Един въпрос свързан с ел. книги...

Какво четем
ceco

Един въпрос свързан с ел. книги...

Мнение от ceco »

На какво ги четете?
eInk устройствата дали си заслужават според вас? Ако някой има такава джаджа може ли да сподели впечатления.
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Re: Един въпрос свързан с ел. книги...

Мнение от Dexter »

На джиесема си.
WeAreGettingClose
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Може би преди две години да са били нещо уникално, но сега е по-добре да си вземеш някой нисък клас таблет от рода на http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=237_257_815&products_id=54723.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
ceco

Мнение от ceco »

По принцип избягвам да чета на лаптопи, таблети и всичко де що е с подсветка... та затова питах някой ако има такова да каже струва ли си.
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

Чета на телефона, неописуемо удобно е. Но на таблета на баща ми беше още по-яко и гъзарско, затова, както Сен каза - взимай таблет. Не само, че книги ще си четеш, но и музика/филми/нек'ъв интернет също. И са с цветни екрани, за разлика от букрийдърите, които незнайно защо са безцветни? >.>

Заключение: Табл.Ет. Впрочем светлината изобщо не пречи и може с часове да се чете, без да ти се затормозяват очите изобщо.
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Националист
В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката

Мнение от Националист »

Аз посмъп.ртно няма да дам 350 лв. за четец на електронни книги. Наистина ще е по-добре да си вземеш таблет. + това можеш да качваш на него и разнообразни пищови.

EDIT: Гледам да отбягвам електронните книги. Не, че чета много, но когато чета, предпочитам книгата да е с реални страници и да може да се отваря и затваря. Електронните просто не ме привличат, а и не ми е много удобно да ги чета на лаптопа.
Времето е в нас и ние сме във времето
Аватар
TarMihail

Мнение от TarMihail »

А, мога ли да попитам, какви приложения се ползват за да чета книги от телефона си? С Нокиа 6300 съм.
"Music is enough for a lifetime but a lifetime is not enough for music" Рахманинов
Настане утро,гори небето.Цветя миришат,ехти полето.Настане вечер,месец изгрее и звезди обсипят свода небесен.Гора зашуми,вятър повее,Балканът пее хайдушка песен.
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

Google > Phone Text Reading / Book Reading software, etc. Ня'ам представа к'во е т'ва, дет' аз ползвам, ама те всичките са нек'ви убити джави така или иначе, не'а значение кое ще хванеш, предполагам :- )
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
ceco

Мнение от ceco »

10х на всички.
Публикувай отговор