High_voltage написа:Обаче ще ти кажа, че не познавам Тивиновци, и ме плаши мисълта, че може да има!
Oсвен мен самият, познавам още само един.., и, ironically enough, е жена.

High_voltage написа:Обаче ще ти кажа, че не познавам Тивиновци, и ме плаши мисълта, че може да има!
High_voltage написа:^ insecure beta detected
For science написа:Докато Тивин няма как да слезе по-надолу. Вече.
Валентин написа:Не "вече", ами "никога", бро.
For science написа:'Никога' звучи толкова фаталистично. А все пак си говорим за 'Песен за огън и лед', където дори мъртвите не остават мъртви за дълго. 'Вече'-то дава някакво пространство за надежа.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
High_voltage написа:Да, преводът може и да не е перфектен, но вие не сте достатъчно добри, за да забележите това, така че не ми се помайвайте.![]()