Автор |
Съобщение |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: situaciq Публикувано на: 05 Фев 2012 02:40
[02:38:26] Антилектуалец: ako ti e roditel ne si laino mi nqqsh mnogo izbor do nqkoe vreme [02:38:35] OP: T_T [02:38:57] OP: a ako ne e? [02:39:04] Антилектуалец: kato se iznesesh moje da gi zaebesh, i da se vyrnesh da gi gledash na stari godini [02:39:12] Антилектуалец: ot 4ustvo za dulg [02:39:40] Антилектуалец: ako ne e si kastriran ot dostoinstvoto si I praveden hristiqnin [02:40:14] OP: tfa zvu4i about right [02:40:16] OP: napi6i go v temata
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: situaciq Публикувано на: 05 Фев 2012 05:16
................................................................
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: situaciq Публикувано на: 05 Фев 2012 05:28
................................................................
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: situaciq Публикувано на: 05 Фев 2012 08:39
СИТУАЦИЯ ТЯЛО ВЪВ ТЯЛО, С ТЕБ, ИЗЦЯЛО, ТО СЕ Е ВИДЯЛО
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: situaciq Публикувано на: 05 Фев 2012 11:23
БЕ ПРАЙШ МУ ГЛАВАТА МЕКА, ЗЪБИТЕ РЕДКИ
НЯЯ КО А СТАНИ
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: situaciq Публикувано на: 05 Фев 2012 12:00
Stylized Corpse написа: НЯЯ КО А СТАНИ
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: situaciq Публикувано на: 05 Фев 2012 12:14
Кръв, сълзи и сперва
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: situaciq Публикувано на: 05 Фев 2012 12:46
Load up on PCP and show that bicth who boss.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: situaciq Публикувано на: 05 Фев 2012 13:23
НЕМА БАТЕ
ЗЛОБА ЗЛОБА
И СМЪРТ ДО ГРОБА
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: situaciq Публикувано на: 06 Фев 2012 20:32
Степ Уан: Спри да ревеш Степ Ту: Спри да ревер, сериозно Степ трий: Пребий някого Степ фор: Набий си една чикия Степ файв: Профит
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Deprivd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: situaciq Публикувано на: 06 Фев 2012 21:25
Ама за момиче ли става въпрос? Нея ако и направиш главата мека и зъбите редки... Ъммм.... You know, don't.
Нищо не разбирам от ситуацията, тоя някой приятел ли е, враг ли е, какъв е?
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: situaciq Публикувано на: 06 Фев 2012 23:17
Ако е същество от мъжки пол - бой. Или край на общуването с него. Но по-добре бой. Ще си по-удовлетворен, дори и ако те пребият. Защо? Защото си опитал да направиш нещо, а не си се примирил.
Цитирам оная модна мисъл, дето май е за темата за фб, но както и да е:
След години ще съжаляваш повече за нещата които не си направил, отколкото за нещата които си направил.
Ако е момиче - само опция номер две важи, освен ако не си лайно в човешка форма (ама наистина).
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: situaciq Публикувано на: 07 Фев 2012 04:38
Бирджан написа: Ако е момиче - само опция номер две важи, освен ако не си лайно в човешка форма (ама наистина).
Донякъде вярно.
|
|
|
|
 |
- Алминатора -
|
 |
|
|
Заглавие: Re: situaciq Публикувано на: 07 Фев 2012 13:21
Ернестин написа: Бирджан написа: Ако е момиче - само опция номер две важи, освен ако не си лайно в човешка форма (ама наистина).
И аз мислех така преди време. Преди около две години една кирлива минджа ми снесе много мизерии, и имах пълното морално право да й вкарам една баница в муцуната, ама си преглътнах достойнството и си тръгнах като джентълмен. Сега, след като е минало доста време и вече не съм толкова емоционален, съм решил с напълно хладен разум, ако пак се видим и ми каже и една дума, да я маризя като лошо, лошо магаре.  И това не хипербола, даже ще пусна тема да се похваля като се случи. И след това вече няма да съжалявам за нищо в тоя живот. Да не би да се е целувала с теб, преди да е измила чуждата сперма от устата си ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: situaciq Публикувано на: 07 Фев 2012 16:32
абе не знам
аз ще кажа само, че мъж те прави не тва дали ще набиеш някого, а тва дали имаш топките да му скочиш
кой кого ще набие накрая няма абсолютно никакво значение
за тва
ЗЛОБА-ЗЛОБА-СМЪРТ-ДО-ГРОБА
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: situaciq Публикувано на: 07 Фев 2012 19:59
Strain написа: аз ще кажа само, че мъж те прави не тва дали ще набиеш някого, а тва дали имаш топките да му скочиш
кой кого ще набие накрая няма абсолютно никакво значение
Морка тва нема никва логика брат
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: situaciq Публикувано на: 07 Фев 2012 20:34
щото не казах каквото исках, ма се тая сесията ми се превърна в няква лудница, каквато може да се случи само в СУ оня по информационно издивя и изпокъса половината курс на другата половина й предстои да се явява, а аз съм от нея превъртя тоя, не знам що точно, нещо го ебавали някви студенти и тва се превърна в най-трудния ми изпит за вземане и в него хвърлям повече усилия само да го взема отколкото съм влагал в квито и да било други досега И неща като тва Код: Информационни технологии, които при определени условия, записани в електронни регистри, вътрешни административни услуги по смисъла на ЗЕУ, определят съдържанието на решения, прилагайки установени правила и ограничения плюс правилото на чл.15 от директива 95/46, оформят тези решения (индивидуален АА в електронна форма) удостоверяват актовете чрез ел. Подписи и др средства, изпращят решенията на опр. Адреса по ел. Поща или чрез друго средство. се превръщат от някакви простотии извън същината, които можеш да пропуснеш, в задължителни за заучаване лайна, без които си отиваш на есен та сметай колко ми е до бой мрънкям за глупости, верно, обаче ми изпуши главата, да го еба Е ТВА Е СИТУАЦИЯ
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: situaciq Публикувано на: 07 Фев 2012 20:38
големи биячи станаха всички
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: situaciq Публикувано на: 07 Фев 2012 20:42
баце не се напрегай толко нали не учиш примерно у техническия в пловдив дето са ми разправяли за оценяване на изпит - сбира листата, хвърля ги връз джама и тия дето се върнат или не излетят през него минават, тия дето са хвръкнали - скъсани. глей кви гаври има, тука е човешко сесията е гадно време, ма и да те скъсат - ше го земеш после, тури си го на уйо, изучи колкото ти издържат нервите па си знай, че си се напънал, пък ако не стане - да се напънеш още малко следващия път ако за сека сесия се напрегаш толко че завършиш с жълта диплома, седи кротко и визуализирай пиенето дето те чака като минат изпитите ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: situaciq Публикувано на: 07 Фев 2012 20:57
Като си прав - прав си 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|