Автор |
Съобщение |
SonicVibe
|
стига спамил |
 |
В момента играе: real_life.exe
|
|
Заглавие: Re: ТОЯ МНОГО ИСКАМ ДА СТРАДА! Публикувано на: 25 Яну 2012 10:36
Ериксоне, хипотетична ситуация: Аз съм психопат, идвам у вас, хващам котката, за която си се грижил 5 години примерно и почвам да я блъскам в стената, докато не й оставя и един здрав кокал в тялото, ей тъй "за фън". Пак ли ще ми развиваш теории как видиш ли "и хора, и животни умират всеки ден, неизбежно е" ? Пуснах шибаната картинка, не защото омаловажавам смъртта на хора пред тая на животни (онзи ден видях поредната статия за нелепата смърт на едно 18 годишно момиче от Казанлък и ми стана супер гадно, още повече че го познавах от Фейсбука и беше много симпатично хлапе...), а защото от 15 години все имаме котки из нас и толкова са ми на сърцето, че направо побеснявам някой да издевателства по този начин над безпомощни и невинни животни и ако можех, бих му разбил шибаната мутра с паве. Тъй че спрете да ми се правите на Мис Свят с тея приказки за африканските деца с цел да сте интересни и щото е модерно да сте ми контра, дейба кретените...
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ТОЯ МНОГО ИСКАМ ДА СТРАДА! Публикувано на: 25 Яну 2012 10:44
ставате като ония с тюленчетата я малко по-сериозно
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: ТОЯ МНОГО ИСКАМ ДА СТРАДА! Публикувано на: 25 Яну 2012 11:02
Преди да почна, иска да подчертая, че аз обожавам котки, котенца, котарачета и тн.
Но доколкото си спомням картинката(малко е изтрита) представляваше човек с 20-30 мъртви котки. Проблема ми е, че имаме само това като информация, заедно с някви писаници на другия, от които приемаме, че го е правил за спорт. Но домашните котки са мини-екокатастрофа, ако са в природата. Може да са били улични(не че е по-хуманно, но). Това което искам да ви кажа е, че не се подвеждайте по няколко картинки и малко текст! Никога не се знае цялата истина
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
SonicVibe
|
стига спамил |
 |
В момента играе: real_life.exe
|
|
Заглавие: Re: ТОЯ МНОГО ИСКАМ ДА СТРАДА! Публикувано на: 25 Яну 2012 11:10
Въпросния Jaime Ferrero e бил изключен от политическата си партия в Испания и арестуван, но в последствие е бил пуснат, защото явно съдебната система в Испания е на левъл: България. http://www.typicallyspanish.com/news/pu ... 3216.shtml
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: ТОЯ МНОГО ИСКАМ ДА СТРАДА! Публикувано на: 25 Яну 2012 11:37
Начи е Sick Fuck
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Bagerist0
|
 |
В момента играе: Със самолетчета :)
|
|
Заглавие: Re: ТОЯ МНОГО ИСКАМ ДА СТРАДА! Публикувано на: 25 Яну 2012 12:08
Ей, дришляци! Една котка е много по-достойна за уважение от некви скапани негри в Африка! Каква да е котка си заслужава да се спаси повече отколкото целия форум! Неюастници!
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: ТОЯ МНОГО ИСКАМ ДА СТРАДА! Публикувано на: 25 Яну 2012 12:31
Цитат: Това което искам да ви кажа е, че не се подвеждайте по няколко картинки и малко текст! Никога не се знае цялата истина Това. Странно е как човек оглупява при представена му новина със заложен емоционален заряд и бърза да осъжда на смърт, да е потресен от нещата, които реално не засягат по никакъв начин цялото му съществуване и със сигурност ще забрави след около десет минути, след като изпразни емоционалния си еякулат с възмущения и подбрани наказания. Дори бих казал, че това е главно присъщо за една млада майка (доказано най-глупавите същества на планетата заради биохимичните катаклизми причинени от раждането). Затова приемам, че авторът не е детински тъп, а е жена, раждала наскоро, противното просто би било жалко. Медиите са власт, защото умеят да провокират и хората неизменно им вярват, че те продуцират цялата истина и само ясната истина. Спомняте ли си как медийната прогноза един астролог изсели половината български град и го паникьоса? ( http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/04/ ... v_haskovo/ , http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=275194) случаен коментар от статията написа: ]These brutal men are made in the image and likeness of God?? NO!!! They are NOT members of Man"KIND"!! SHAME ON YOU!! May you reap the "rewards" of your behavior!!! And SHAME on the Judicial system that acquitted these murderers!!!!!!
И аз обожавам котки и да, животните са невинни, но нека не забравяме, че това са само животни - както прасетата, които снабяват месния щанд в магазина, както бездомните кучета, които ги отнасят коли, както пъдпъдъците, които ги отстрелват авджиите или ги хрускат лисиците. Не виждам нищо обществено опасно от човек, който има нужда от психиатрична помощ, тъй като определено има психологически проблем (вероятно разрешим) и убива безпризорни животни в градовете (това всъщност се извършва по малко по немъчителен (не бих казал по-хуманен, защото едно убийство не може да е хуманно) начин с уловените животни в приютите за безпризорни животни в цивилизованите градове, към които не причислявам нито един български град, но това е друга тема). Аз бих се притеснявал много повече за убийства на собствения ми вид, защото някак си човек вече се впечатлява повече от шокира от насилие на животни, а коментарите на убийство на човек се пишат какви ли не подигравки и простотии. Идиокрацията ще затрие скоро човешкия вид, а не природен апокалипсис през 2012. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: ТОЯ МНОГО ИСКАМ ДА СТРАДА! Публикувано на: 25 Яну 2012 12:36
SonicVibe написа: Аз съм психопат, идвам у вас, хващам котката, за която си се грижил 5 години примерно и почвам да я блъскам в стената, докато не й оставя и един здрав кокал в тялото, ей тъй "за фън". Пак ли ще ми развиваш теории как видиш ли "и хора, и животни умират всеки ден, неизбежно е" ?
Аз няма да ти отговоря на бесно тъпия пример, за да те оставя сам да се опиташ да разбереш колко ирелевантна простотия си изцепил, и надявам се, да осъзнаеш защо всички те имат за тъп - ЗАЩОТО СИ ТЪП.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ТОЯ МНОГО ИСКАМ ДА СТРАДА! Публикувано на: 25 Яну 2012 13:29
Няма лошо тук някои да го раздават егати хладнокръвните и разумни люде, ама и животните са хора Като ги погледнеш в очите и се разбира, че и то носи душа. Преди известно време съседа ми беше хванал едно куче в двора и го замлати с един доста здрав прът докато не се счупи и звукът, който животното издаваше звучеше като на малко дете. Не ми давайте тъпи примери, че човекът е по-важен, ако нямаше пияна компания около него едва ли нещо би ме спряло да взема нещо твърдо и да му го стоваря над дебелата глава. Такива хора не са по-полезни на обществото и от някои животни. Това важи за много отрепки. ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
b0neS
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ТОЯ МНОГО ИСКАМ ДА СТРАДА! Публикувано на: 25 Яну 2012 13:36
AcTivE написа: но нека не забравяме, че това са само животни и ти си животно бе дебил.. редко безсмислен tl;dr пост, можеше с две изречения да кажеш сичко.. чаай, аз ша се пробвам: Цитат: There are no innocent victims. If you're born on this planet, you are guilty, FUCK YOU, end of report, next case, NEXT FUCKING CASE!! 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ТОЯ МНОГО ИСКАМ ДА СТРАДА! Публикувано на: 26 Яну 2012 00:39
Пак ли се пънете бе. Помните ли един, дето си хранеше змиите с мишки и котки и ги снимаше, пак искахте да го биете, ама вместо това си набихте по една да ви олекне и да заспите. И на мене ми иде да го изкормя тоя (ако естествено се вярва на картинката и текста, но съм склонен да вярвам), ама какво, билет за Испания ли да си купувам да ходя да го трепя? Като не зависи от вас нищо, дръпнете се малко от 9гаг, успокойте топките, па не дай си боже ако тръгне да става около вас такава простотия, тогава решавайте проблем (на фондация Четири лапи ли ще звъните, на бой ли ще скачате, ваша си работа).
А че сте седнали да ми се правите тука на аналитични везни и да претегляте негърчетата в Африка ли тежат повече, котките ли, животи са, копелета, еднакво тежат. И е страшно малоумно да се радвате на насилствена смърт и на човек, и на друго животно. Такива неща се оправдават само ако е било ама такова чудовище, че по-добре без него. Даже за тоя изверг не бих се радвал, по-скоро ще ми е тъпо, че са го хрантутили толкова години единствено за да стане такъв лайновоз. Е един манафски затвор би му дошъл добре май, ама както казах, не зависи от нас, тъй че затваряйте темата и ходете да вършите нещо смислено.
Ай стига вече.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ТОЯ МНОГО ИСКАМ ДА СТРАДА! Публикувано на: 26 Яну 2012 00:58
Много си прав, което не пречи да го коментираме, ок ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: ТОЯ МНОГО ИСКАМ ДА СТРАДА! Публикувано на: 26 Яну 2012 17:25
ebavam vi i kotki i afrikancheta http://vbox7.com/play:ffd249bf8bako nqkoi gleda tova i ne mu se doreve e mega dolnoto kopelence!!!!!!!!!!
|
|
 |
Me
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ТОЯ МНОГО ИСКАМ ДА СТРАДА! Публикувано на: 26 Яну 2012 18:33
Меh... ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: ТОЯ МНОГО ИСКАМ ДА СТРАДА! Публикувано на: 26 Яну 2012 19:03
Me написа: Меh... ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) ABE NE MI VIKAI MEH BE
|
|
 |
Me
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ТОЯ МНОГО ИСКАМ ДА СТРАДА! Публикувано на: 26 Яну 2012 19:37
Гюнай написа: ABE NE MI VIKAI MEH BE U mad?
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|