Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 12:09
WidowmakeR написа: Аз пък не нося кецове.  Лъжеееш! :ДДД
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 12:12
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 12:13
Тва не съм аз ма! А и тоя е ебаси грозния! Майкоооооо... 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 12:45
WidowmakeR написа: Тва не съм аз ма! А и тоя е ебаси грозния! Майкоооооо...  Да, именно, това е по-плашещото 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 12:53
:ДДД Stalker-saaaaan~~~ Абееее не се оправдавай! 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 12:55
THE KOVENANT написа: АХАХАХАХАХАХА
Ама тоооооолкова нагли и в България не са бе Аз си представям нещо такова в руското първенство. Вратаря е задлъжнял към мафията и за да се разплати е трябвало да пусне гол. Ама противниците били толкова бездарни горките, че това им е било първия удар (в 91ва минута примерно) и той не е имал какво друго да направи освен да си го вкара сам ахахахаха 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 13:00
^ ахахаха вратаря е брутален :Д:Д супер round kick-ва топката :Д Чък Норис стайл
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 13:03
гошо виж във форума за игри  ((
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 15:46
Златоокия написа: Много са шарени ... Кое точно им е шареното, като едно 85% от тях са чисто бели и само в задния край имат черни петна и една стилизирана емблема на éS?  Пък и става въпрос за бяло, черно и червено. Ебати шаренията. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 15:51
Ами те дори да са черно - бели, но да са с разцветката на далматинец, пак ще ти кажем, че се шарени  .
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 17:09
WidowmakeR написа: Тва не съм аз ма! А и тоя е ебаси грозния! Майкоооооо...  Ама ти за красив ли се имаш ?
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 17:22
Само се карате кой е по-красив и кой е ебал повече, откакто Андрей пусна легендарната си тема ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 18:43
Tiny написа: Само се карате кой е по-красив и кой е ебал повече, откакто Андрей пусна легендарната си тема ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) аз па играя rpg-та 
|
|
 |
Aмора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 20:41
Моридин написа: creator написа: Вие що не се съберете? Тия двамата за времето, което отделиха на псевдосвалки във форума, можеха да се поплюшят така, че за цял живот да им стигне. Чакаме специалист като теб да ни покаже не-псевдосвалки, че сме ебаси неуките нещастници...
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 21:17
Готин аватар, Амора. Първо, аз свалки не практикувам, защото не знам как.
Второ - държах да подчертая, че вие с Гипчо не се сваляте истински точно тук, защото това би била твърде жалка картинка, нали? Затова използвах "псевдо".
Или ти мислиш другояче?
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 21:19
аватарът плаши
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 21:40
Моридин написа: ...вие с Гипчо не се сваляте истински точно тук, защото това би била твърде жалка картинка, нали? ... До преди няколко месеца я целех с камъни, понеже я харесвах. Ама явно не се получи и реших да сменя тактиката. Сега я свалям във форума, защото ме е срам на живо. 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 21:43
Казвам само, че ако наистина се харесвате, форумът за вас е загуба на време - любете се някъде другаде. Ако пък не се харесвате - това, което правите, е още по-лейм.
И никакви опити за иронизация от твоя страна не важат, мерси.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|