Автор |
Съобщение |
vasito
|
 |
|
|
Заглавие: Водка Публикувано на: 30 Яну 2012 22:07
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Водка Публикувано на: 31 Яну 2012 08:09
vyv vseki supermarket oO
|
|
 |
vasito
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Водка Публикувано на: 31 Яну 2012 08:14
Не мога да намеря! А от къде мога да си взема хубава голяма чаша с нарисувани лалета?
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Водка Публикувано на: 03 Фев 2012 17:33
Carrefour???
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|