹̟͉̐̈͋̓ͪ̍ͤ̐̅͆͢͢͡͝Sͥ̽ͬ̿ͩ̓̏̏ͪ̇͗͐͑ͬ̚̚͏҉̝̗̼̠̱̞̮̙͍̞̀X̷̧̲̣̩̪̺̟͕͈͚̲͙̍̔̈̂ͭͩ̈̒̆ͩͥ̇ͮͮ̐̚ͅA̻͇̭̯ͫ̈̆̃̈́̅͋̓ͭͦ̀̕͘H̶̡͚̣̣͇̲̩̠̜͔̖͈̞͉͓̯̳ͤ́ͨͦ͗͌̋̌̃̄
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 20 Авг 2012 16:37
За днес си изпих кафетата - минавам на Нескуик. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 20 Авг 2012 18:07
Serious Sam написа: Мерси за предложенията ама не ми действат достатъчно депресиращо. В момента карам на Katatonia, My Dying Bride и The Cure. Warbringer написа: Не ме карайте да ви замерям с патерица -.- ЕДИТ : Това, което исках да кажа е, че ако имаш поне капка тестостерон в топките си, ще се стегнеш и (колкото и време да ти отнеме) ще си стъпеш пак на краката. Една жена може да те докара под моста, обаче идва време, в което трябва да се осъзнаеш. И колкото по-рано - толкова по-добре. Много пъти ми се е струвало, че съм в ситуация без изход. Но онова съвсем просто "Будя се, денят минава, заспивам" повторено достатъчен брой пъти ти спасява кожата всеки път. Тъй че споко, не че всичко при мен е на шест, ама щом мога да стoя на два крака, мисля, че всичко ще бъде наред  Наздраве! Напълно си прав брат. Времето лекува всичко. Надявам се колкото се може по-скоро да изляза от тая ситуация 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 20 Авг 2012 18:19
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 20 Авг 2012 18:56
http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0ако овладееш танца, ще се излекуваш от депресията
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 20 Авг 2012 19:00
Admiral General Hero написа: http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0
ако овладееш танца, ще се излекуваш от депресията !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! +111
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 20 Авг 2012 19:29
недейте ве, тва са дръпнати китайци, не може да се кефите на такива неща ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
Agent
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 20 Авг 2012 20:26
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 20 Авг 2012 21:47
The Chameleon написа: http://www.youtube.com/watch?v=8SbUC-UaAxE ааа брат само не гънс, че им бях на концерта заедно с въпросното момиче и се сещам за нея... 
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 20 Авг 2012 22:29
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Deprivd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 20 Авг 2012 23:26
ay yo man the fak up я кажете моля къде боядисват дрехи на оферта 
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 21 Авг 2012 10:22
някои песни на гънс влизат много грубо и без това 
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 21 Авг 2012 14:50
КЕЛЪФОРНИКЕЙШАААААААААН
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|